18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea FC – Southampton FC: Odds og optakt den 26. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Chelsea FC lægger tirsdag aften græs til et møde med Southampton FC i Carabao Cuppen. De spiller om en plads i kvartfinalen, og mens Chelsea buldrer af sted i Premier League og topper tabellen, er Southampton FC med blot én sejr i de første ni runder placeret i den kedelige ende af stillingen. Måske vil det betyde noget for deres fokus her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea FC – Southampton FC. Der er kampstart tirsdag d. 26. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Chelsea FC – Southampton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 13° og frisk vind

Optakt til Chelsea FC – Southampton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Oktober måned ser ganske nydelig ud for Chelsea FC indtil videre. Fire kampe har givet fire sejre og en score på 15:1. Det enlige mål faldt, da Southampton FC gæstede Stamford Bridge 2. oktober, hvor Ward-Prowse udlignede til 1:1 på straffespark, før Werner og Chilwell i kampens sidste 10 minutter afgjorde tingene til hjemmeholdets fordel. 

I det hele taget er der mange fordele ved at være Chelsea FC aktuelt. De topper Premier League med blot et enkelt nederlag i de første ni runder, og weekendens sejr på 7:0 over Norwich City var fjerde sejr på stribe i alle turneringer. I deres første kamp i Carabao Cuppen måtte der dog straffespark til, da Aston Villa FC hentede 1:1 i ordinær tid.

De seneste to sæsoner er Chelsea FC sendt ud af Carabao Cuppen netop i fjerde runde, og de har ikke vundet turneringen siden 2015, og det er den eneste sejr de foregående 14 sæsoner. Nu prøver de igen, og selv om de må undvære både topscorer Lukaku og sidekick Timo Werner, bør reserverne være rigeligt stærke til at ondulere et gæstende mandskab ude af form. 

For det kører ikke på sydkysten. Southampton FC har spillet fem af sæsonens første ni kampe uafgjort og bare vundet en enkelt. De kan måske glæde sig over, at sejren kom i forrige runde mod Leeds United, og at de efterfølgende fulgte op med uafgjort mod Burnley FC. Fire point i to kampe er isoleret set ganske godkendt. I deres to første kampe i Carabao Cuppen har de sendt Newport County og Sheffield United ud, og vinder de her, er det deres bedste resultat i denne turnering i de seneste fem sæsoner. 

Det er selvfølgelig tvivlsomt, hvor mange kræfter Southampton FC vil investere i et pokaleventyr, når de samtidig er pressede i bunden af tabellen. De kommende tre kampe byder på Watford FC og Norwich City på udebane og imellem en hjemmekamp mod Aston Villa FC. Vigtige kampe som samtidig er en fin mulighed for at fylde point på kontoen. Så måske vil træner Hassenhüttl hellere rotere en anelse og gemme kræfterne til overlevelseskampen i Premier League?

Chelsea FC:

  • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Christian Pulisic (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Timo Werner (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Skadet

Southampton FC:

  • Jack Stephens (Forsvar, Fast) – Skadet
  • James Ward-Prowse (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Armando Broja (Angreb, Fast) – Spærret på grund af ejerforhold

Chelsea FC forventet startopstilling: Arrizabalaga; Azpilicueta, Christensen, Sarr, Alonso; Barkley, Loftus-Cheek, Niguez, Hudson-Odoi, Havertz, Ziyech.

Southampton FC forventet startopstilling: Foster; Valery, Lyanco, Salisu, Perraud; Walcott, Diallo, Romeu, Tella; Adams, Redmond.


Odds på Chelsea FC – Southampton FC

Bookmakernes odds viser os, de har værterne som favoritter i denne kamp. 

Odds-forslag: The Tuchel Train is coming

Det ser helt utroligt velorganiseret ud hos Chelsea FC. Og det har det gjort, siden Thomas Tuchel i slutningen af januar overtog holdet. Han fokuserede tydeligvis først på defensiven, og der blev næsten øjeblikkeligt lukket af for modstanderne. Så effektivt, at mandskabet i de følgende syv Champions League-kampe lukkede to mål, og fire måneder efter Tuchels tiltrædelse vandt Champions League-titlen. Selvfølgelig med finalesejr på 1:0.

Til den nye sæson har de så hentet Romelu Lukaku tilbage, for nu skal der fokus på offensiven, og det er der kommet. Med 7:0 over Norwich City – som sandt nok så rødt undervejs, men der stod der allerede 5:0 på måltavlen – nåede Chelsea FC op på 30 scoringer i sæsonens 14 kampe, og det er inklusive dueller med Villarreal i Super Cuppen, Juventus i Champions League og ligamøder med Liverpool FC og Manchester City. Det ser meget lovende ud for Chelsea FC. Så orker de overhovedet en kamp som denne?

Tjaeh reserverne er kørt i stilling, og derfor ser for eksempel angrebet ud til at bestå af Hudson-Odoi, Havertz og Ziyech. Alle tre skal bevise, at de er stærke nok til mere spilletid, og det samme gælder den forventede trio på midten med Barkley, Loftus-Cheek og Niguez. De bør være rigeligt stærke til at banke Southampton FC, og det kan ikke skorte på motivation, hvis de vil have mere spilletid i flere af de store kampe. Chelsea FC vinder her med mindst to overskydende scoringer og fortsætter en flot oktober.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,32
Chelsea FC -1,5
Gå til Unibet *


Chelsea FC – Southampton FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Chelsea FC topper Premier League efter 9 runder, hvor de har gaflet 22 point. 

  • Statistikken for Chelsea FC er nydelige 7-1-1 og scoren 23:3.

  • Gæsterne fra Southampton FC er på 16. pladsen i tabellen med 8 point efter 9 kampe. 

  • Southampton FCs tal er 1-5-3, mens deres måldifference lyder på 8:12.

  • 3 spillere hos Chelsea FC deler pladsen som topscorer med hver 3 mål. Det drejer sig om Mason Mount, Ben Chilwell og Romelu Lukaku.

  • Hos Southampton FC er topscorer-æren også delt. Her har James Ward-Prowse og Armando Broja noteret sig for hver 2 scoringer.


Expected Goals: Chelsea FC vs. Southampton FC de seneste tre kampe:

Chelsea FCResultatxGSouthampton FCResultatxG
Chelsea FC – Norwich City (7-0) 2,64 – 0,18Southampton FC – Burnley FC (2-2) 1,55 – 0,75 
Chelsea FC – Malmö FF(4-0) 2,63 – 0,07Southampton FC – Leeds United (1-0) 1,44 – 0,21 
Brentford – Chelsea FC(0-1) 1,75 – 0,86Chelsea FC – Southampton FC (3-1) 3,02 – 1,21
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar