18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Bayern – Lazio og Real Sociedad – PSG

Tips til tirsdagens kampe i Champions League, hvor især Bayern München har ryggen mod muren.

IMAGO / Guiseppe Maffia

Bayern München – Lazio

Tirsdag d. 4. marts kl. 21:00

Matteo Guendouzi får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*
Ivan Provedel får kort i kampen til odds 3,60 ved bet365*

Det er lidt en kamp for sæsonen her for begge hold. Bayern München snublede igen i weekenden, og er nu 10 points efter Bayer Leverkusen, der skal få usædvanlige bløde gummiben, hvis de ikke skal få et relativt sensationelt mesterskab, og Thomas Tüchel bliver endnu mere dead man walking. For Lazio vil videre avancement efter en mildt overraskende hjemmesejr i det første møde være en kærkommen gevinst efter en hidtil dårlig sæson i Serie A, hvor Europa lige nu er et stykke væk.

Lazio vil med sin smalle sejr være under pres fra kampstart og vil utvivlsomt være meget uden bold, og trække tiden så meget som muligt, derfor er det oplagt med et kort til målmanden Ivan Provedel, selvom det er et ret lavt odds til 3.60. Men hold øje med liveodds. Et andet oplagt kort er inde på midtbanen for eksempel Daniele Cataldi, som vi også kiggede på i den omvendte kamp, den her gang går vi med Matteo Guendouzi pga. det bedre odds. Hos Bayern kunne vil også godt lide Matthjis De Ligt igen til 5.00 hos Bet365 og Aleksandar Pavlovic (3.60, Bet365). Men faktisk er vores fidus nærmest mest et vildskud på Alphonse Davis, der giver hele 9.50 hos Bet365. Davies er først ved at komme tilbage fra en månedslang skade nu her, og fik 27 minutters comeback i fredags. Davies har faktisk fået to kort i Champions League allerede, og er i karantæne-fare, så på en sæson, hvor han heller ikke er suværn, så er det faktisk en god fidus.

Kampens dommer er slovenske Slavko Vincic, der har et snit på over fire i Champions League, han har dømt Lazio-Atl. Madrid tidligere på sæsonen, hvor der blev uddelt fem kort, hvoraf to til Lazio. Det kunne sagtens ende med fem kort her også

Spil på Matteo Guendouzi-kort til odds 4,00*
Spil på Ivan Provedel-kort til odds 3,60*

Real Sociedad – Paris Saint-Germain

Tirsdag d. 4. marts kl. 21:00

Javier Galan får kort i kampen til odds 4,00 ved unibet*
Hamari Traore får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*

Den her kamp er nogenlunde afgjort efter 2-0 i Paris, men et hurtigt Sociedad-mål kan naturligvis ændre mange ting imod et Paris-hold, der tidligere har vist både ustabilitet og mental skrøbelighed. Så det bliver et baskisk hold, der kommer til at spille deres chance helt ud i en sæson, der heller ikke har været perfekt. Paris har netop overstået 0-0 mod rivalerne fra Monaco i en kamp, der mest huskes for Luis Enriques demostration overfor Kylian Mbappé ved at lade ham udskifte meget tidligt for anden kamp i træk.

Egentlig burde der ikke være mange kort i spil her, men hvis baskerne tror på deres chance, så dukker de op med en vis aggression. Samtidig er de også lidt presset på begge backs, hvor det ser ud til at de kan stille op med to reserver. Javier Galan er historisk en spiller, der har et pænt snit og overfor Ousmane Dembele og Archaf Hakimi, vil han have rigeligt at se til. Vi foreslog Hamari Traore sidst (og ramte plet), og det her viste Traore ganske rigtigt, at han ikke helt evner det her niveau. Især ikke mentalt. Derfor er de så frække at gentage tippet, når nu Unibet gerne vil give odds 4.5. Skulle man pege på en interessant PSG-spiller, så kunne det være Nuno Mendes, der også er på vej tilbage fra en meget lang skadespause, og er ret rusten, men odds 4.33 hos Bet365 er lige til den lave side i forhold til Mendes historiske snit.

Kampens dommer er engelske Michael Oliver, som vi på disse linjer kender særdeles godt. Oliver er rutineret med 30 Champions League-kampe, og et snit på 4,3 kort. Det kunne godt ende deromkring også selvom kampen synes afgjort.

Spil på Javier Galan-kort til odds 4,00*
Spil på Hamari Traore-kort til odds 4,50*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar