18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Årets sidste korttips

Årets sidste omgang korttips indeholder tips til Premier League og Old Firm.

(Foto: IMAGO / Sportsphoto)

Celtic – Glasgow Rangers

Lørdag d. 30. december kl. 13:30

Callum McGregor får kort i kampen til odds 3,40 ved unibet*
Leon Balogun får kort i kampen til odds 4,00 ved unibet*

Selvom Old Firm er et af de lokalopgør, vi altid holder lidt øje med, så kan det rent kortmæssigt godt skuffe lidt. Det tror vi dog ikke, at det gør her, hvor rækken er tæt med Celtic som førerhold med fem points ned til Rangers, der har spillet to kampe færre. Så der er lagt i kakkelovnen til fuld intensitet.

Callum McGregor er efterhånden den ronkedor på Celtics ånd, der er holdets sjæl. McGregor har også fået kort i tre af de sidste fem Old Firms. Derfor er det også oplagt, at det sker her. 3,40 er selvsagt ikke et fantastisk odds, men i en situation, der næsten er 50/50 er det langt over acceptabelt. Man kan eventuelt kombinere det med Celtics venstre back Greg Taylor, som vi også har fidus til. En spiller der også optræder med en del kort i statistikkerne er Todd Cantwell, men dertil er oddsene for lave. Leon Balogun ser ud til at starte inde i forsvaret, selvom han ikke har et fantastisk kortsnit, så er Balogun efterhånden blevet 35 år og må siges at være ret overmatched her. Derfor er odds 4 fint.

Kampens dommer er Nick Walsh, der er en af Skotlands bedre dommere (ikke Hugh Dallas-niveau), og har et ganske pænt sæsonsnit på 4,40 kort. Ligesom Championship fyger det ikke med kort, så alt over fire kort er godt.

Spil på Callum McGregor-kort til odds 3,40*
Spil på Leon Balogun-kort til odds 4,00*

Manchester City – Sheffield United

Lørdag d. 30. december kl. 16:00

George Baldock får kort i kampen til odds 3,40 ved unibet*
Luke Thomas får kort i kampen til odds 4,60 ved unibet*

Egentlig burde man holde sig fra Manchester City-kampe, da de får så få kort og kan lukke en kamp totalt ned, dog er det blevet bedre i år, og de er ikke engang kort-duksene i Premier League mere (det er Arsenal), men Sheffield United har til gengæld sensationelt overhalet Chelsea som rækkens mest kortflittige hold, hvilket er en mindre sensation. Manchesters svingende form gør også kampen lidt mere interessant, hvor Sheffield efter nederlaget til Luton har endnu mere ryggen mod muren.

Det var lidt ærgeligt, at Oliver Norwood startede ude i sidste kamp, men kom ind og fik kortet som vi havde spået. Det ser ud til, at han pga karantæner starter inde i den her kamp, og er et oplagt bud. Dog er begge Sheffields backs også interessante, og især George Baldock, der får Jack Grealish som modspiller. Baldock fik også kort i forrige kamp og læner sig op ad en karantæne, men det er oplagt, at han trigger den i den her kamp. Luke Thomas har fået tre kort i den her sæson, men det er i de sidste seks kampe, han har spillet. Så til 4,60 er det fint bet.

Kampens dommer er David Coote, og han har også et pænt sæsonsnit på 5,14 kort. Det sker måske ikke her, men fire kort er ikke urealistisk.

Spil på George Baldock-kort til odds 3,40*
Spil på Luke Thomas-kort til odds 4,00*

Crystal Palace – Brentford

Lørdag d. 30. december kl. 16:00

Chris Richards får kort i kampen til odds 6,75 ved unibet*
Saman Ghoddos får kort i kampen til odds 4,00 ved betfair*

Det her er en art forstadslokalopgør i London, men faktisk har det ikke vrimlet med kort i de foregående kampe, så man skal ikke forvente sig ekstra af den årsag. Til gengæld er det to hold med dårlige formkurve, så der skal gerne tre points hjem. Det skal dog siges, at Crystal Palace har haft et hårdere decemberprogram end Brentford, men sædet bliver varmere under Roy Hodgson, mens Thomas Frank går og tæller timer til, at han må benytte Ivan Toney igen.

Begge hold er ramt af skader og karantæner. Hodgson er begyndt at benytte Chris Richards på den defensive midtbane. Det har udmøntet sig i to kort i seks kampe (burde vi måske have overvejet), men Richards odds er stadigvæk defineret af hans stats som forsvarsspiller, så der er stadigvæk god værdi at hente til odds 6,75. En anden spiller der bliver benyttet sjove steder er Saman Ghoddos, der har fået fire kort allerede i den her sæson. To af dem er dog som indhopper og i overtiden, men det har bookmakerne dog opdaget, så der er også tale om et relativt beskedent odds. Ghoddos ser ud til at han som en art fattigmands Jesus Navas skal spille venstre back overfor Michael Olise. Det kan godt gå galt, så 4,00 er alligevel acceptabelt her. En anden spiller man skal holde øje med er Zanka, der er totalt ude af kampform. Højeste odds er omkring 4,00 (Betfair), men det kan man også overveje live.

Kampens dommer er Robert Jones, der har et pænt snit på 4,67, men kun har givet begge hold et kort hver, når han har dømt dem i den her sæson. Vi forventer kampen kommer til at vippe på fire kort.

Spil på Chris Richards-kort til odds 6,75*
Spil på Saman Ghoddos-kort til odds 4,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar