18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips – hold øje med Pierre Emile

Tips til weekenden, hvor kampene bl.a. tæller Chelsea-Manchester City og FCK-Brøndby

Kort tips.

Wolverhampton – Tottenham

Lørdag d. 11. november kl. 13:30

Pierre Emile Højbjerg får kort i kampen til odds 4,25 ved unibet*
Emerson Royal får kort i kampen til odds 4,20 ved unibet*

Det er en decent kamp som weekendens runde starter med. Wolverhampton er ikke i super form, og Tottenham skal rebounde efter freak-kampen imod Chelsea i mandags, hvor de ikke bare fik to kort (juhu!), men også skader heriblandt Micky van de Ven, der fik en grim fiber. Begge hold hører til i den absolutte top af hold der fået kort i år. Wolverhampton er på en delt-førsteplads, mens Tottenham er på en delt-fjerdeplads. Så vi har alle grunde til at tro på spænding i den her kamp.

Grundet skaderne og karantæne, så bliver det et noget amputeret Tottenham-forsvar, hvor man måske godt kan forestille sig, at Pierre Emile Højbjerg skal ned i midterforsvaret og Emerson Royal skal ud og stå en venstre back, den slags ude af position-spillere er vi altid glade for, og med 4.25 og 4,20 henholdsvis, så er det decent nok.

Kampens dommer er nyligt oprykkede Tim Robinson, der holder 4,6 kort i snit i sine foreløbig ni Premier League-kampe, vi forventer også, at vi ender deroppe omkring i denne. Hvis over/under er 4,5, så tror vi på over.

Spil på Pierre Emile Højbjerg-kort til odds 4,25*
Spil på Emerson Royal-kort til odds 4,20*

FC København – Brøndby

Søndag d. 12. november kl. 12:00

Mathias Greve får kort i kampen til odds 4,20 ved bet25*
Diogo Goncalves får kort i kampen til odds 4,50 ved bet25*

Endnu et lokalopgør mellem FCK og Brøndby. FCK har selvsagt tanket en del selvtillid efter midtugesejren over Manchester United, men de så også slidte ud til sidst. Brøndby har tur i den, men mandagens forpjuskede uafgjort imod AGF og især 2. halvleg var ikke god. Men Brøndby plejer efterhånden at være lidt bedre end deres reelle niveau i kampene imod FC København, så alt kan ske.

Vi savner stadigvæk Simon Hedlund. I skrivende stund er det kun Bet25, der har kortodds på kampen, men vi har valgt et par spillere, der har tilstrækkeligt høje odds, men også allerede har fået to kort i den her Superliga-sæson. Mathias Greve fik faktisk for et par sæsoner siden hele syv kort for Randers, og med to i år tyder det på, at den aggression er tilbage. Diogo Goncalves er altid lidt mere i farezonen, når han spiller centralt på midten end ude på kanten. Med kampens betydning taget i betragtning er odds på 4.20+ acceptabelt for begge.

Kampens dommer er Mads Kristoffer-Kristoffersen. Derfor tror vi også på fire kort og mere, selvom de her opgør har en tendens til at være lidt fastlåste, så har de sidste par opgør vist det modsatte.

Spil på Mathias Greve-kort til odds 4,20*
Spil på Diogo Goncalves-kort til odds 4,50*

Chelsea – Manchester City

Søndag d. 12. november kl. 17:30

Mateo Kovacic får kort i kampen til odds 3,85 ved unibet*
Enzo Fernandez får kort i kampen til odds 4,30 ved unibet*

På papiret rundens store kamp i Premier League. Chelsea fik en sejr imod Tottenham, og bliver overordnet set bedre og bedre, selvom der er et pænt stykke igen. Manchester City synes at være totalt på autopilot, og er store favoritter i kampen.

Chelsea er sammen med Wolverhampton det hold i Premier League det hold, der har fået flest kort. Det skøre mix af sydamerikanske og unge spillere mærkes, hvor man godt kan mistænke samtlige spillere for at have et kort i sig. For variationens skyld har vi dog valgt Enzo Fernandez, der har fået et pænt odds til 4.30 og så Mateo Kovacics retur til Stamford Bridge. Begge spillere kræver ingen introduktion på disse linjer, men man kan godt forestille sig en hård duel mellem begge på midten. Man bør også have et halvt øje på Cole Palmer, der også møder sit gamle hold her.

Kampens dommer er Anthony Taylor, der får et comeback efter den underlige straf med at dømme Preston-Coventry i forrige runde. Det er den sædvanlige linje, og selvom Manchester City ikke får mange kort generelt, så skal man nok lande på fire.

Spil på Mateo Kovacic-kort til odds 3,85*
Spil på Enzo Fernandez-kort til odds 4,30*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar