18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Hold øje med rustne kroatiske veteraner

Ungarn – Schweiz

Lørdag d. 15. juni kl. 15:00

Silvan Widmer får kort i kampen til odds 6,10 ved unibet*
Loic Nego får kort i kampen til odds 5,80 ved unibet*

I gruppe As anden kamp vil den nok udvikle meget stille og roligt, især hvis Tyskland som forventet slår Skotland. Man skal huske, at en gruppes treer også har mulighed for at gå videre, så det handler også om ikke at tabe slutrunden i første kamp, hvor Ungarn og Schweiz er nogenlunde på samme niveau.

Begge hold spiller med kompakte midtbaner og tremandsforsvar, så vi kan måske godt forvente mere action på kanterne. Begge holds højre backs er lidt det svage punkt. Silvan Widmer har været lidt ind og ud af Bo Henriksens Mainz, men har alligvel trukket fire kort i 20 ligakampe. Widner har også fået tre kort i ni kampe i sidste ‘landskampssæson’, så han er absolut et glimrende bud, hvor Ungarns venstre side er klart bedst. I samme dur er Loic Nego fra Le Havre klart det tynde øl, og muligvis starter ude, men Bendeguz Bolla er ikke en stor konkurent heller. Nego er ikke en kortsluger, men han er omvendt ret overmatched her, så 5.80 er fint. Man skal også lige skrive sig bag øret, at Manuel Akanji (8.00, Bet365) fik flest kort med fem og Granit Xhaka (4.40, Unibet) med fire, så der er absolut værdi her, men vær varsom med de her første runde-kampe.

Kampens dommer er Slavko Vincic, som vi kender fra Champions League-finalen. Vincic har et europæisk snit på lidt over fire, vi ender nok her omkring.

Spil på Silvan Widmer-kort til odds 6,10*
Spil på Loic Nego-kort til odds 5,80*

Spanien – Kroatien

Lørdag d. 15. juni kl. 18:00

Marcelo Brozovic får kort i kampen til odds 4,00 ved unibet*
Martin Erlic får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*

Det her er to hold, der har mødt hinanden adskillige gange gennem de seneste år, hvor de fleste måske kan huske, at Spanien sendte Kroatien til forrige EM i Parken. Det er også kampe hvor begge hold har vundet suværent, og andre hvor det er endt i forlænget spilletid eller senest i straffesparkskonkurrence i Nations League.

Kroatien er efterhånden blevet et aldrende hold. Og de tør næppe at ændre på den gamle midtbanetrio med Mateo Kovacic, Luka Modric og Marcelo Brozovic. Sidstnævnte er nu i Saudi-Arabien og har derfor tabt et naturligt skridt, Brozovic er samtidig en spiller, der historisk går igen i opgørene mellem de to hold, så et kort til 4.00 synes logisk. Martin Erlic fra nedrykkerne Sassulo starter sandsynligvis inde i kroaternes midterforsvar, og han er også ret overmatched her. Erlic er en spiller, der får cirka fem kort om året, så ingen kortsluger, men omvendt heller ikke kostfornægter. Vi har også en lille fidus til Ivan Perisic, der er på vej tilbage fra en lang skade i Hajduk Split, og ligesom Brozovic har lidt at bevise. Perisic plejer altid kunne trække et kort, så absolut en overvejelse værd til 4.75 hos Bet365. Det er ikke fordi Spanien ikke begår kort, og her er det især Rodri og Dani Carvajal med fire kort hver, man skal overveje, men vi skal nok længere ind i turneringen.

Kampens dommer er Michael Oliver, der er en af Premier Leagues mest kortglade, og har også et europæisk snit på over fire. Så det tror vi også sker her.

Spil på Marcelo Brozovic-kort til odds 4,00*
Spil på Martin Erlic-kort til odds 4,75*

Italien – Albanien

Lørdag d. 15. juni kl. 21:00

Mario Mitaj får kort i kampen til odds 4,00 ved nordicbet*
Ylber Ramadani får kort i kampen til odds 3,30 ved bet365*

Eftersom Gruppe B er så tæt, så skal Italien helst vinde her. Og gerne stort. Omvendt er Albanien et hold, der utvivlsomt vil dø med støvlerne på, og det kan føles som jo nabolande, der spiller mod hinanden her, da de fleste spillere har klub i Italien, så det er to hold, der kender hinanden godt. En rivalisering kan godt aflæses i, at da man mødtes i en venskabskamp for et par år siden, blev der givet fire kort.

Der er flere spillere hos især Albanien, der er interessante. Venstre back Mario Mitaj fra Lokomotiv Moskva er totalt overmatched her og har fire kort for Moskva i år, men han er kun startet inde i 12, og ni fra bænken, så selvom højre side ikke er italienernes stærkeste, så han er oplagt bud. Samme med Ylber Ramadani fra Lecce, der har fået 13 kort i 34 ligakampe. Vil man have et lidt sjovere odds, så er Inter-reserven Kristjan Asllani som vi også har berørt før et fint bet på 5.10 hos Unibet. For italienerne er det lidt det samme som Spanien. De vil formentlig holde lidt igen. Man skal iøvrigt huske at spille Klaus Gjasula, hvis han kommer ind for Albanien. Der var et år, hvor han nærmest var Europas mest straffede spiller med 14 kort i 23 ligakampe!

Kampens dommer er tyske Felix Zwayer, der giver mange kort. Han har et snit på 5.27 i Champions League, så kampen her har potentiale til at blive den mest kortrige første runde-kamp-

Spil på Mario Mitaj-kort til odds 4,00*
Spil på Ylber Ramadami-kort til odds 3,30*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar