18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – Leicester City: Odds og optakt den 15. maj 2021

Foto: Bildbyrån

FA Cuppen har 150 års jubilæum i år. Chelsea og Leicester City mødes i finalen lørdag klokken 18:15 på Wembley. Chelsea tabte finalen sidste år, men de har otte finalesejre i 15 forsøg og vandt senest i 2018. Leicester Citys FA Cup-historie er knap så glamoruøs. Holdet har endnu ikke vundet turneringen efter fire finalekampe, og deres seneste finale var i 1969. Er det endelig tid for Leicester City, eller får Chelsea fingre i pokalen endnu engang? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Leicester City. Der er kampstart lørdag d. 15. maj 2021 kl. 18:15. Se kampen på 6’eren eller på Viaplay. 

GÅ TIL



Chelsea – Leicester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Wembley Stadium, London
Vejret: 12° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Chelsea
Leicester
Odds are subject to change. Last updated 15. maj 2021 18:14.


Optakt til Chelsea – Leicester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Med udsigt til op mod 20.000 tilskuere kommer finalen forhåbentlig til at minde om en fodboldkamp og særligt en FA Cup-finale, som vi kender dem. Fra før verden gik af lave. Chelsea er i finalen for fjerde gang på fem år, og efter sidste års nederlag til Arsenal har de hævn til gode. Og træner Thomas Tuchel vil helt sikkert gerne have et trofæ sat ind på kontoen efter et helt forrygende forår i spidsen for Chelsea. I 27 kampe er det blevet til tre nederlag, og i bare en enkelt af de 27 kampe har modstanderen formået at score mere end ét mål. Det var såmænd West Bromwich, da Chelsea spillede en time i undertal og tabte 5-2. 

Men trods de mange kampe og få nederlag og næsten Goretex-tætte forsvar står Chelsea jo alligevel med risikoen for at smide det hele på gulvet. De kan stadig ryge ud af top 4 og misse kvalifikationen til næste sæsons Champions League. De kan tabe FA Cup-finalen for andet år i træk. Og taber de så også Champions League-finalen 29. maj i Portugal, ender deres sæson jo med at minde om Leverkusens tilbage i 2002. Men så galt behøver det ikke gå, og til denne kamp må Thomas Tuchel slikke sig om munden ved udsigt til et fordelagtigt matchup med Kai Havertz og Timo Werner over for Leicester Citys bagerste tre. Det ligner en oplagt mulighed for de to tyskere til at løbe forsvaret rundtosset og kreere mange åbne chancer. 

Omvendt kan Leicester City også snildt have udset sig særligt danske Andreas Christensen i Chelseas forsvarskæde, som et blødt punkt de kan udnytte. Godt nok har Kelechi Iheanacho været i forrygende form for nylig, men det virker faktisk endnu mere oplagt, at rutinerede Jamie Vardy vil lægge sig op af danskeren og forsøge at profitere af eventuelle koncentrationskoks og sende bolden i nettet. Mellem de to felter er der også udsigt til spændende dueller mellem Chelseas Mason Mount og Leicester Citys nigerianske Wilfred Ndidi, og omvendt bliver det spændende, om Chelseas arbejdsjern på midten, Ngolo Kanté, helt får lukket ned for Leicester Citys James Maddison.

Leicester City løb ind i noget af en forskrækkelse i ligaen sidste fredag, da de tabte hjemme med 4-2 mod Newcastle United. Grimme mindre fra sidste sæsons afslutning, hvor de smed en sikker Champions League-billet på gulvet, må have dukket op i hovederne, men de tacklede det fint og besejrede i tirsdags et rotationsramt B-hold fra Manchester United på Old Trafford, så nu er Leicester City igen på sikker kurs mod en plads i top 4.

Og hvis der for alvor skal chokoladekrymmel på deres romkugle, skal de snuppe FA Cup-sejren lørdag aften også, og de kan jo måske glæde sig over, at de vandt seneste indbyrdes opgør hjemme på King Power Stadium i Leicester med 2-0. Det var godt et Chelsea-hold i Frank Lampards version, og det må anerkendes, at det er en anderledes buldrende turbo, de har fået på med tilgangen af Thomas Tuchel på trænerbænken, men i hvert fald har Leicester City bevist i sæsonen, at de ved, hvordan man besejrer Chelsea. Men kan de også gøre det på Wembley en forårsdag i maj? Det vil vise sig.  

Chelsea:

 • Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Ngolo Kanté (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Leicester City:

 • Jonny Evans (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Wes Morgan (Forsvar, Fast) – Skadet
 • James Justin (Back, Fast) – Skadet
 • Harvey Barnes (Kant, Fast) – Skadet

Chelsea forventet startopstilling: Arrizabalaga; Christensen, Silva, Rüdiger; Azpilicueta, Jorginho, Kanté, Mount, Chilwell; Havertz, Werner.

Leicester City forventet startopstilling: Schmeichel; Fofana, Evans, Söyüncü; Castagne, Ndidi, Tielemans, Pereira; Maddison; Iheanacho, Vardy. 


Odds på Chelsea – Leicester City

Bookmakerne viser med deres odds, at de tror på en meget lige kamp, som ender med sejr til Chelsea. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 15. maj 2021 18:14.


Odds-forslag: FA Cup-finalen har tradition for mål – men hvor mange?

Af de seneste syv FA Cup-finaler har de fem af dem haft mindst tre scoringer i den ordinære spilletid. I de seneste 13 finaler er ingen af dem endt 0-0, mens fem af dem er endt 1-0. De 12 af finalerne har samlet budt på 27 mål – altså et snit på 2,25 mål pr. finale, mens hvis vi inkluderer Manchester Uniteds 6-0-nedsabling af Watford forrige sæson, stiger snittet til 2,53 pr. kamp. 

Chelsea har scoret præcist ét mål i hver af deres tre finaler de seneste fire år, mens de to hold har scoret henholdsvis 2,2 og 2,4 mål på deres vej til finalen – Leicester City med 2,4. I syv af deres seneste otte indbyrdes møder er der højst scoret to mål, mens begge hold har scoret i tre af de samme otte kampe.

Så mon ikke vi kan regne med scoringer i kampen, hvis bare vi ikke sætter næsen op efter alt for mange af dem? En tæt kamp, der måske bliver afgjort på en enkelt scoring eller ligefrem må i omkamp med et enkelt mål til hver? Anbefalingen her er, at der bliver scoret højest to mål i den ordinære tid. Den var gået i to af de seneste fem FA Cup-finaler. I syv af de seneste otte indbyrdes møder. Den var gået i syv af Chelseas seneste otte kampe i alle turneringer. Mon ikke den går her også?  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,72
Under 2,5 mål
Besøg Bwin *


Chelsea – Leicester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Chelsea er på fjerdepladsen i Premier League med 64 point efter 35 kampe. 

 • Tallene for Chelsea er 18-10-7 og målscoren 55:32.

 • På vej til finalen har Chelsea vundet fem kampe med en samlet score på 11:1. I semifinalen slog de Manchester City.

 • På Premier Leagues tredjeplads finder vi Leicester City, som har 66 point efter 36 kampe. 

 • Statistikken for Leicester City er 20-6-10 og scoren 65:44.

 • Leicester Citys fem FA Cup-kampe frem mod finalen er vundet med samlet 12:2. De besejrede Southampton i semifinalen.

 • Hos Chelsea deler fire mand positionen som flittigste målskytte. Det drejer sig om Timo Werner, Mason Mount, Tammy Abraham og Jorginho. 

 • Leicester Citys topscorer i ligaen er Jamie Vardy, som er noteret for 13 mål. 


Expected Goals: Chelsea – Leicester City – de seneste tre kampe

ChelseaResultatxGLeicester CityResultatxG
Chelsea – Arsenal
(0-1)2,29 – 0,83Manchester United – Leicester City(1-2)0,24 – 0,68 
Manchester City – Chelsea(1-2)2,04 – 1,10Leicester City – Newcastle United (2-4)2,14 – 2,48
Chelsea – Real Madrid(2-0)3,45 – 0,38 Southampton – Leicester City(1-1)1,10 – 1,51
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar