18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Derby D’Italia, tysk CL-drama og North London Derby

Weekenden er fyldt med spændende kampe, der er rivalopgøret mellem Juventus og Milan, kampen om den tyske fjerdeplads mellem RB Leipzig og Dortmund samt lokalopgøret mellem Tottenham og Arsenal, der i år også har en mesterskabskant.

Alamy

RB Leipzig – Dortmund

Lørdag d. 27. april kl. 15:30

Xaver Schlager får kort i kampen til odds 4,90 ved unibet*
Niklas Süle får kort i kampen til odds 7,00 ved unibet*

Der er en del på spil i den her kamp, hvor 4. pladsen i Bundesligaen giver adgang til Champions League. Der er naturligvis stadigvæk den sandsynlige mulighed, at Tyskland får tildelt en ekstra plads i Champions League, så begge hold kommer med, men det er ikke sikkert endnu.

Faste læsere gennem sæsonen vil vide, at der er en del faste kandidater på begge hold, men der er en mulighed for at Mohamed Simekan (4.75, Unibet) ikke starter inde, og både Emre Can og Ian Maatsen har karantæne. Fordi Ramy Bensebaini også er skadet, så er Dortmund lidt tynde, og der er faktisk en mulighed for Niklas Süle (!) skal ud og stå en back, nu spiller Leipzig ikke med deciderede wings i deres 4-2-2-2 formation, men det vil være Dani Olmo, der trækker der ud. Det lyder lidt voldsomt, men vent med at spille den før en startelva er klar. Xaver Schlager er Leipzigs hardhitter med 7 kort i Bundesligaen i år, så er et fint odds til 4.90. I Emre Cans fravær er det også oplagt med Salih Özcan (3.20, Unibet) og Marcel Sabitzer (3.70, Unibet) i en mere defensiv rolle, men her er oddsene lige lave nok.

Kampens dommer er Deniz Aytekin med et snit på 3,67, Aytekin er subtop af de tyske dommere, og 3,67 er meget standardsnit i Bundesligaen, men vi forventer lidt mere intensitet grundet kampens vigtighed.

Spil på Xaver Schlager-kort til odds 4,90*
Spil på Niklas Süle-kort til odds 7,00*

Juventus – AC Milan

Lørdag d. 27. april kl. 18:00

Filippo Terracciano får kort i kampen til odds 5,30 ved bet365*
Manuel Locatelli får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*

Det italienske derby, der mest handler om æren, nu hvor Serie A er afgjort, og begge hold kan lade sig irritere over, at Inter nu har fået deres anden stjerne på trøjen. Generelt er der flere spillere og fra staben, der har været i begge klubber. Så udover en naturlig rivalisering er det også en fætter-kusinefest.

En af dem der har spillet på begge hold er Manuel Locatelli. Han har også fået kort i tre af de sidste fem indbyrdes opgør, så det er et oplagt kort, især til odds 4. Milan mødte Inter forleden, og fik en mindre nedsmeltning hvor både Theo Hernandez og Daniele Calabria blev udvist, så de har karantæne. Derfor kommer unge Filippo Terracciano nok til at stå en af de to backs, og især venstre kan blive lidt et spørgsmål mellem ham og Alessandro Florenzi (6.50, Unibet), og man kan også overveje at splitte sit unit på de to.

Kampens dommer er Maurizio Mariani, der også tilhører subtoppen af de italienske dommere, og nok er deres 4. eller 5. bedste dommer afhængig af dagsformen. Han har et snit 4,57 kort i Serie A, hvilket vi nok ender på her. Der mangler lige noget mere på spil i kampen.

Spil på Filippo Terracciano-kort til odds 5,30*
Spil på Manuel Locatelli-kort til odds 4,00*

Tottenham – Arsenal

Søndag d. 28. april kl. 15:00

Emerson Royal får kort i kampen til odds 3,85 ved unibet*
Ben White får kort i kampen til odds 4,25 ved unibet*

Der er alt på spil for Arsenal her, de er nødt til at vinde for at holde liv i mesterskabskampen, hvor Manchester City ligner en storfavorit og Liverpool må betragts som færdig efter en miserabel indsats mod Everton. Samme skæbne kan Arsenal lide, hvor deres nærmeste lokalrivaler kan spolere deres mesterskabsdrømme.

De seneste opgør mellem de to hold har kastet en del kort af sig, og det bør også ske her. Desværre regner bookmakerne med det samme, så der er generelt lave odds. Linjen er også 5,5 kort, hvilket er nær det samme snit, vi forventer. Emerson Royal skal formentlig ud og stå en venstre back efter Destiny Udogie er færdig for sæsonen. Royal har en naturlig flair for kort (han havde fx. et snit nær 10 kort for Betis), selvom det er noget mindre for Tottenham, men det kan også forklares med mindre spilletid. Skal han ud og spille mod Bukayo Saka får han det generelt svært.

Ben White er blevet en lille yndling, og har trukket fire kort i de sidste seks kampe (Champions League, inkl.), og har nu otte for sæsonen i Premier League. Det er ikke alle bookies der har justeret helt efter hans nye streak, så 4.25 er absolut godkendt. White får Timo Werner som sin direkte modspiller. Werner er ikke god til at ramme målet, men han er hurtig og direkte, og er en pæn trussel på kontraer.

Premier League capper i øvrigt 10 kort efter 32 kampe, så igen 15 kort, så der er ingen reelle karantænefarer for Arsenal her, så kort er ‘gratis’ i de sidste vigtige kampe.

Kampens dommer er Michael Oliver, der er Englands bedste dommer efter Anthony Taylor. Han har et sæsonsnit på 3,86 kort. Vi havner nok et stykke over her.

Spil på Emerson Royal-kort til odds 3,85*
Spil på Ben White-kort til odds 4,25*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar