18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Girona – Barcelona, Brighton – Aston Villa og Liverpool – Tottenham

Girona – Barcelona

Lørdag d. 4. maj kl. 18:30

Inigo Martinez får kort i kampen til odds 3,25 ved bet365*
Yan Couto får kort i kampen til odds 5,60 ved unibet*

Det her er kampen om andenpladsen i La Liga. Barcelona er to points foran Girona, i det der er i sig selv er et lille catalansk derby. Selv med fem runder igen, så kan Real Madrid blive spanske mestre, hvis Barcelona taber her. Så der er rigeligt på spil. Barcelona kommer ikke med superform, efter to hjerteknusende nederlag til Paris Saint-Germain og Real Madrid, så spillede man virkelig dårligt imod Valencia, og fik kun hevet sejren hjem til sidst efter en halvlegs overtal. Girona vandt den omvendte kamp tidligere på sæsonen i Barcelona, så de har rigeligt med selvtillid.

Unge Pau Cubarsi blev udskiftet i pausen i Valencia, og ligner en, der efter et flot gennembrud og forår godt kunne ligne en spiller, der kunne bruge en lille pause. Det giver mulighed for at Inigo Martinez starter inde i stedet. Martinez har fem kort, selvom han blot har spillet 16 kampe, hvor kun ni af dem er fra start. Oddset er ikke fremragende, men omvendt føler vi os ret sikre på et kort, hvis han starter inde. Oddset på 5.60 er til gengæld godt på Yan Couto, der har otte kort i 31 kampe, hvor 24 af dem er fra start. Barcelonas venstre side er blevet bedre med Raphinha, så der vil være rigeligt at se til.

Kampens dommer er den rutinerede Alejandro Hernandez Hernandez, der har et pænt snit på 5,48 kort i 222 La Liga-kampe, linjen er 5,5 kort, så det er spot on. Vi kan godt se seks kort.

Spil på Inigo Martinez-kort til odds 3,25*
Spil på Yan Couto-kort til odds 5,60*

Brighton – Aston Villa

Søndag d. 4. maj kl. 15:00

Billy Gilmour får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*
Valentin Barco får kort i kampen til odds 4,40 ved unibet*

Der er ingen nemme kampe for Aston Villa, der lidt overraskende tabte 4-2 hjemme imod Olympiakos i Conference League, og nu skal en tur til Brighton, der dog er lidt i ingenmandsland, men Aston Villa kan stort set sikre sig en plads i Champions League her, hvilket lige så meget skyldtes, at Tottenham har tabt tre i træk, for Aston Villa har Liverpool og en udekamp imod Crystal Palace tilbage, så der venter dem ikke nødvendigvis mange points for resten af sæsonen.

Brighton har ikke vundet i seks kampe, og reelt kun har sejre over svage hold som Sheffield United, Crystal Palace og Nottingham Forrest i 2024, så det er nu, at Roberto De Zerbi og en relativt ny trup skal overbevise om, at de stadigvæk er et godt og emerging hold og spillere. En af de nye er den unge argentinske back Valentin Barco, der åbnede sin kortkonto i Premier League i sidste uge. Barco er en spiller der får mange kort, så man skal bare nyde at man kan få 4.40 i odds, for han kommer stille og roligt til at dale. En anden spiller der fik kort imod Bournemouth i sidste uge var Billy Gilmour, der efterhånden er oppe på seks kort i 26 kampe, til den ratio er 5,50 fint.

Kampens dommer er Rob Jones, der har 4,30 kort i snit i den her sæson. Vi ender nok på fire.

Spil på Billy Gilmour-kort til odds 5,50*
Spil på Valentin Barco-kort til odds 4,40*

Liverpool – Tottenham

Søndag d. 4. maj kl. 17:30

Emerson Royal får kort i kampen til odds 4,10 ved unibet*
Alexis Mac Allister får kort i kampen til odds 4,75 ved unibet*

Det burde egentlig være en lidt større kamp, men Liverpool droppede i sidste måned ud af mesterskabskampen, og er egentlig også havnet i ingenmandsland, hvor det mest handler om at tage afsked med Jürgen Klopp i sin næstsidste kampe på Anfield Road, og generelt holde sig ved lige inden EM og Copa America. For Tottenham kan deres interesse i kampen også variere af, hvordan det ender i Brighton, Tottenham har en kamp mere og fire points op, så det er ikke umuligt, men deres nuværende kampform tyder ikke på, at de kan eller bør indhente Aston Villa. Den omvendte kamp var kampen, hvor Liverpool fik udvist to spillere, og det endte med 12 kort i alt, så vi burde haft højere forventninger til kampen.

I sidste uge foreslog vi Emerson Royal, fordi vi forventede, at han startede på venstre back, det gjorde Ben Davies så i stedet, men nu er Ben Davies også blevet skadet, så det kan næsten kun være Royal den her gang. Derfor fastholder vi tippet, selvom odds er en anelse svagere i den her uge. En spiller, der har været en kæledægge hele sæsonen er Alexis Mac Allister, der har fået ni kort i sæsonen, og senest to styks i overtiden de sidste to kampe, hvilket godt kan tolkes som frustration. Mac Allister kan ikke nå at få karantæne, men frustrationerne kan godt foresætte og til 4.75 er det et bet værd. Man kan også overveje den live efter pausen for højere odds.

Kampens dommer er Paul Tierney, der har et af Premier Leagues lavere snit med 3,52 kort i den her sæson. Det ender nok med lidt mere, men vi forventer ingen kortfest som sidst.

Spil på Emerson Royal-kort til odds 4,10*
Spil på Alexis Mac Allister-kort til odds 4,75*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar