18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Arsenal – Crystal Palace og “Velkommen tilbage, Ivan Toney!”

Anden halvdel af Premier Leagues minivinterpause afvikles, og vi kigger nærmere på tre af kampene

Emerson Palmieri, West Ham United

(Foto: IMAGO / Martin Dalton)

Arsenal – Crystal Palace

Lørdag d. 20. januar kl. 13:30

Will Hughes får kort i kampen til odds 3,40 ved bet365*
Nathaniel Clyne får kort i kampen til odds 8,00 ved unibet*

Det ligner en nem kamp for Arsenal, for Crystal Palace har ikke været gode de sidste par måneder, men det har Arsenal vitterligt heller ikke, så i noget, der er et London-opgør bliver det spændende at se om Mikel Arteta kan hive Arsenal op af deres minikrise, og om Crystal Palace-spillerne stadigvæk fighter for Roy Hodgson.

Begge hold, men Crystal Palace især er ramt af landsholdstjeneste til AFCON og Asia Cup, men det giver også plads til nogle andre spillere. Will Hughes er en klassisk engelsk midtbane-spiller på godt og ondt. Han har aldrig været en kæmpe kortsluger, men han tager alligevel en del ind, og har tre kort for sæsonen, så han er et oplagt bud selvom oddset ikke er specielt sexet. Det er Nathaniel Clyne dog. Vi plejer at altid lige tjekke ind på Clyne, der har en tendens til at få kort hver 6-7 kamp, da han stadigvæk ikke er den samme spiller siden den alvorlige skade, og ikke rigtigt magter en fuld sæson – peak Clyne har ni kort for Southampton. Det gør, at Clyne tit har høje odds, og det er faktisk et godt stykke tid siden, så vi mener, at det er ved at være tid til det halvårlige Clyne-bet i en kamp, hvor han har rigeligt at se til.

Kampens dommer er Paul Tierney, der har et af Premier Leagues laveste snit i den her sæson, og under fire kort, så man skal være varsom med at sprede sine bets ud på mange spillere.

Spil på Will Hughes-kort til odds 3,40*
Spil på Nathaniel Clyne-kort til odds 8,00*

Brentford – Nottingham Forest

Lørdag d. 20. januar kl. 18:30

Ivan Toney får kort i kampen til odds 3,75 ved bet365*
Andrew Omobamidele får kort i kampen til odds 5,10 ved unibet*

Hvis man er Brentford-fan, så har man set frem til den her dag meget længe, for Ivan Toney kommer tilbage fra sin gambling-karantæne, og mon ikke at der er lagt i kakkelovenen til en stor genkomstfest for holdets ubetinget største stjerne. Nottingham har omvendt været i lidt en krise, hvor man kigger ind i hård straf for FFP-brud, der muligvis kan ende med pointsstraf, der i deres tilfælde vil være nedrykning.

Samtidig mangler Nottingham også seks spillere til landshold, så der er en del nye spillere i startopstillingen en af dem er unge Andrew Omobamidele, der kommer fra Norwich, hvor han fik en del kort i forrige sæson, og derfor synes vi, at han med dårlig kampform in mente vil være et perfekt bud til 5,10. Vi kan også godt lide Ryan Yates, men oddsene har ikke været gode, så tag den eventuelt live. Ivan Toney har fået 17 gule kort i sine to sæsoner i Premier League, så vi synes, at hvad bedre genkomst end at få et mere?

Kampens dommer er Darren England, der primært har dømt Championship i den her sæson, men i sine tre PL-kampe er det blevet til 6,33 kort i snit, hvilket er uhørt flot. Vi tror også på over fem kort i den her kamp.

Spil på Ivan Toney-kort til odds 3,40*
Spil på Andrew Omobamidele-kort til odds 5,10*

Sheffield United – West Ham

Søndag d. 21. januar kl. 15:00

Oliver Norwood får kort i kampen til odds 5,25 ved unibet*
Emerson Palmieri får kort i kampen til odds 5,25 ved unibet*

Det kan godt blive en smågrim kamp. Sheffield United er ikke specielt gode, men West Ham har lige tilraget sig et grimt FA Cup-exit over to kampe imod Bristol City, så de er nødt til at rebounde i den her kamp. Hvis de altså kan.

Vi ville gerne være mere kreative og skrive langt her, men Unibet har simpelthen så glimrende odds på Oliver Norwood (6 kort) og Emerson Palmieri (7 kort), som vi har beskrevet her tidligere for relativt kort tid siden, at vi bliver nødt til at pege på dem igen. Ren Sean Longstaff-stil.

Kampens dommer er Michael Sailsbury, der også er en af Premier Leagues mere kortfattige med et snit på blot 3,63, hvilket kan forklare de høje odds, men vi forventer dog Tipslørdagsk fight og grim fodbold her.

Spil på Oliver Norwood-kort til odds 5,25*
Spil på Emerson Palmieri-kort til odds 5,25*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar