18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Manchester-derby og Premier League-runden.

Weekendens tips indeholder Fulham – Brighton, Newcastle – Wolves og ikke mindst søndagens lokalderby mellem de to Manchester-klubber.

Kevin De Bruyne. Manchester City. Premier League.

(Foto: IMAGO / Action Plus)

Fulham – Brighton

Lørdag d. 2. marts 16:00

Igor Julio får kort i kampen til odds 4,10 ved unibet*
Carlos Baleba får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*

Det er en kamp, hvor begge hold i princippet er i en slags no mans land. Brighton skal dog helst vinde, hvis de vil bevare et håb om Europa, selvom der er et stykke op, men begge hold er også der hvor de kan spille relativt frit og fokusere på at gøre sig til i forhold til EM, andre turneringer (Brighton har Roma på torsdag) og næste sæson, hvor man måske kan prøve nye spillere af.

Vi kan generelt godt lide Igor Julio her, der er en ret typisk sydamerikansk back med fem kort i 19 kampe totalt i år. 4.10 er et decent odds for ham her. I samme dur er der Carlos Baleba, der ser ud til at starte inde i Billy Gilmours fravær. Baleba har også fem kort i lidt flere kampe, men det er også sket som indskifter, så et ganske højt snit pr. minut. Brighton holder 4. pladsen med flest kort i den her sæson. Så det er ikke dumt at sprede det lidt ud her på de usual suspects.

Kampens dommer er Simon Hooper, der har et fint snit lige over 4,7 i den her sæson, faktisk har Hooper delt en del kort ud til Fulham i de to kampe, han har dømt dem i år. Men Joao Palhinha er desværre i karantæne, vi overvejede også Sasa Lukic, men odds er simpelthen for lave

Spil på Igor Julio-kort til odds 4,10*
Spil på Carlos Baleba-kort til odds 4,50*

Newcastle – Wolverhampton Wolves

Lørdag d. 2. marts 16:00

Sean Longstaff får kort i kampen til odds 6,50 ved bet365*
Max Kilman får kort i kampen til odds 6,25 ved unibet*

Det bliver ikke mere mid-table med de her to hold, der pt. holder 10. og 9. pladsen, begge hold kommer også på bagkant af sejre i FA Cupen tidligere på ugen, selvom det holdt hårdt for især Newcastle, der måtte ud i forlænget spilletid.

Wolverhampton er som bekendt et af Premier Leagues straffede hold på en delt 4. plads med Brighton, og er lidt en favorit her. Et kig på oddsene får os til at anbefale Sean Longstaff igen-igen, da han er kravlet op på 6.50 igen. Longstaff fik forleden imod Blackburn efter en lille tørke. 6.25 er også bare et for pænt odds for Max Kilman, der har fået fem kort i 26 ligakampe i år, som ydre-CB får han formentlig Anthony Gordon som sin direkte modspiller, og det er et mismatch, vi godt kan lide. Hvis man synes, at Longstaff er for kedelig, så kan vi også godt lide Toti til 4.75 hos Bet365

Kampens dommer er relativt ukendt Tim Robinson, der har et snit på 4,4 kort i den her sæson. Vi forventer fire kort cirka.

Spil på Sean Longstaff-kort til odds 6,50*
Spil på Max Kilman-kort til odds 6,25*

Manchester City – Manchester United

Søndag d. 3. marts 16:30

Casemiro får kort i kampen til odds 3,00 ved unibet*
Marcus Rashford får kort i kampen til odds 6,75 ved unibet*

Et Manchester-derby er et Manchester-derby, selvom det virker meget ulig forhold mellem de to klubber, hvor især sidstnævnte er lidt presset med skader, hvor vi igen kan få fornøjelsen af Sofyan Amrabat som venstre back. Odds på et Amrabat-kort er dog for lave her. Men vi kan risikere at City lukker kampen relativt tidligt, så vil der næsten kun være frustrationskort tilbage.

En af dem der i ny og næ kunne lave sådan et bissefrispark er Marcus Rashford, der stadigvæk ser ukomfortabel ud i rollen som spidsangriber i Rasmus Højlunds fravær. Selvom folk med kort hukommelse kan huske, hvor Rashford en gang imellem kommer i klemme. En anden her er naturligvis Bruno Fernandes, der også emmer af kolerisk og dårlig attitude imod medspillere og især dommeren, men her er vi fristet af Rashfords relativt høje odds. Man kan eventuelt tage den live i forhold til stemningen. En anden lokal spiller, der efterhånden har åbnet en kortkonto er Kobbie Mainoo (4,33 Bet365), der har fået to kort i de sidste tre kampe. Vi kan dog heller ikke ignorere, at Casemiro har fået odds 3 hos Unibet, det er god værdi i en kamp, hvor vi vudererer at det er 50/50 om han får kort eller ej.

Kampens dommer er Andy Madley, der har et snit lige om 4,6 kort i sæsonen. Vi forventer ingen kortfest, men vi kan godt komme på den anden side af fire.

Spil på Casemiro-kort til odds 3,00*
Spil på Marcus Rashford-kort til odds 6,75*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar