18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til engelske finaler og Brøndby-AGF

Sæsonen går snart på hæld, men der er spændende kampe med både FA Cup-finale, playoff til Premier League og så Brøndbys guldkamp.


Kort tips.

Manchester City – Manchester United

Lørdag d. 25. maj kl. 16:00

Rapahel Varane får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*
Amad Diallo får kort i kampen til odds 5,50 ved betfair*

Det burde være en indlysende nem kamp for de nykårede mestre fra Manchester City, men omvendt kan man også være ramt af en slags tømmermænd, sæsonfatigue eller bare en håndfuld spillere, der tænker mest på Copa America og EM. For Manchester United kan det snildt være Erik ten Hag og nogle spilleres sidste kamp for klubben. Manchester United har egentlig haft en god FA Cup-kampagne med den meriterende sejr over Liverpool som primaeksemplet, kan man afslutte sæsonen godt, eller har det evige påstyr udenfor banen taget al motivation for et chokresultat.

En af de spillere der har sidste kamp er Raphael Varene, der afslutter et skuffende ophold. Varane er just kommet tilbage fra en skade, men har omvendt ikke en slutrunde, han skal forberede sig på. 5.50 for en formsvag Varene er okay. Det forventes også, at Varanes makker Lisandro Martinez vender tilbage til finalen, han er dog helt nede i 3.25 (Betfair), så det er ligesom Casemiro heller ikke super attraktivt, selvom det er ret logiske kort her. En spiller der har gjort sig bemærket, og endda positivt, for Manchester United de seneste par måneder er Amad Diallo, der dog fik et lidt dumt andet gult kort imod Liverpool, men altså – det var et overtidsmål og Liverpool fik ikke udlignet. Diallo får lidt kort i ny og næ, og de fleste bookmakere har odds under 4.00, men går man ind på Betfair kan man faktisk få 5.50 (med boost) og det er absolut en overvejelse værd.

Kampens dommer er Andy Madley og han har et snit på 3.78 i Premier League i den her sæson. Den her kamp er svær at spå, hvor den kan ende med alt mellem 1 og 6 kort, så tag eventuelt supplerende live.

Spil på Rapahel Varene-kort til odds 5,50*
Spil på Amad Diallo-kort til odds 5,50*

Leeds – Southampton

Søndag d. 26. maj kl. 16:00

Wilfried Gnoto får kort i kampen til odds 4,50 ved betfair*
Ethan Ampadu får kort i kampen til odds 3,20 ved bet365*

Kampen til en milliard eller hvad der nu bliver vinklet er nærmest weekendens vigtigste. Især med de her to hold, der begge har en selvforståelse af dem selv som Premier League-hold, og stadigvæk har budgetter der svarer til Premier League, så taberen kommer til at nedskalere voldsomt.

De seneste finaler har faktisk været lidt en skuffelse kortmæssigt, og vi skal helt tilbage til dengang Brentford tabte til Fulham for seriøs action, hvor der dog var ni kort. Kigger man på oddsene, så forventer bookmakerne en del kort i den her kamp, de gode tilbud hænger ikke på træerne her. Oplagte bud som Southamptons anfører Jack Stephens (3.10, Bet365), der måske spiller ude af position eller skraldemanden Flynn Downes (2.80) er ikke rigtig attraktiv. Den mindst værste er dog Ethan Ampadu, der er lidt af en kortsluger og 3.20 er tæt på acceptabelt her. En spiller der har meget på spil er unge Wilfried Gnoto, der får regelmæssige kort, men også lige er blevet droppet til Italiens EM-trup, og han bliver næppe i Leeds, hvis de taber, så der er meget på spil for den unge mand med den korte lunte. De fleste bookmakere har også lavt odds på Gnoto, men Betfair er også fine med 4.50 (med boost) her.

Kampens dommer er John Brooks 4.00 i snit i den her sæson, hvor han primært har dømt Premier League, men det er ikke engelsk topklasse her. Så spændende at se om, han kan holde kampen under styr.

Spil på Wilfried Gnoto-kort til odds 4,50*
Spil på Ethan Ampadu-kort til odds 3,20*

Brøndby – AGF

Søndag d. 26. maj kl. 17:00

Kevin Mensah får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*
Patrick Pentz får kort i kampen til odds 13,00 ved bet365*

Den her kamp kræver ingen stor præsentation. Det er meget simpelt. Vinder Brøndby så er de danske mestre. Det burde være en walk-over, men AGF overraskede med en sejr over FCK, og har en pæn antipati imod Brøndby, så man må forvente en vis indsats her.

Der er en vis mulighed for at Kevin Mensah som klubbens anfører, kommer til at spille, hvor Marko Divkovic udgik tidligt imod Silkeborg, Mensah er temmelig rusten og har i forvejen et tvivlsomt spændingsniveau, så det er absolut et godt bet til 5.50, også hvis han kommer ind i løbet af kampen. Samme tvivlsomme spændingsniveau har Kevin Tsiembe (4.00, Bet25), men det er ret tvivlsomt om han spiller efter blagmagen imod FCK. Fidusen her er dog, hvis Brøndby er foran med en smal føring, så kan de komme til at få en uendelig trang til at trække tiden, så er alle øjne på målmand Patrick Pentz, der giver hele odds 13. Oddset er så højt, at oddset automatisk vil falde drastisk hvis Brøndby kommer foran, og så kan man lukke væddemålet og tage en tidlig gevinst, hvis man alligevel ikke tror på hverken kort eller Brøndby-mesterskab. I samme dur er der også AGFs to målmænd, hvor Bradley Peacock-Farrell (7.00, Bet365) og Jesper Hansen (8.50, Bet365), men her er fidusen ikke nær så god, og kræver nærmest en AGF-sejr.

Kampens dommer er Morten Krogh, der har et snit i Superligaen på fire kort. Vi ender nok deromkring igen.

Spil på Kevin Mensah-kort til odds 5,50*
Spil på Patrick Pentz-kort til odds 13,00*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar