18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Liverpool-Everton, Chelsea-Arsenal og Milan-Juventus

Efter en småkedelig landskamppause, så er der fuldt program igen med tre blockbuster-opgør som vi kigger nærmere på.

Foto: IMAGO / Action Plus

Liverpool – Everton

Lørdag d. 21. oktober kl. 13:30

Jarrad Branthwaite får kort i kampen til odds 5,00 ved unibet*
Kostas Tsimikas får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*

Der er altid intensitet til Merseyside-derbyet mellem Liverpool og Everton. De sidste par kampe hvor Liverpool har haft hjemmebane er endt 2-0, og det kan det også sagtens ende her, men Sean Dyches Everton har opadgående formkurve og vil være aggressive og kompakte i den her kamp. Everton vinder også de her opgør i ny og næ, og vandt senest på Anfield Road i 2021 mod et Virgil van Dijk-løst Liverpool-hold, så det er ikke umuligt med en lille overraskelse her.

Selvom Everton står dybt, så er det alligevel lykkes for unge Jarrad Branthwaite at få tre kort i seks Premier League-kampe i den her sæson, og det kan sagtens ske igen her og når Unibet tilbyder odds 5.00, så er det et godt tilbud som vi gerne tager. Andrew Robertson kom til skade med skulderen for Skotland, og derfor starter Kostas Tsimikas formentlig inde på venstre back, hvor han skal stå overfor Dwight McNeil. Tsimikas er ingen gigantisk kortsluger, men han er ikke i optimal kampform, og Everton vil forsøge at slå så mange indlæg som muligt til Dominic Calvert-Lewin, så der kommer til at være meget spil på kanterne. 4,75 er acceptabelt her, men man kan også overveje at tage den live, især hvis Everton stadigvæk er godt med inde i kampen 20-25 minutter inde.

Kampens dommer er Craig Pawson, der er en af Englands bedre dommere, men også følger den nye linje, eksempelvis dømte han Everton-Wolverhampton tidligere på sæsonen, og gav syv kort (inkl. Branthwaite), så hvis kampen er åben, så kommer der også en del kort.

Spil på Jarrad Branthwaite-kort til odds 5,00*
Spil på Kostas Tsimikas-kort til odds 4,75*

Chelsea – Arsenal

Lørdag d. 21. oktober kl. 18:30

Enzo Fernandez får kort i kampen til odds 4,75 ved unibet*
Marc Cucurella får kort i kampen til odds 4,20 ved unibet*

Det er altid spændende, når Chelsea og Arsenal mødes. Arsenal har godt nok vundet de sidste fire gange, men Chelsea har også opadgående formkurve, så begge hold har godt med selvtillid, især Arsenal der også har en sejr over Manchester City i bagagen.

Det er en gammel kending i Enzo Fernandez, der lige er vendt hjem fra landsholdstur i Peru. Enzo Fernandez har fået tre kort i otte ligakampe, så til 4,75 er det acceptabelt i en kamp, hvor vi også forventer en del action. Marc Cucurella er lidt af en kortsluger efterhånden, og har også fået kort de sidste to kampe. Han kommer formentlig til at stå overfor hurtige Bukayo Saka. Hvis han ikke starter inde, så er Levi Colwill til 4,80 også en mulighed, da venstre back ikke er han favoritposition. Vi føler os også fristet af Chelseas anden back Malo Gusto, der er tilbage fra karantæne efter sit røde kort imod Aston Villa. Så der er lidt frit valg.

Kampens dommer er Chris Kavanagh, der ligesom Craig Pawson hører til Englands bedre, der også ret troligt følger de nye retningslinjer, så er der spænding om kampens resultat, så kommer kortene også af sig selv, især Chelsea der stadigvæk spiller ret udisciplineret. Bare kig på Nicola Jackson, der har fået fem kort i seks kampe.

Spil på Enzo Fernandez-kort til odds 4,75*
Spil på Marc Cucurella-kort til odds 4,20*

AC Milan – Juventus

Søndag d. 22. oktober kl. 20:45

Alessandro Florenzi får kort i kampen til odds 7,00 ved unibet*
Federico Gatti får kort i kampen til odds 3,45 ved unibet*

Rivalopgøret mellem AC Milan og Juventus er et af de ældste og mest kendte, hvor der også altid er spænding og intensitet. Til gengæld kan som mange topkampe i Italien godt være lidt fastlåst taktisk, hvilket går lidt udover antallet af kort, men vi har alligevel fundet et par fiduser.

Theo Hernandez er ude med karantæne, så det er sandsynligvis gamle Alessandro Florenzi, der starter inde på venstre back. Venstre side er ikke Florenzis favoritside, og han er slet ingen kortsluger, men alligevel har han fået to kort i seks ligakampe i år, så noget tyder på, at alderen har indhentet ham. Derfor tager vi gerne chancen, når nu Unibet tilbyder hele odds 7. Federico Gatti er en gåde. Han kunne lige så godt spille for Kolding eller San Marino, men nu spiller han så for Juventus, hvor han klart er det tynde øl. Gatti har allerede fået to kort i fem ligakampe, og når han samtidig skal spille i højre side af Juventus’ tremandsforsvar, og dermed får Rafael Leao som modspiller, så er det en no-brainer at kigge Gattis vej trods et relativt lavt odds.

Kampens dommer er Maurizio Mariani, og han netop dømt den triste Belgien-Sverige landskamp, men før det har han stukket rødt kort ud tre kampe i træk, og havde faktisk også det omvendte opgør i forrige sæson, hvor han kun gav tre kort. Så det kan blive en blandet oplevelse, vi forventer dog omkring fire kort.

Spil på Alessandro Florenzi-kort til odds 7,00*
Spil på Federico Gatti-kort til odds 3,45*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar