18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Manchester City-Chelsea, Valencia-Sevilla og Tottenham-Wolves

En pose blandede bolsjer i weekendens korttips, der byder på to spændende kampe fra Premier League og en enkelt afstikker til La Liga

IMAGO / Sportimage

Tottenham – Wolverhampton Wolves

Lørdag d. 17. februar kl. 16:00

Hwang Hee-Chan får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*
Pape Sarr får kort i kampen til odds 4,00 ved unibet*

Der er altid kapow i Tottenhams kampe i den her sæson, om det bare skyldtes ‘Ange-Ball’ må guderne vide, men en del af forklaringen er måske også den utilpase mængde af sydamerikanere med kort lunte. Wolverhampton er ikke længere de mest straffede kort, og er gledet ned på 4. pladsen over flest kort, men stadigvæk et hold, vi elsker at kaste os over.

Begge hold har flere gode kandidater, men vi har valgt sydkoreanske Hwang Hee-Chen, der får en endnu vigtigere rolle i Matheus Cunhas fravær. Han er dog lidt småskadet, så måske skal man lige tjekke startopstilling. Hee-Chen har allerede fået fem kort i Premier League, så han er en de angribere, der laver overraskende mange kort, derfor er 4.33 er også et glimrende odds. Det er 4.00 også for Tottenhams Pape Sarr, der også har skrabet fem kort i 20 kampe, så statistisk er odds on par med statistikken, det er faktisk ikke altid at vi er det.

Kampens dommer er Anthony Taylor, så som sædvanligt forventer vi en korrekt linje og fem kort. Han har 5,22 kort for sæsonen

Spil på Hwang Hee-Chan-kort til odds 4,33*
Spil på Pape Sarr-kort til odds 4,00*

Manchester City – Chelsea

Lørdag d. 17. februar kl. 16:00

Cole Palmer får kort i kampen til odds 4,70 ved unibet*
Malo Gusto får kort i kampen til odds 4,00 ved unibet*

Umiddelbart skulle det jo være en topkamp, men Chelseas placering som nummer 10 inviterer ikke rigtigt til andet end potentialet til en spændende kamp, hvilket den omvendt 4-4 kamp i November dog også var.

En af de spillere der fik kort sidst (der blev uddelt 8 i alt) var Cole Palmer, der allerede har fået seks kort, og vi kan sagtens tro, at han trækker endnu et af de klassiske imod-min-gamle-klub-kort her. 4.70 er gavmildt med Palmers historik og stats in mente. Chelsea er bare det straffede hold i Premier League, og en af dem er unge Malo Gusto, der har fået fem kort i 17 PL-kampe. Han har nærgående Jeremy Doku, som han også kender fra Ligue 1. Det er en hård matchup.

Kampens dommer er Andy Madley, der har et PL-sæsonsnit på 4,63, hvilket er okay, men ikke prængende med de nye retningslinjer in mente. Vi tror på fire kort.

Spil på Cole Palmer-kort til odds 4,70*
Spil på Malo Gusto-kort til odds 4,00*

Valencia – Sevilla

Lørdag d. 17. februar kl. 21:00

Sergio Ramos får kort i kampen til odds 3,90 ved unibet*
Cenk Özkacar får kort i kampen til odds 9,00 ved unibet*

Et læserønske (sådan nogle tager vi også!) har ført os til den her kamp, og der er skam gode ting her. Begge hold underpræsterer en del, dog mest Sevilla, mens man godt kan få et indtryk af, at Valencia er holdt sammen af gaffatape og WD-40, når nu Peter Lim’en ikke slår til.

Grundet det generelt høje kortsnit er der altid mange kandidater, men også lavere odds. Vi synes dog, at 3.90 for Sergio Ramos er virkelig godt. Ramos er jo nærmest en Hall of Fame-kortsluger, og har da også fået fem kort i 14 La Liga-kampe. Det er andet bud er Cenk Özkacar. Han er ikke noget kortslugere overhovedet, men odds 9.00 er bare for højt for en startende forsvarsspiller i La Liga. Özkacar har fået to kort i 11 La Liga-kampe, så det er heller ikke ukendt territorium for ham.

Kampens dommer er Cesar Soto Grado, der ikke er en dommer af internationalt niveau, og har et snit på lidt over seks kort. Han har også givet fire røde kort i 14 kampe i den her sæson, hvilket vidner om, at kampene også godt kan stikke af for ham. Vi er ret sikre på mindst fem kort her.

Spil på Sergio Ramos-kort til odds 3,90*
Spil på Cenk Özkacar-kort til odds 9,00*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar