18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Chelsea FC – Plymouth Argyle: Odds og optakt den 5. februar 2022

Hakim Ziyech gar vist sig fint frem i de seneste kampe for Chelsea FC. (Foto: Bildbyrån)

Chelsea FC tager tidligt lørdag mod Plymouth Argyle i FA Cuppens fjerde runde. Det ligner en ekspeditionssag for de forsvarende CL-mestre, som i tredje runde bankede Chesterfield FC med hele 5:1. Plymouth Argyle kommer dog næppe uden håb på egne vegne, for i deres tredje runde-kamp slog de Birmingham City fra Championship. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea FC – Plymouth Argyle. Der er kampstart lørdag d. 5. februar 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Chelsea FC – Plymouth Argyle: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion:  Stamford Bridge, London
Vejret:  9° og frisk vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Chelsea
Plymouth
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 4. februar 2022 08:03.


Optakt til Chelsea FC – Plymouth Argyle: Skader, karantæner og startopstillinger

Det går lidt op og ned for Chelsea FC, der i ligaen er hele 10 point efter Manchester City, og træner Tuchels mandskab har endda spillet en kamp mere end tabelduksene. Mesterskabet kan de vist godt skyde en hvid pil efter endnu engang. Men så må de jo jagte trofæer andetsteds, og FA Cuppen er én af mulighederne. De kender vejen, for de to seneste sæsoner har begge budt på finalepladser med nederlag til følge – senest 0:1 mod Leicester City. 

Her må de stadig undvære førstekeeper Mendy, der sammen med Senegal skal spille finale i Africa Cup of Nations. Ben Chilwell er stadig ude, og det er Reece James fra den modsatte side af banen også. Til gengæld er danske Andreas Christensen klar til kamp igen, og han kan formentlig træde direkte ind i midterforsvaret, hvor Thiago Silva godt kan bruge en pause efter turen til landskampe i Sydamerika.

Gæsterne fra Plymouth Argyle står foran deres femte kamp i sæsonens FA Cup. Sheffield Wednesday måtte de spille to opgør mod, og siden har de slået Rochdale og Birmingham City. Og det var tæt på, at udesejren mod Championship-mandskabet i tredje runde blev eneste sejr i januar, hvor de i ligaen først tabte til Sheffield Wednesday og Lincoln City, og så blev det 3:3 mod Fleetwood Town, men i sidste forsøg slog de så bundholdet Doncaster Rovers med 3:1 på udebane. Men bortset fra FA Cup-kampen har de altså ikke formået at holde buret rent siden nytår. De risikerer at få en meget travl eftermiddag på Stamford Bridge.

Chelsea FC:

 • Edouard Mendy (Mål, Fast) Africa Cup of Nations
 • Reece James (Back, Fast) – Skadet
 • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet

Plymouth Argyle:

 • Brendan Galloway (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • George Cooper (Kant, Reserve) – Skadet

Chelsea FC forventet startopstilling: Arrizabalaga; Azpilicueta, Christensen, Rüdiger; Hudson-Odoi, Kovacic, Jorginho, Alonso; Ziyech, Lukaku, Mount.

Plymouth Argyle forventet startopstilling: Cooper; Edwards, Wilson, Scarr, Gillesphey, Grant; Camara, Houghton, Broom; Jephcott, Garrick.


Odds på Chelsea FC – Plymouth Argyle

Oddsene peger på Chelsea FC som gigantiske favoritter.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 4. februar 2022 08:03.


Odds-forslag: En slags målfest på Stamford Bridge

I 2015 røg Chelsea FC chokerende ud af FA Cuppen via et nederlag på hjemmebane mod Bradford City. Værterne førte ellers 2:0, men de endte med at tabe 4:2. Det har de taget ved lære af, for de har siden spillet 21 hjemmekampe i FA Cuppen, og det har givet 19 sejre, én uafgjort (mod Norwich City, som de slog i straffespark) og så i 2019 mod Manchester United, hvor det blev til nederlag på 2:0. 

Plymouth Argyle har indledt alle tre runder i sæsonen på udebane, og de har altså vundet de to seneste, mens den første som nævnt blev 0:0 ude mod Sheffield Wednesday. I det hele taget er de seneste 15 udekampe i FA Cuppen godkendte – så langt tilbage som 2013 – for der har Plymouth Argyle vundet seks og spillet seks uafgjort. De er såmænd ikke uefne på fremmed græs, men der har ikke været mange store modstandere ud over 0:0 på Anfield mod Liverpool FC i 2017.

Her vil Chelsea FC øjne en forholdsvis overkommelig vej til femte runde, og hvis de drømmer om en form for trofæ på hjemlig grund, skal de slå til her. Det kan blive med ændringer og uprøvede spillere sine steder, men anbefalingen er ikke i tvivl om, at det ender med sejr til værterne på Stamford Bridge. Gæsternes seneste tre kampe har i alt budt på 16 scoringer, og det kan også godt ende med en komfortabel sejr til Chelsea FC, men anbefalingen går i stedet efter mindst fire scoringer i kampen. Så må de fordele dem, som de vil mellem hinanden.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,86
Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Chelsea FC – Plymouth Argyle: Statistik, topscorer og H2H

 • Chelsea FC er på 3. pladsen i Premier League med 47 point efter 24 kampe.

 • Chelsea FCs statistik er 13-8-3 med scoren 48:18.

 • I FA Cuppen slog de i 3. runde Chesterfield FC med 5:1.

 • Plymouth Argyle er på 7. pladsen i League One med 47 point efter 28 runder. 

 • Tallene for Plymouth Argyle siger 13-8-7, mens deres målforskel er 47:35.

 • Vejen til dette opgør er for Plymouth Argyle gået via Sheffield Wednesday (3:0), Rochdale (2:1) og Birmingham City (1:0).

 • Hos Chelsea FC er første mand ved måltruget Mason Mount, som har hamret 7 bolde i nettet. 

 • Ligatopscorer for Plymouth Argyle er Ryan Hardie, der er noteret for 9 scoringer.


Expected Goals: Chelsea FC vs. Plymouth Argyle – de seneste tre kampe

Chelsea FCResultatxGPlymouth ArgyleResultatxG
Chelsea FC – Tottenham Hotspur(2-0)1,51 – 0,56Dooncaster Rovers – Plymouth Argyle(1-3)3,33 – 2,67 
Brighton and Hove Albion – Chelsea FC(1-1)0,72 – 0,77Fleetwood Town – Plymouth Argyle(3-3)1,99 – 0,79 
Manchester City – Chelsea FC(1-0)  0,96 – 0,71Plymouth Argyle – Lincoln City(1-2)1,09 – 3,58 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Chelsea FC – Plymouth Argyle?

Chelsea FC – Plymouth Argyle spilles lørdag den 5. februar 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Chelsea FC – Plymouth Argyle?

Chelsea FC – Plymouth Argyle spilles på Stamford Bridge i London i England.

Skriv et svar