18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Boxing Day

Den årlige Boxing Day-runde i Premier League nærmer sig, og vi kigger nærmere på korttips i de mest spændende kampe.

Kort tips.

Newcastle – Nottingham Forrest

2. Juledag d. 26. december kl. 13:30

Lewis Hall får kort i kampen til odds 10,00 ved unibet*
Murillo får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*

Det er ved at blive lidt kritisk for Newcastle, der tabte lillejuleaften til Luton. Selvom Eddie Howe har holdt stædigt fast, så er der efterhånden ikke tvivl om, at de burde have rotereret mere, og det er langt fra en god ide at komme ind i det travle juleprogram med en udmattet og skadesplaget trup. Nottingham har lige skiftet manager, og kom også dårligt fra land imod Bouremouth med en mareridtsstart med en Willy Boly-udvisning. De har brug for points, da nedryksningsstregen for alvor er begyndt og true og bundeholdene vejer morgenluft.

Det kunne godt være kampen, hvor Eddie Howe roterer lidt. Der spekuleres i hvert fald om Lewis Miley ikke bør have et hvil for Lewis Hall. Hall kom netop ind i de sidste 20 minutter imod Luton, og den ret aggressive Hall fik også et gult kort. Derfor er det lidt en gave, at Unibet giver hele odds 10 på Hall. Med Bolys karantæne kommer Nuno til at skifte lidt rundt i Nottinghams forsvar, vi forudser en større rolle til den unge brasilianer Murillo, der godt nok kun har fået to kort i år, men som mange sydamerikanske forsvarsspillere ulmer kortet altid. Specielt uden den rutinerede Boly at læne sig opad. 4.75 er fornuftigt, men man kan også vente 10-15 min inde i kampen, for at se hvordan Murillo er placeret – og hvem der er hans direkte modstander.

Kampens dommer er Chris Kavanagh som onde tunger vil mene skylder Liverpool et straffespark fra sidste runde. Vi har dog faith i Kavanagh og regner med cirka fire kort.

Spil på Lewis Hall-kort til odds 10,00*
Spil på Murillo-kort til odds 4,75*

Sheffield United – Luton

2. juledag d. 26. december kl. 16:00

Ross Barkley får kort i kampen til odds 6,40 ved unibet*
Oliver Norwood får kort i kampen til odds 5,00 ved unibet*

Bundgyser af den store slags hvor begge hold har lidt opadgående formkurve. Især Luton kan ænse Nottingham over stregen, og endda har en kamp i baghånden. Mens Sheffield der har skiftet manager er nødt til at få noget ud af kampen, hvis de ikke skal isoleres som nummer sjok, hvor man må forvente der reelt kun er fire hold om tre nedryksningspladser, når Everton stikker af.

Som mange gode britiske bundkampe, så kunne man godt forvente en hård fysisk kampe på midten med en masse dueller. Derfor har vi kastet lidt kærlighed på Ross Barkley, der har fået tre kort i de sidste fem kampe, og generelt er trådt i karakter for Luton. 6.40 er et rigtigt pænt odds alt taget i betragtning. Samme gælder for Norwood, der har fire i de sidste 10 kampe, og fem i alt for sæson, her er odds 5.00 også ganske godt.

Kampens dommer er ret spændende, da det er Sam Allisons Premier League-debut. Allison er desuden den første farvede dommer i Premier League siden legendariske Uriah Rennie. Allison har et ganske pænt snit i Championship, som han blev rykket op i til denne sæson på lidt over 4. Vi kan godt forestille os, at Allison vil være tro mod linjen, men også sætte sig i respekt i den her debutkamp – så en fem-seks kort?

Spil på Ross Barkley-kort til odds 6,40*
Spil på Oliver Norwood-kort til odds 5.00*

Manchester United – Aston Villa

2. Juledag d. 26. december kl. 21:00

Clement Lenglet får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*
Alex Moreno får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Det er lidt som, at Manchester United finder en ny måde at tabe på hver gang efterhånden. Det var ret uinspirerende imod West Ham, hvor Erik ten Hag havde gravet Willy Kambwala frem fra U19-hold. Altså samme U19-hold der med både Kobbie Mainoo og Kambwala tabte til FCKs ditto i Youth League. Aston Villa skuffede hjemme imod Sheffield United, og det må være svært for Unai Emery at claime underdog-rollen totalt her.

Dog ser det ud til at Emery og Aston Villa også er nødt til at rotere en del med skader, karantæner og Boxing Day-fatigue, så vi tror faktisk på to af reserverne Lenglet og Moreno, der har pæne odds. Lenglet er langt fra kampformen, men var især i Barcelona og Sevilla-dagene lidt af en kortsluger. Moreno er ikke en stor kortmager, men han er ligeledes ude af kampform, der er en af de parametere, vi altid overvejer. Lige nu er der ikke gode også på unge Kambwala, men han bør også overvejes som livebet.

Kampens dommer er Craig Pawson, der som de fleste har taget linjen til sig og har et sæsonsnit på 4,67 kort. Det kan godt ske her også.

Spil på Clement Lenglet-kort til odds 5,50*
Spil på Alex Moreno-kort til odds 5,50*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar