18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Årets første korttips

Årets første korttips starter bl.a. med et stort lokalopgør i FA Cup og slutter i Arsenal, hvor Liverpool kommer på besøg

Liverpool, Mohamed Salah, Premier League 2024

(Foto: IMAGO / Colorsport)

Sunderland – Newcastle

Lørdag d. 6. januar kl. 13:45

Alex Pritchard får kort i kampen til odds 5,00 ved unibet*
Trai Hume får kort i kampen til odds 4,60 ved unibet*

Det er efterhånden en del år siden, at der sidst har været et Tyne-Wear Derby. Faktisk var sidste gang 2016, hvor Jack Colback var blandt den store kortslugere i de opgør i midt-10erne. Nu mødes holdene så igen i FA Cup’en. Selvom Newcastle logisk nok er klar favorit, så må Sunderland være optimistiske med Newcastles form in mente sammen med det faktum, at det går nogenlunde i klubben efter nogle meget misrable år i League One.

Der er en del kandidater på Sunderlands hold. Lokale Dan Neil (4,33 Bet365). En spiller som Luke O’Nien, der har været i klubben længe og river en del kort til sig (2,65, Unibet) og makkeren Daniel Ballard (3,10) er også en mulighed, vi har dog på grund af de lave odds valgt at gå med højre backen Trai Hume, der har fået fem kort i den her sæson og vil få Anthony Gordon som sin direkte modspiller. Længere fremme på banen har Alex Pritchard fået fire kort i sæsonen, men omvendt har han kun startet inde i otte kampe. Derfor er det vores bedste bud i en større palette af Sunderland-spillere. Hvis Sunderland stadigvæk er inde i kampen ved pausen, kan man overveje at tage flere live.

Kampens dommer er Craig Pawson, selvom Premier League-linjen ikke er gældende her, så kan vi godt forestille os en del kort på grund kampens historiske betydning.

Spil på Alex Pritchard-kort til odds 5,00*
Spil på Trai Hume-kort til odds 4,60*

Middlesbrough – Aston Villa

Lørdag d. 6. december kl. 18:30

Morgan Rogers får kort i kampen til odds 4,25 ved unibet*
Jonny Howson får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*

Der kunne også her være en lille overraskelse, hvor Aston Villa er favorit, men Middlesbrough er i okay form under Michael Carrick, og en kold tur nordpå kan være hårdt for et Aston Villa-hold, der deltager i mange turneringer og samtidig har fokus på at fastholde placeringen i Premier League. For Middlesbrough vil det også være en ekstra emotionel kamp, da klubbens mangeårige tidligere direktør Keith Lamb skal hyldes, han gik bort torsdag.

Når man på Middlesbroughs statistik, så er det især midtbanen trækker kort. Morgan Rogers er blandt topscorerne med syv kort og Jonny Howson lige efter med seks, det taget i betragtning så er det fint med hhv 4,25 og 4,50 i odds. Vi har også et lille øje på forsvarsreserven Matt Clarke, der muligvis starter inde, men Rogers og Howsons odds var for attraktive.

Kampens dommer er også en PL-dommer i Rob Jones, så vi forventer ingen stor ballade.

Spil på Morgan Rogers-kort til odds 4,25*
Spil på Jonny Howson-kort til odds 4,50*

Arsenal – Liverpool

Søndag d. 7. december kl. 17:30

Alexis Mac Allister får kort i kampen til odds 4,60 ved unibet*
Jakub Kiwior får kort i kampen til odds 6,10 ved unibet*

Det er skønt at slutte en FA Cup-runde af med et pseudotopopgør fra Premier League, der siger noget om holdenes aktuelle form. Samtidig har begge hold mistet spillere til Africa Nations Cup og Asia Cup, så det er også en test af truppernes bredde.

Udover landsholdsforpligtelser, så ser det ud til, at Jakub Kiwior skal starte inde i stedet for Zinchenko, der bøvler lidt med skader, han kommer til at stå over for Diogo Jota, der spiller i Mohamed Salahs fravær. Faktisk er Jota også en spiller vi har godt øje til her, men kunne godt tænke os et odds på 5+. Vores nye yndling Endo er også væk, så der skal en ny 6’er ind for Liverpool. Mac Allister ser ud til at være klar igen, så det kunne godt blive ham, og som vi har tippet tidligere på sæsonen, når Mac Allister spiller dén rolle for Klopp, så er han altid en overvejelse værd.

Kampens dommer er John Brooks, der også har Premier League-status, så der bør være styr på kampen, men den kan godt have mindre action end den ville i Premier League.

Spil på Alexis Mac Allister-kort til odds 4,60*
Spil på Jakub Kiwior-kort til odds 6,10*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar