18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Derby della Capitale og Manchester United – Liverpool

I den her weekend kigger vi nærmere på et svækket Newcastle-hold, Derby della Capitale, Manchester United-Liverpool igen.

AS Roma. Romelu Lukaku 2024.

(Foto: Giuseppe Maffia / Alamy Stock Photo)

Fulham – Newcastle

Lørdag d. 6. april kl. 16:00

Lewis Hall får kort i kampen til odds 10,00 ved unibet*
Emil Krafth får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*

Det er egentlig en ligegyldig kamp, for begge hold er sandet til i midt i tabellen, men Newcastle viste dog forleden imod West Ham, at de stadigvæk spiller for sæson, hvor man nærmest føler sig tvunget til at få så høj en placering som muligt, efter en sæson med mange highs and lows, der alligevel må betragtes som en anelse skuffende.

I kampen mod West Ham fik Newcastle endnu flere skader, og vi er der hvor der snart heller ikke er flere reserver, det forventes at Dan Burn ryger ind i midtersforsvaret, og Emil Krafth og Lewis Hall skal spille hver sin back. Begge har glimrende odds og manglende kampform, så selvom Fulham ikke er den sværeste modstander, så er backs i dårlig kamp form altid en overvejelse værd. Man kan også splitte sine units her.

Kampens dommer er Sam Allison, der kun har to kampe i Premier League med fire kort i snit. Vi ender nok deromkring i den her kamp.

Spil på Lewis Hall-kort til odds 10,00*
Spil på Emil Krafth-kort til odds 6.00*

Roma – Lazio

Lørdag d. 6. april kl. 18:00

Pedro får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*
Lorenzo Pellegrini får kort i kampen til odds 3,80 ved unibet*

Det romerske derby Derby della Capitale er altid super intenst, og kampen mellem curvaerne er altid lige så spændende som selve spillet nede på banen. Historisk plejer der også være tilsvarende mange kort, så vi har pæne forventninger til den her kamp, hvor de to hold har skuffet i den her sæson, og begge udskiftet træneren midtvejs. Maurizio Sarri er blevet afløst af Igor Tudor, mens José Mourinho er blevet erstattet af klubikonet Daniele De Rossi.

Som det er med mange af de store derbies, så er oddsene også små, vi kan dog godt lide den lokale Lorenzo Pellegrini til 3.80 – man skal dog huske at give sig i agt for Luca Pellegrini, der har et lavere odds. Ham kan vi sådan set også godt lide, men oddsene er for lave. En anden spiller med værdi er gode gamle Pedro, der sågar har spillet for begge hold. Pedro fik også gult-rødt sidste gang, og har generelt fået kort i de her opgør, så 4.50 er et rigtig fint odds, der er dog en usikkerhed om han starter inde. En anden spiller, der også har spillet for begge hold Alessio Romagnoli er også et godt bud, men 3.25 er til den lave side. Her bør man måske tage den live.

Kampens dommer er Marco Guida, der er en af Italiens bedste dommere, han har et historisk godt snit på 4,84 kort per sæson, men den her sæson er den nede på 3,86. Vi tror dog på mindst fem kort i den her kamp.

Spil på Pedro-kort til odds 4,50*
Spil på Lorenzo Pellegrini-kort til odds 3,80*

Manchester United – Liverpool

Søndag d. 7. april kl. 16:30

Alexis Mac Allister får kort i kampen til odds 4,40 ved unibet*
Darwin Nunez får kort i kampen til odds 4,35 ved unibet*

Det er ikke mange weekender siden, at vi sidst havde denne kamp med, men interesseren er altid (for) stor når de her to hold mødtes. Sidste kamp skuffede naturligvis ikke, hvor Manchester United slog Liverpool. Hvad der så skulle være starten på noget momentum for Eric ten Hag og Manchester er blevet helt mast med en trist uafgjort i Brentford og nu nederlag imod Chelsea, begge i overtiden. Så endnu en kamp, hvor man skal rejse sig, hvis man drømmer om europæisk spil i næste sæson, eller bare beholde sit arbejde. For Liverpool drejer det sig stadigvæk om en sejr for at holde trit i mesterskabskampen. Så der er masser af spænding.

Til gengæld er der ikke vildt spænding i oddsene, hvor især Manchester Uniteds spillere har dårlige odds. Derfor er der mest fidus i Liverpools spillere, og vi er kede af at påpege, at Alexis Mac Allister igen-igen-igen er bedste bud til odds 4.40. Dog vil vi også gerne udvide med Darwin Nunez til 4.35. Vi havde også oprindelig set os lune på Joe Gomez til 4.10 hos Unibet, men det er tvivlsomt om han starter inde. Hvis han gør, så er det et fint odds.

Kampens dommer er Anthony Taylor, der skuffede os forleden med blot to kort i Manchester City-Arsenal, og tillod en del, men Taylor har som bekendt et pænt snit, så vi regner ikke med at det bliver to gange i træk.

Spil på Alexis Mac Allister-kort til odds 4,40*
Spil på Darwin Nunez-kort til odds 4,35*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar