18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Liverpool – Manchester City

Korttips til weekendens blockbuster Liverpool – Manchester City og andre kortfiduser i Premier League.

IMAGO / News Images

Manchester United – Everton

Lørdag d. 8. marts kl. 13:30

Casemiro får kort i kampen til odds 4,60 ved unibet*
Amadou Onana får kort i kampen til odds 3,55 ved unibet*

Det er altid skønt med en ny ejer, der gerne giver interview om semi-urealistiske mål. Det gjorde Sir Jim Ratcliffe forleden dag, så nu skal Manchester United helst i Champions League i år, hvilket bringer et yderligere pres på Eric ten Hag, der stadigvæk slås med utallige skader. For Everton har den nye reduktion til blot 6 points givet lidt luft.

Historisk er det som regel på midten af banen, at der bliver givet kort mellem disse to hold. Sean Dyches kompakte taktik har heller ikke gjort det mindre sandsynligt, selvom Manchester United burde angribe mere på kanterne. Selvom vi også foreslog det i sidste uge, så må vi bare sige, at 4.60 er alt, alt, alt for højt for Casemiro i hans nuværende form. Amadou Onana har fået kort i flere af de tidligere opgør og selvom han kun har fået tre kort i den her sæson, så er det umuligt, ellers kunne vi også anbefale makkeren James Garder (4.00, Unibet), der har gammel klub-syndrom.

Kampens dommer er Simon Hooper, der har et snit på 4,73 kort i år. Vi tror måske ikke helt på over 4,5 kort, men der kan sagtens komme et par dumme kort i den her kamp.

Spil på Casemiro-kort til odds 4,60*
Spil på Amadou Onana-kort til odds 3,55*

Crystal Palace – Luton Town

Lørdag d. 8. marts kl. 16:00

Jordan Clark får kort i kampen til odds 6,50 ved bet365*
Jefferson Lerma får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*

Det her er en slags omegnsderby i London, der var i hvert fald rigeligt med spænding sidst, hvor der blev uddelt syv kort og i en kamp, hvor begge hold foretrækker ikke at have bolden, så bliver det mere på klassiske britiske dyder. Crystal Palace kan selvfølgelig flotte sig med en ny manager, der spiller lidt mere kontinental fodbold og med mere fart, men mon ikke man falder tilbage i gamle dyder her.

Luton er ramt af en del skader, og vi har peget på midtbanereserven Jordan Clark, der også fik kort i den omvendte kamp. Clark var en fast spiller i sidste sæson og lavede otte kort, men har mistet pladsen. Nøglen til at bremse Luton er naturligvis at stække Ross Barkley, der har været deres suverænt bedste spiller. Vi har kigget på både unge Adam Wharton (5.50, Bet365), der åbnede kortkontoen i sidste uge, men har alligevel valgt at gå med Jefferson Lerma, der ikke er fremmed på disse linjer. Lerma fik også i den omvendte kamp, og 4.50 er absolut acceptabelt med hans historik in mente. Man kan også rolig splitte sit unit mellem Wharton og Barkley.

Kampens dommer er ret interessant, det er nemlig en debutant i Sunny Singh Gill, der også bliver den første Premier League-dommer med Punjab-sikh baggrund. Det kan derfor være svært at bedømme om hvordan hans tidligere stats omsættes til Premier League, men mon ikke Gill får brug for at markere sig. Vi tør godt vove et højt antal kort udover den nuværende linje på 3,5

Spil på Jordan Clark-kort til odds 6,50*
Spil på Jefferson Lerma-kort til odds 4,50*

Liverpool – Manchester City

Søndag d. 10 marts kl. 16:45

Waturo Endo får kort i kampen til odds 3,90 ved unibet*
Alexis Mac Allister får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*

Ruben Dias får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*

Egentlig burde man undgå den her kamp, fordi der er generelt lave odds, men kampens betydning kombineret med Michael Oliver formentlig drevet oddsene langt ned. Det er en kamp, der kan gå alle veje og vil være naturligt afgørende for mesterskabet, da der efter weekendens runde kun vil være 10 kampe tilbage for begge hold.

Selvom Liverpool var i kamp torsdag, så er kamptidspunktet måske ikke helt ideelt for Jürgen Klopp for ramadanen starter også på søndag, og hvis vi ikke husker forkert, så er både Ibrahima Konate og Mohamed Salah troende muslimer, så ikke nok med det måske er sæsonens vigtigste kamp, så er der mad- og væskebalance måske ikke helt i tip top. Om det kaster decideret kort af sig har vi ikke lavet en undersøgelse af, men det kan godt være, at begge spillere ikke spiller 90 minutter, især Salah der også lige er kommet tilbage fra en skade.

I den her kamp – og de to spillestile imod hinanden, så er Rodri (3.10, Bet365) særligt udsat, og han har også fået mange kort i opgørene imod Liverpool, men odds er simpelthen for lave, så tag den live, når den har sneget sig 4+, og kampen ikke er afgjort. Manchester Citys spillestil er mere offensiv i år, og det udstiller Rodri og Ruben Dias, der plejer at være de to spillere som vi har et godt øje til i de her kampe. Man kan evt også overveje dem i en kombi. For Liverpool har vi også to gengangere i Endo og Mac Allister, der har okay odds.

Kampens dommer er som sagt Michael Oliver, og han er diskutabelt Englands bedste dommer, men i en kamp med så meget fokus vil der stillet spørgsmålstegn ved alt, men vi forventer ‘blot’ omkring fire kort, hvilket matcher Olivers sæsonsnit på 4,11 meget godt.

Spil på Waturo Endo-kort til odds 3,90*
Spil på Alexis Mac Allister-kort til odds 4,50*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar