18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Lazio-Bayern München og Paris Saint-Germain-Real Sociedad

Friske korttips til onsdagens Champions League-kampe med et danskertip!

IMAGO / Insidefoto

Lazio – Bayern München

Onsdag d. 14. februar kl. 21:00

Gustav Isaksen får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*
Danilo Cataldi får kort i kampen til odds 5,10 ved unibet*

Normalt ville det være et fantastisk tidspunkt for Lazio at møde Bayern München, der kommer såret ud af Leverkusen-kampen, hvor man absolut lignede et apatisk hold i spillemæssig krise. Men lige Bayern München har dog en særlig evne til at rejse sig efter ydmygelser, så hvis Bayern-effekten kommer, så får Lazio tæsk.

Der er flere gode kandidater i den her kamp. Vi har dog valgt at tage danskerhatten på og kastet os over Gustav Isaksen, der faktisk har fået tre kort i Serie A i år. Thomas Tüchel begår næppe samme fejl igen ved at sætte Sascha Boey på venstre side i så vigtig en kamp, så det bliver Isaksens opgave at lukke ned for Raphael Guerreiro, der meget gerne vil frem i banen. Egentlig havde vi valgt Joshua Kimmich (5.00, Bet365), men så opdagede vi, at kortslugeren Daniele Cataldi gav 5.10 på Lazios defensive midtbane. Der er en mulighed for, at Nicolo Rovella (4.00, Unibet) starter inde i stedet for, men han er også et godt bud.

Kampens dommer er franske François Letexier, der som mange franske dommere er lidt henholdende. Han har også kun et Champions League-snit på 3,36 kort. Så forvent ikke mere end fire kort.

Spil på Gustav Isaksen-kort til odds 5,00*
Spil på Danilo Cataldi-kort til odds 5,10*

Paris Saint-Germain – Real Sociedad

Onsdag d. 14. februar kl. 21:00

Manuel Ugarte får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*
Hamari Traore får kort i kampen til odds 4,25 ved unibet*

Det er altid en lidt giftig kamp for Paris Saint-Germain, der ikke har imponerede i Champions League, men alligevel kom videre fra den svære gruppe med Newcastle, Dortmund og AC Milan. Real Sociedad har til gengæld et ret godt hold, og kom også videre fra et relativt svær pulje med Inter, Benfica og Salzburg. Det er altid alt eller intet med PSG i Champions Leauge, hvor kun sejre tæller og er yderst vigtig for træner Luis Enriques fremtid. Og for så vidt også hvad Kylian Mbappé beslutter sig for.

Der er altid spændende spillere på et hold som Sociedads, vi har dog valgt at gå væk fra kort-favoritten Mike Merino, og kastet os over højre back-reserven Hamari Traore, der har fået fem kort i La Liga. Selvom Mbappé på papiret kan starte inde som spidsangriber, så trækker han alligevel ud til venstre, så Traore, der er holdets svageste led får meget at se til, så 4.25 er glimrende odds. Det er åbenbart en fastlagt tradition for PSG, at de skal have mindst en midtbanespiller med 20 i aggression, og Ugarte er også et glimrende bud til denne rolle. Ugarte har allerede fået to kort i Champions League, så der er potentiel karantæne ved kort.

Kampens dommer er italienske Marco Guida, selvom han som italiensk dommer har et pænt snit hjemme i Serie A, så er han under tre kort i Champions League. Det er naturligvis også influeret af, at Guida ikke har haft de største kampe, hvor Daniele Orsato og Davide Massa har stået over ham. Men man skal være varsom med at tro, at kampen udvikler sig ude af kontrol.

Spil på Manuel Ugarte-kort til odds 4,00*
Spil på Hamari-kort til odds 4,25*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar