18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til El Clasico og til Manchester-Derby

Endnu en spændende weekend står for døren med to klassiske derbies og fiduser til Premier Leagues mest straffede hold.

IMAGO / NurPhoto

Wolverhampton – Newcastle

Lørdag d. 27. oktober kl. 18:30

Hee-Chan Hwang får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*
Boubacar Traore får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*

Det er ikke en uinteressant kamp i Wolverhampton, hvor et lidt såret Newcastle-hold kommer på besøg. Newcastle har allerede en kamp på onsdag i Liga Cup’en og så kampe imod Arsenal og en tur på Dortmund, så vi er snart ved at være der, hvor det europæiske program for alvor tærer på ressourcerne for Newcastle, der ellers har klaret det bemærkelsesværdigt godt. Det er naturligvis en kæmpe bet – også for os kort glade, at Sandro Tonali har fået 10 mdrs. karantæne for betting.

Wolverhampton er faktisk det hold, der hidtil har fået flest kort i den her sæson. Derfor er der også ret lave odds på spillere som Mario Lemina, men alligevel er der her et par spillere med god værdi. Hee-Chan Hwang har faktisk fået tre kort i ni kampe og til 5,50 hos Bet365 er det god værdi. Det samme må man sige om Boubacar Traore, der sandsynligvis starter inde til 4,75. Traore er en klassisk hård midtbanespiller, og han fik da også otte kort i 27 kampe, da han spillede for Metz. Det er kun blevet til 3 kort i 16 kampe for Wolverhampton, men det skal også holdes op imod, at man af kampene er som indskiftningsspiller.

Kampens dommer er Anthony Taylor, der sædvanligvis holder højt niveau – og følger den nye linje lagt af Premier League.

Spil på Hee-Chan Hwang-kort til odds 5,50*
Spil på Boubacar Traore-kort til odds 4,75*

FC Barcelona – Real Madrid

Lørdag d. 28. oktober kl. 16:15

Oriel Romeu får kort i kampen til odds 3,35 ved unibet*
Antonio Rüdiger får kort i kampen til odds 4,90 ved unibet*

Et længeventet El Clasico, hvor holdene stadigvæk er meget jævnbyrdige, men hvor det samtidig især for Barcelonas vedkommende, har virket meget jammerligt offensivt, hvor fart og initiativ har manglet, men det synes at være løst med Lamine Yamal og Joao Felix. Begge hold er lidt ramt af skader, men det burde ikke gå over kampens spændingsniveau. Tværtimod.

Der er som sædvanlig altid lave odds på en kamp som denne, hvor man altid lidt håber, at kampen eksploderer selvom, det lige så tid kan blive en småkedelig taktisk affære. Vi har dog valgt Oriel Romeu, der spiller den vigtige pivotrolle, hvor Sergio Busquets i mange år har revet kort til sig. Romeu havde især i Premier League et højt snit, og forstår også som gammelt La Masia-produkt også tyngden af den her kamp. Når Real Madrids spil samtidig er lagt så meget an på omstillinger, så bliver taktiske frispark endnu vigtigere i den her kamp. Derfor er 3.35 for et Romeu-kort okay, men ikke prangende, er man grådig så kan man vente lidt og tage den live. Robert Lewandowski er skadet, og i hans sted spiller Ferran Torres formentlig, det betyder en noget mere bevægelig angriber, og det kan godt blive bøvlet for Antonio Rüdiger, der har en tendens til at tabe koncentrationen, så i en kamp med lave odds så er 4,90 fint.

Det er Jesus Gil Marzano, der er kampens dommer. Han er Spaniens bedste dommer, men har også et fint snit på 5,20 kort. Det kan der sagtens kommer her i den her tætte kamp. Så sid også klar på livebets.

Spil på Oriel Romeu-kort til odds 3,35*
Spil på Antonio Rüdiger-kort til odds 4,90*

Manchester United – Manchester City

Søndag d. 29, oktober kl. 16:30

Ruben Dias får kort i kampen til odds 5,30 ved unibet*
Rodri får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*

Det er muligvis en mindre kamp end på papiret, for Manchester United har virkelig ikke spillet godt i den her sæson, dog har de også gang i en stime på tre ugly wins. Om det skyldtes modstandernes niveau vil kampen her vise. Manchester City ligner Manchester City selvom det er lidt sværere i år uden Ilkay Gundogan og Kevin De Bruyne. Og man har da også allerede indkasseret to udebanenederlag, tre hvis man tæller Liga Cup’en med, så det er ikke et totalt usårligt hold, der kommer til Old Trafford. Kampen kan derfor blive det vendepunkt som Eric ten Hag har brug for ligesom sidste sæson, hvor han stadigvæk Eric Ten Games, men en lettere overraskende sejr over Liverpool fik kickstartet sæsonen. Det er utvivlsomt den slags boost som Manchester United søger her.

Som mange andre lokalopgør, så kan det være svært at finde god værdi og Manchester United har stadigvæk et kluddetæppe af kortslugere som Casemiro, Maguire og Amrabat, hvor værdien reelt er nul. Derfor går vi igen på den defensive akse hos Manchester City med Rodri og Ruben Dias, der generelt får mange kort i deres mere højtspændte kampe, for at værne imod kontraer.

Kampens dommer er Paul Tierney, der også er blandt Englands bedre dommere, så vi forventer heller ikke store skandaler her, men en mere international linje.

Spil på Ruben Dias-kort til odds 4,30*
Spil på Rodri-kort til odds 4,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar