18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Barcelona-Napoli og Arsenal-Porto

Barcelona – Napoli

Tirsdag d. 12. marts kl. 21:00

Hamed Junior Traore får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*
Andreas Christensen får kort i kampen til odds 6,00 ved unibet*

Det er sæsonen, begge hold spiller for her. Det var det sådan set også i forrige kamp, men efter uafgjort 1-1 kan det gå begge veje, og Barcelona burde være favorit, men Barcelonas hjemmebane på Montjuic er bare ikke en rigtig hjemmebane.

Nye skader til Pedri, Raphinha og Frenkie De Jong, samtidig med Napoli har opadgående formkurve efter fyring af den malplacerede Walter Mazzarri, gør bare kampen mere tæt, end man tror.

Nu var det ikke en stor kortfest i den omvendte kamp, hvor det var Barcelona, der tog sin del med tre styks. Kampens vigtighed og forventede intensitet bør dog stige her.

Napoli spiller muligvis med Hamed Junior Traore i stedet for Piotr Zielinski, der er kommet lidt i unåde. Traore har ikke spillet mange kampe de sidste par sæsoner og er med god vilje lidt rusten. Kampen her vil være Traores største i karrieren, og han fik også kort imod Juventus forleden. Så til 5.50 er det værd at overveje.

Et andet bud er igen Napolis venstre back, hvor vi forventer Mathias Olivera (3.55, Unibet) starter over Mario Rui. Venstre back er klart Napolis svageste besatte position og samtidig overfor Barcelonas mest formstærke i Lamine Yamal.

Vi nævnte Andreas Christensen sidst, hvis evner som defensiv midtbanespiller på det her niveau er lidt tvivlsomme, og han så heller ikke fantastisk ud i Napoli, hvor han fik et kort. Det, kan vi godt spekulere lidt i, kan ske igen. Odds 6 som Barcelonas 6’er er i hvert fald en seriøs overvejelse værd, når makkerne er Ilkay Gündogan og Fermin Lopez. Faktisk kunne Fermin (6.00, Bet365) også være et bud, da han endnu har til gode at spille 90 minutter som central midtbanespiller for Barcelona.

Det sidste bud er Jules Koundé (6.25, Unibet). Faste læsere vil vide, at vi fra tid til anden godt kan lide at spille på Koundé, selv om han får ret få kort, men i store kampe, hvor han kan være hårdt matchet som i denne imod Khvicha Kvaratskhelia, er det en tanke værd.

Kampens dommer er hollandske Danny Makkelie, der er en særdeles rutineret dommer med 45 Champions League-kampe, Makkelie smider aldrig om sig med kortene og holder et snit på blot 3,67 kort. Vi tror dog, kombinationen af spanske og italienske hold og kampens betydning kan få antallet op på mindst fire.

Spil på Hamed Junior Traore-kort til odds 5,50*
Spil på Andreas Christensen-kort til odds 6,00*

Arsenal – FC Porto

Tirsdag d. 12. marts kl. 21:00

Diogo Costa får kort i kampen til odds 8,00 ved bet365*
Wendell får kort i kampen til odds 3,90 ved unibet*

Porto er bare et svært sted at spille. Det måtte Arsenal i hvert fald erfare, hvor de blev sendt hjem med et nederlag efter Galenos smukke langskudsmål. Men det efterlader også Mikel Arteta med et dilemma.

Selvfølgelig vil Arsenal gerne avancere til kvartfinalen, men et tidligt exit kan også være lidt en gave i kampen om mesterskabet i Premier League.

Porto vil med denne smalle sejr i hvert fald gøre sit i en sæson, hvor mesterskabet nok ender i Lissabon, men de har absolut stigende formkurve med en 5:0-sejr over Benfica siden sidst. Om det bliver fuldstændig Mourinhosk shithousery er måske for meget, men Sergio Conceicao kommer til at spille deres chance fuldt ud.

I sådan en kamp vil der altid være en del kandidater fra især Porto, spørgsmålet er bare, om de kan holde nullet, ellers bliver det måske bare lidt frustrationskort, som vi så i Bayern – Lazio forleden.

Udover de to Pepe’er, så har vi også et godt øje til midtbanen med Alan Varela og Nico, men det er kun Nico, vi har fundet et acceptabelt odds til 3,85 hos Unibet.

t andet punkt er venstre back, hvor det nok bliver Wendell, der har Bukayo Saka. Wendell har et fint snit med 7 kort i 17 ligakampe i år, så den tager vi gerne.

Og så tager vi også et spekulationskort på målmanden Diogo Costa, der naturligvis kan få et kort for at trække tiden ud. 8.00 er fint her. De plejer efterhånden at være lavere, men det skyldtes også en forventning om klar Arsenal-sejr, hvilket man godt kan tvivle lidt på, hvis man så dem imod Brentford.

Skulle man pege på en Arsenal-spiller, så er odds 6 på Kai Havertz hos Bet365 ret gavmildt taget i betragtning af, at han har fået otte kort i den her sæson i alt.

Kampens dommer er franske Clement Turpin, der også er en rutineret dommer med 46 Champions League-kampe, Turpin er generelt også lidt nærig med kortene og holder et snit på blot 3,65 kort. Vi tror dog, at hvis Porto kan holde føringen til pausen mindst, så kan det godt udvikle sig.

Spil på Diogo Costa-kort til odds 8,00*
Spil på Wendell-kort til odds 3,90*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar