18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Manchester City – Liverpool

Efter lidt søvndyssende landsholdspause, så er vi tilbage med weekendens tips med Manchester City – Liverpool, Newcastle – Chelsea og en enkelt Superliga-kamp

IMAGO / AOP.Press

Macnhester City – Liverpool

Lørdag d. 24. november kl. 13:30

Alexis Mac Allister får kort i kampen til odds 3,80 ved unibet*
Trent Alexander-Arnold i kampen til odds 4,60 ved unibet*

Weekenden åbner nærmest med den største kamp. Selve tidspunkt er ikke noget, der passer Liverpools manager Jürgen Klopp, og når man samtidig tænker på, hvor sene starter Liverpool har været i nogle af kampene, så er der masser af grund til at gøre Manchester City til favorit her.

Derfor har vi også kastet nærmere blik på Liverpools hold – hvis man lige ser bortfra de klassiske bud som Rodri og Ruben Dias (5,20 hos diverse er fint.). Alexis Mac Allister har været i Brasilien og spiller VM-kvalkamp for Argentina. Sidste gang virkede han stadigvæk total jetlagget, og med en tidlig kamp og det faktum at Mac Allister formentlig først er landet meget sent onsdag eller torsdag gør, at han godt kan være ramt. Derfor tror, trods det lidt triste odds til 3,80 på et Mac Allister-kort her. Men hold øje med Liverpools startelva, det kan være at Klopp grundet landsholdspausen flytter rundt på tingene. Vores andet bud er Trent Alexander-Arnold. Han har allerede i år fået tre kort, og får en direkte duel med Jeremy Doku, der absolut har farten i en-mod-en-duellerne, men også til at true det bagrum som Alexander-Arnold har en tendens til at efterlade. Man kan eventuelt bygge sine kortbets med en pauseføring til Manchester City, hvis man partout til booste sine odds, men 4,60 er et fint odds Alexander-Arnolds snit for sæsonen in mente.

Kampens dommer er Chris Kavanagh og han dømte faktisk Liverpool-Nottingham for en måned siden, hvor netop Mac Allister og Alexander-Arnold, sidstnævnte sågar for brok.

Spil på Alexis Mac Allister-kort til odds 3,80*
Spil på Trent Alexander-Arnold-kort til odds 4,60*

Newcastle – Chelsea

Lørdag d. 25. november kl. 16:00

Tino Livramento får kort i kampen til odds 8,00 ved unibet*
Sean Longstaff får kort i kampen til odds 7,00 ved bet365*

Det er en hård kamp for Newcastle her, hvor man utvivlsomt har brugt pausen for at restituere. Samtidig kan de ikke undgå at have næste uges Champions League-kamp i baghovedet, hvor man allerede tirsdag spiller imod Paris Saint-Germain, og rent faktisk skal bruge points, hvis man ikke skal hægtes af.

Selvom Chelsea er et af de mest straffede hold – og man langt henad vejen kan vælge hvilken som helst Chelsea-spiller og have en vis chance for kort, så har vi alligevel kastet os over Newcastle, hvor der er et par interessante odds. Timo Livramento er på vej tilbage fra sin skade, og har endnu sæsonens første Premier League-start til gengæld er det imod hans barndomsklub og Raheem Sterling. Livramento er ikke en kortsluger, men han har fået et kort i sine seks indhop i år og til odds 8, er det altid en seriøst overvejelse værd. Vi har talt en del om Sean Longstaff på de her spalter, men Bet365 tilbyder stadigvæk odds 7 på ham selvom han er lidt en anden spiller i den her sæson, og stadigvæk har lavet 5 kort i sine sidste 6 kampe til odds 7 er det vanvittigt.

Kampens dommer er Simon Hooper, der ligesom alle andre følger den nye linje med masser af kort. Blandt andet har han kortfesten mellem Tottenham og Liverpool tidligere på sæsonen på samvittigheden.

Spil på Tino Livramento-kort til odds 8,00*
Spil på Sean Longstaff-kort til odds 7,00*

Lyngby – Brøndby

Søndag d. 26. november kl. 18:00

Marc Munesia får kort i kampen til odds 3,60 ved bet365*
Gylfi Sigurdsson får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*

Kampen om hvem der skal med Hvidovre ned i Superligaen bliver hård i år. Så Lyngby er nødt til at skrabe så mange point sammen som muligt. Det samme gælder Brøndby, der stadigvæk har realistisk mesterskabsdrøm, så der burde være meget spænding i kampen, hvor Lyngby vandt sidst Brøndby var på besøg.

Marc Munesia har været lidt en spillemæssig skuffelse, i hvert fald defensivt, men har allerede i år revet fire kort til sig. Det må han gerne fortsætte med, når man tager det kortsnit med i betragtning så er 3,60 okay i kamp, hvor han godt kan få travlt. Der er dog en chance for at han starter ude, men så kan man kaste sin kærlighed på mindst ligeså old boys-agtige Brian Hamalainen. Gylfi Sigurdsson har taget sine Premier League-maner med og det har allerede givet tre kort i fem kampe, hvilket er ret flot, når man tænker på, at Sigurdsson ikke har spillet fuld tid i nogle af dem. Til 4.50 skal man satse på at Gylfi bliver ved.

Kampens dommer er en af de cypriotiske lånedommere Kyriakos Athanasiou, og han havde Lyngby-Silkeborg i en relativt ligegyldig kamp, men gav alligevel syv kort. Det håber vi sker igen!

Spil på Marc Munesia-kort til odds 3,60*
Spil på Gylfi Sigurdsson-kort til odds 4,50*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar