18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til FA Cup-semifinalerne og El Clasico

Manchester City – Chelsea

Lørdag d. 20. april kl. 18:15

Malo Gusto får kort i kampen til odds 5,10 ved unibet*
Cole Palmer får kort i kampen til odds 6,10 ved unibet*

Det er et meget godt tidspunkt for Chelsea at møde Manchester City, der netop kommer fra et smertefuldt straffesparks-exit fra Champions League. Det er naturligvis heller ikke optimalt for Pep Guardiola at spille en ny kamp lørdag eftermiddag efter forlænget spilletid onsdag aften, hvilket kun giver få dages hvile.

Manchester trak ikke nogle større skader, og stiller formentlig med samme hold som i onsdags, eller ville et oplagt kort være Mateo Kovacic (5.00, bet365), derfor er det også nemmere at kaste sig over Chelsea, der som altid har mange kortkandidater. Vi har valgt Malo Gusto, der får Jack Grealish eller Jeremy Doku, der gjorde en flot figur imod Madrid. Gusto har seks kort i 23 PL-kampe i år, så det er et fint odds. Det er 6.10 også for brandvarme Cole Palmer, vi har også før behandlet Palmer og hans mange kort, og Palmer har da også fået kort i begge ligakampe imod sin gamle klub. Selvom det kan synes skørt, at han tager tre i træk, så er 6.10 for fristende.

Kampens dommer er Michael Oliver, der havde en stille kamp i Benfica torsdag, men stadigvæk et okay snit på 3,86 kort i Premier League. Givet det er Chelsea, så kan vi godt ende over linjen på 3,5 kort.

Spil på Malo Gusto-kort til odds 5,10*
Spil på Cole Palmer-kort til odds 6,10*

Coventry – Manchester United

Søndag d. 21. april kl. 16:15

Jake Bidwell får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*
Josh Eccles får kort i kampen til odds 3,90 ved unibet*

Det ligner en walk-in-the-park for Manchester United, men tag ikke fejl, Coventry og Mark Robins har et glimrende hold, og stadionet i Coventry er stort og kommer til at være fyldt med håbefulde hjemmefans, der håber på sensationen, og Manchester United har jo et hold, der virkelig kan tabe til alle.

Coventry vil være under naturligt pres, og en af de matchups, hvor de vil være overmatched er venstra backen Jake Bidwell, der får fornøjelsen af Alejandro Garnacho. Bidwell har også et fint snit på seks kort i 29 ligakampe, så 4.50 er fint her. Det samme gælder det defensive midtbaneanker Josh Eccles, der har 9 kort i 40 ligakampe. Den danske vinkel i kampen er Victor Torp (5.50, Bet365). Han er selvsagt også overmatched, men Torp får ikke så mange kort, så tag den mere som et hyggebet.

Kampens dommer er Rob Jones, der har et snit i Premier League på 4,47 kort, så det kan godt udvikle sig, især hvis Coventry kan holde nullet til pausen. Så overvej kampen live.

Spil på Jake Bidwell-kort til odds 4,50*
Spil på Josh Eccles-kort til odds 3,90*

Real Madrid – Barcelona

Søndag d. 21. april kl. 21:00

Jude Bellingham får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*
Fermin Lopez får kort i kampen til odds 3,75 ved bet365*

Begge hold kommer til El Clasico efter udmattende Champions League-kampe, men med hver sit mentale over/underskud. Barcelona burde komme med en trodsreaktion på deres – synes de selv – uretfærdige behandling af Istvan Kovacs (der dømte en flot kamp). Real Madrid viste omvendt klassen i Manchester, men er nok mere fysisk udmattet. Real Madrid kan reelt lukke mesterskabskampen her og så totalt fokusere på Champions League, så de burde komme med fulde styrke til den her kamp.

Som mange El Clasicos, så er odds ikke fremragende. Dog er 4.33 for Jude Bellingham fint. Bellingham åbende også sæsonen med en del kort, men det er også aftaget, men i sådan en kamp er han også en åbenlys kandidat. Det vrimler ikke med gode Barcelona-bud udover Jules Kounde til 4.33-ish, men vi tror dog også mere på, at en indskifter som Fermin Lopez eller Andreas Christensen (4.33, Bet365) får et hurtigt kort. Fermin fik to kort på samlet 15 minutters spilletid imod Paris Saint-Germian, vi kan godt se det ske igen her. Så tag den live.

Kampens dommer er Cesar Soto Grado med et snit på 5,26 kort, Grado er en rimelig ung dommer, så det vil være karrierens største opgave, så hvis han ikke passer på, kan den godt løbe løbsk.

Spil på Jude Bellingham-kort til odds 4,33*
Spil på Fermin Lopez-kort til odds 3,75*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar