18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Carabao Cup-finalen Chelsea – Liverpool

Korttips til søndagens spændende cup-finale mellem Chelsea-Liverpool. Der er kickoff 16:00.

IMAGO / Moritz Müller

Bayern München – RB Leipzig

Lørdag d. 24. februar kl. 18:30

Matthijs De Ligt får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*
Joshua Kimmich får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Det er lidt af en kamp for begge hold, der godt kunne bruge en succesoplevelse. Bayern Münchens dårlige stime er nu blevet kronet med en varslet opsigelse af Thomas Tüchel til sommer, og RB Leipzig kæmper stadigvæk med at komme ind i Champions League-pladserne imod Dortmund. Så det er absolut en kamp som begge hold har brug for at vinde.

Historisk har der været masser af intensitet mellem de to hold, og der er usual suspects som Dayot Upamecano og Konrad Laimer, der går igen, men netop de to er ude med karantæne og skader. Især Upamecanos sidste to kampe med rødt kort er blevet lidt et symbol på Bayerns dårlige form, men også i sidste sæson klovnede han rundt. Matthijs De Ligt starter formentlig inde i hans sted – Tuchel tør næppe eksperimentere med tremandsforsvar og Eric Dier igen. De Ligts form er ikke super og han har faktisk fået fire kort i 14 Bundesliga-kampe, men kun ni af dem er han startet inde, så et flot snit ifht. minutter spillet. Joshua Kimmich, der heller ikke har haft en god sæson, skal måske ned og stå en højre back igen. Det er naturligvis ikke et problem for den polyvante Kimmich, men alligevel en opstilling for ham, der siden har mistet fart og får den livlige Xavi Simons som modspiller. Man kunne også kigge på spillere som Aleksandar Pavlovic (3,50) og Mohamed Simekan (3.85, Unibet), der også har fået mange kort i år, men de fine odds lokker os her.

Kampens sommer er Sacha Stegmann, der har et ret lavt snit på 3,6 kort, men i en højintens kamp som denne og med de to holds historik, så tør vi godt skyde på 4+ kort.

Spil på Matthijs De Ligt-kort til odds 5,00*
Spil på Joshua Kimmich-kort til odds 5,50*

Arsenal – Newcastle

Lørdag d. 24. februar kl. 21:00

Fabian Schär får kort i kampen til odds 4,00 ved unibet*
Jakub Kiwior får kort i kampen til odds 6,00 ved unibet*

Der er kun en ting, der tæller for Arsenal og det er sejr, hvis de skal holde trit med Liverpool og Manchester City i topstriden. For Newcastle er det lidt anderledes, hvor de er tæt på at ende i pointmæssigt ingenmadsland, men til gengæld har de en FA Cup-kamp på tirsdag imod Blackburn. FA Cup’en kan meget vel blive Eddie Howe og Newcastles eneste rigtige succesmål i den her sæson, så man tager måske foden lidt af bremsen. Omvendt har Howe vist en meget dårlig evne til at rotere og tilpasse sig et tæt program.

Arsenal er lidt ramt på skader i forsvaret, hvilket har gjort af Jakub Kiwior, der egentlig er midterforsvarer har spillet venstre back, de seneste kampe. Her har han fået to kort i fire kampe, og med en pågående modspiller som Miguel Almiron, så vil han være udfordret i vendingerne og speed. Derfor er odds 6.00 ret godt. Fabian Schär har fået kort i de sidste to kampe imod Arsenal, hvilket godt – og forståeligt – kunne tyde på, at han ikke har det helt rart med den fart som Arsenal angriber med. Det er ikke ændret, man kunne naturligvis også tage en spiller som Brune Guimaraes (3.00, Bet365) i kombination, hvis man vil have en rigtig lottokupon.

Kampens dommer er Paul Tierney, der har et af de laveste snit i Premier League med 3,25 kort i den her sæson, så forvent ingen kortfest.

Spil på Fabian Schär-kort til odds 4,00*
Spil på Jakub Kiwior-kort til odds 6,00*

Chelsea – Liverpool

Søndag d. 25. februar kl. 16:00

Cole Palmer får kort i kampen til odds 4,70 ved unibet*
Axel Disasi får kort i kampen til odds 4,80 ved unibet*

Det er ikke en dårlig finale som Carabao Cup’en er endt med. For Chelsea vil man kunne undskylde sig med at have reddet sæson, mens Liverpool og Jürgen Klopp gerne vil tilføje et trofæ mere. Liverpool udspillede Chelsea totalt for tre uger siden, i hvad der vil blive husket som Conor Brandleys gennembrudskamp.

Som det er med Chelsea, så virker næsten samtlige spillere som plausible og potentielle kort, så det er bare at grave et kort frem. Især i en, for dem, sæsonfinale som denne, så må man antage, at der er en vis yolo-attitude. Derfor har vi udvalgt Cole Palmer og Axel Disasi igen-igen. Vi kunne selvfølgelig også skelne til Liverpool-spillere som Wataru Endo (4.10, Unibet) eller Alexis Mac Allister (4.00, Bet365), men oddsene er bare bedst her.

Kampens dommer er Chris Kavanagh, der har dømt Liverpool fire gange og Chelsea to gange i den her sæson, og givet dem moderat med kort. Meget kommer til at afhænge af hvor dominant Liverpool er, og om Chelsea kan holde sig inde i kampen. Så udover vores forslag, så er det en kamp, der skal tages live.

Spil på Cole Palmer-kort til odds 4,70*
Spil på Axel Disasi-kort til odds 4,80*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar