18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Blandede korttips til weekenden

Weekenden byder på lidt blandede korttips med FA Cup, AFCON og La Liga

IMAGO / ZUMA Wire

Fulham – Newcastle

Lørdag d. 27. januar kl. 20:00

Kenny Tete får kort i kampen til odds 4,20 ved unibet*
Harrison Reed får kort i kampen til odds 4,60 ved unibet*

Det er en reelt spændende FA Cup-kamp her. Fulham er ikke i nedrykningsfare og som midterhold er FA Cup’en altid attraktiv. Newcastle står lidt i et dilemma, tør man satse på, at præstationerne bliver markant bedre i resten af sæsonen eller er den nemmeste vej til Europa reelt via man satser på FA Cup’en. Truppen er som bekendt tyndslidt så to turneringer er heller ikke attraktivt, men mon ikke Eddie Howes mandskab vil forsøge begge dele.

Vi har i den her sæson dækker Newcastle ret voldsomt, og her vil vi pege på the usual suspects, men hos Fulham er det lidt mere spændende. Kenny Tete er den type back, der får relativt ofte kort (tre kort i 13 kampe inkl. Carabao, og otte i PL sidste år), han har fornøjelsen af den livlige og direkte Anthony Gordon, så det er et oplagt bud. Samme med Harrison Reed, der får lidt mere spille tid i Alex Iwobis fravær. Reed er den klassiske engelske midtbanespiller, der gerne tager et kort i ny og næ. Oddsene er ikke kæmpe høje, til gengæld er kampscenarioerne til at få øje på.

Kampens dommer er australske Jarred Gillett som vi kender fra PL som en forholdsvis kortglad dommer med et snit på fem kort. Det kunne man godt tænke sig også skete her.

Spil på Kenny Tete-kort til odds 4,20*
Spil på Harrison Reed-kort til odds 4,60*

Nigeria – Cameroon

Lørdag d. 27. januar kl. 21:00

Frank Onyeka får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*
Yvan Neyou får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*

Vores første AFCON-kamp. Normal kan vi godt være lidt lunkne med gruppekampe i slutrunder, og især den afrikanske kan godt være svær at gennemskue i forhold til hvordan et – for os – stort antal ukendte dommere dømmer samt hvilke landshold man kan regne med. De skøre holdopstillinger hjælper heller ikke. Vi er nu kommet til ottendedelsfinalerne, så nu er det lidt nemmere at forud med lidt mere data og, at der er noget mere på spil. Nigeria ligner for os en tidlig favorit, men AFCON har en tendens til at overraske.

Ikke overraskende har kampene i år budt på ret fysisk duelspil, derfor har vi også mest os mest lune på de to ankre på hver midtbane. Frank Onyeka kræver ingen præsentation. Yvan Neyou har allerede fået et kort i den her turnering, og for sit klubhold Leganes har han fået seks kort i 19 kampe, så din klassiske bisse-sekser. Vi håber han starter inde og tager gerne det bet til odds 4.

Spil på Frank Onekea-kort til odds 4,00*
Spil på Yvan Neyou-kort til odds 4,00*

Celta Vigo – Girona

Søndag d. 28. januar kl. 14:00

Spiller Manu Sanchez får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*
Spiller Ivan Martin får kort i kampen til odds 6,50 ved bet365*

Der er lidt på spil her, Celta Vigo flirter med nedrykningsstregen og Girona skal kæmpe med næb og klør på at holde Real Madrid og Barcelona bag sig, selvom det allerede ser svært ud nu, men så i det mindste holde sig fast i toppen af La Liga, så selvom kampen kan virke relativt tilfældig, så er der rigeligt på spil og et underpræsterende hold imod et overpræsterende hold er altid tættere end man tror.

Vi vil godt slå fast, at Manu Sanchez til odds 6.00 måske er vores favorittip i den her uge. Sanchez er ikke en kortsluger (to kort i den her sæson) – og derfor det høje odds – men han har altså Gironas store profil Savio, der til gengæld har flest succesfulde driblinger i La Liga indtil videre, lidt længere nede på den liste er der Gironas højre back Yan Couto, der også er en spiller af en vis kaliber med seks assists i 20 kampe, så Sanchez får rigeligt at se til. Egentlig ville vi godt have peget på Gironas Yangel Herrara, der spiller den rodriske anker for Girona, men oddsene er for lave, så hans makker Ivan Martin, der også tager en del skrald med tre kort er også interessant til odds 6.50.

Kampens dommer er Mario Malero Lopez, der har et pænt snit over fem, hvilket er rimelig standard.

Spil på Manu Sanchez-kort til odds 6,00*
Spil på Ivan Martin-kort til odds 6,50*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar