18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Premier League

Weekenden truer og vi har kigget nærmere på tre intense Premier League-kampe

IMAGO / PA Images

Aston Villa – Arsenal

Lørdag d. 9. december kl. 18:30

Lucas Digne får kort i kampen til odds 3,95 ved unibet*
Kai Havertz får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*

Det er lidt af et topopgør, der venter, der samtidig kan blive lidt af et Umai Emery revenge game. Aston Villa har med den dominerende sejr over Manchester City næppe været i bedre form de sidste 25 år end de er nu. Samtidig har Arsenal travlt med at skrabe sejr sammen for at samle til et forspring til Liverpool og Manchester City.

Lucas Digne får kort fra tid til anden, og i en kamp hvor han skal holde øje med Bukayo Saka, så får han rigeligt at lave. Digne har allerede fået fire kort i år, og en karantænedag før juleprogrammet er måske ikke dumt. Det samme gælder Kai Havertz, der måske gerne vil have en kamps hvile i stedet for at risikere at få karantæne til udebanekampen imod Liverpool senere på måneden. Begge er odds er glimrende i en weekend, hvor udbyderne generelt har lave odds.

Kampens dommer er Jarred Gillett, der faktisk har givet Lucas Digne et kort i år allerede.

Spil på Lucas Digne-kort til odds 3,95*
Spil på Kai Havertz-kort til odds 4,33*

Everton – Chelsea

Søndag d. 10 december kl. 15:00

Seamus Coleman får kort i kampen til odds 8,00 ved unibet*
Enzo Fernandez får kort i kampen til odds 5,00 ved unibet*

Det er lidt fristende altid have en Chelsea-kamp med i de her optakter, fordi de får så mange kort og virker så udisciplinerede. Everton og Sean Dyche kører en god alle er imod os-stil med deres 10 points straf, så de er farlige for et hvert hold. Bare spørg Newcastle.

Som vi har skrevet på disse linjer før, så er alle Chelsea-spillere interessante, her har vi dog gravet en gammel kending frem, hvor Enzo Fernandez giver hele odds 5 hos Unibet. Seamus Coleman fik comeback forleden efter sin alvorlige knæskade, og selvom Coleman ikke er en kortsluger, så er det interessant at se hvor hurtig han er, og samtidig er et stykke fra sin kampform. Til gengæld får han så Mudryk, der er en af PLs hurtigste og mest direkte spillere. Ikke godt for Coleman. Men Evertons alternativ er pt. Ashley Young, der havde en forfærdelig kamp imod Manchester United, og viste, at han måske er for gammel til at stå en højre back. Hvis han starter inde på den back, så er 3,50 værd at overveje.

Kampens dommer er Michael Oliver. Han havde bl.a. den berømte Tottenham-Chelsea-kamp, så alt kan sådan set ske, men han har et af de lavere snit i år, så vi forventer heller ikke en kortregn selvom det er Chelsea.

Spil på Seamus Coleman-kort til odds 8,00*
Spil på Enzo Fernandez-kort til odds 5,00*

Tottenham – Newcastle

Søndag d. 10 december kl. 17:30

Pierre Emile Højbjerg får kort i kampen til odds 4,40 ved unibet*
Emil Krafth får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*

Det er to hårdt ramte hold, selvom Tottenham har spillere på vej tilbage, så er begge hold hårdt ramt af skader. Det bliver heller ikke nemmere for Newcastle, at de den sene søndagskamp og samtidig en skæbnekamp igen tirsdag hjemme imod AC Milan, så Eddie Howe ville nok helst rotere, men det har han hidtil holdt sig fra. Dertil er reservene for dårlige. Men det kan da undre, at han først skifter Matt Ritchie og Emil Krafth ind langt tid efter kampen imod Everton er afgjort.

Tottenhams midtbane er lidt et mysterie her. Pape Sarr er på vej tilbage, og Lo Celso er også en mulighed på positionen, hvor Pierre Emile Højbjerg startede imod West Ham. Hvis Højbjerg starter inde, så er han oplagt til 4,40, men Sarr og Lo Celso (4,00-ish) er også absolutte muligheder. Vi tager danskeroptimismen på, og håber Højbjerg starter inde igen. James Lascelles er småskadet, og Newcastle spiller muligvis med Emil Krafth i midterforsvaret i stedet. Det er ikke just Krafths favoritposition, og er iøvrigt ikke i super kampform, så det vil vi gerne udnytte til 4,50.

Kampens dommer er Chris Kavanagh, og han har allerede haft Newcastle et par gange i år. Vi forventer ikke en stor kortfest. Newcastle er relativt disciplinerede, hvis man lige ser bort fra Joelinton.

Spil på Pierre Emilie Højbjerg-kort til odds 4,40*
Spil på Emil Krafth-kort til odds 4,50*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar