18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – Manchester City: Odds og optakt den 17. april 2021

Både Chelsea og Manchester City har lige spillet sig i Champions League-semifinalen. Lørdag støder de to formstærke mandskaber så sammen i en anden semifinale, hvor de skal kæmpe om finalepladsen til den engelske FA cup! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Manchester City. Der er kampstart lørdag d. 17. april 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

Odds på Chelsea – Manchester City

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne regner Manchester City for det stærkeste mandskab i dette opgør.

Chelsea – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Wembley (Neutral grund)
Vejret: 10° og svag vind

Optakt til Chelsea – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er to af de mest formstærke mandskaber i England, som hamrer sammen i denne FA cup-semifinale. Guardiolas mandskab har igennem lang tid udraderet al mulig modstand, og har bragt sig komfortabelt i spidsen af Premier League. Chelseas sæson har ikke kørt på skinner igennem hele sæsonen, men under Thomas Tuchel blæser der nye vinde på Stamford Bridge, tyskeren har virkelig fået sat skik på det her Chelsea mandskab. Kampen spilles over et enkelt opgør på Wembley, så der er ingen hjemmebanefordel til nogen af holdene lørdag aften.

Det har været en helt ok uge i begge lejre, tirsdag spillede Chelsea sig i Champions League-semifinalen på trods af et 1-0 nederlag til Porto. City tog sejren i deres kvartfinale imod Dortmund og begge hold står nu over for semifinaler i både FA cuppen og Champions League, ikke dumt!

Chelsea har været et helt andet hold efter deres trænerskifte, Tuchels pragmatiske tilgang til kampene har sørget for at pointsnittet hos The Blues er blevet højnet betydeligt. De har blot tabt to ud af 17 kampe under den nye træner, og især deres defensive udtryk har været i særklasse. De offensive profiler mangler stadig for alvor at vågne op til dåd, men med så stærkt en defensiv kan de spille med imod de allerbedste hold i verden.

City har så godt som sikret sig endnu en Premier League-titel, men der er stadig masser at spille for. De står med en historisk chance for at vinde fire titler på én sæson, de er i finalen i Carabao cuppen, semifinalen i Champions League og i semifinalen her i FA cuppen. City har lige som Chelsea fået sindssygt godt styr på defensiven i denne sæson, forskellen er at deres offensive profiler ikke har noget problem med at finde nettet. De har et væld af mulige målscorere til hver kamp, og man har følelsen af at, de efter behag kan skrue en anelse op for tempoet og sikre sig sejren hvis de er i problemer.

Chelsea:

Manchester City:
Aymeric Laporte (Forsvar, Reserve) – Skadet
Sergio Aguero (Angreb, Fast) – Skadet

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Silva, Christensen; James, Kovacic, Kante, Alonso; Ziyech, Mount; Giroud.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Stones, Dias, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Gündoğan; Mahrez, Gabriel Jesus, Foden.

Odds-forslag: Det er ikke nok med defensiv styrke imod City

De er flyvende i både Chelsea og Manchester City! Begge hold er inde i en virkelig god periode, og de må være lykkelige for stadig at være i spil i Champions League. Guardiolas mandskab har ikke meget at spille for i ligaen, for de har bragt sig så komfortabelt i spidsen, at der ikke bliver meget spændingen om udfaldet. Så der skal fokuseres på at spille sig i finalen her i FA cuppen.

Tuchel han har virkelig ændret det her Chelsea hold, det har været et instant-fix at få ham ind. The Blues fik virkelig åbnet for målkontoen i weekenden imod Crystal Palace, det var godt nyt for denne gang kan de nok ikke forvente at holde nullet. City er sindssygt giftige, de er kommet på tavlet i 24 af deres seneste 25 kampe, så der skal nok en Chelsea scoring til hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om avancement. Selvom begge hold nyder godt af virkelig stærke defensiver, så tror vi på en åben kamp på lørdag. Hvis der først faldet én scoring, så skal der blæses til angreb for modstanderholdet, begge mandskaber har tillige så meget offensiv kvalitet at der nok skal blive presset på hvis et af holdene kommer bagud. Anbefalingen lyder på mål i begge ender.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Chelsea – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

  • I Premier League bliver der kæmpet en hård kamp om de europæiske billetter, og Chelsea sidder fortsat på 5.pladsen. De har en statistik for sæsonen på 15-9-7 og en målscore på 50:31.

  • Manchester City har sat sig tungt på 1.pladsen i ligaen i denne sæson med en statistik på 18-6-2 og en målscore på 67:23.

  • De har ikke fundet en rigtig skarpretter i denne sæson, topscorerværdigheden i Premier League bliver delt af Mount, Abraham og Jorginho.

  • Ilkay Gündogan har haft en fremragende sæson, han står noteret for 12 fuldtræffer i Premier League.

  • City gjorde kort proces i sæsonens første indbyrdes opgør, de var foran med 3-0 efter 34 minutter og det hele endte i en 3-1 sejr.

Skriv et svar