18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea FC – Liverpool FC: Odds og optakt den 27. februar 2022

Stor finale. Stor kamp. Og en pokal der ryger Liverpools vej.

Mohamed Salah er topscorer i Premier League. Måske han også scorer i Carabao Cup-finalen? (Foto: Bildbyrån)

Sidst på eftermiddagen søndag lægger Wembley i London græs til sæsonens Carabao Cup-finale. Chelsea FC fra London tager mod Liverpool FC. Det er samtidig tabellens nummer tre mod nummer to, og der er lagt op til en finale på højt niveau. Vi kan jo drømme om en gentagelse af efterårets forrygende duel på Stamford Bridge, der endte 2:2 med alle fire mål scoret i en fremragende første halvleg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea FC – Liverpool FC. Der er kampstart søndag d. 27. februar 2022 kl. 17:30. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Chelsea FC – Liverpool FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Wembley, London
Vejret: 7° og mild vind

Optakt til Chelsea FC – Liverpool FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Chelsea FC er sat af i mesterskabskampen, hvor de har 13 point op til Manchester City. Selv om træner Tuchels team har en kamp i hånden, virker det urealistisk, at de henter så mange point. Til gengæld ligner Chelsea FC et hold med mange lod i sæsonens pokal-bowle. De har allerede nappet den europæiske Super Cup og VM for klubhold, og de er stadig med i FA Cuppen og i Champions League. 

Og her gælder det så en finale i Carabao Cuppen. Chelsea FC har ikke tabt til Liverpool FC i de tre seneste indbyrdes opgør, men de to af dem er trods alt endt uafgjort. Tredje opgør endte 1:0 til Chelsea FC. De kommer direkte fra en kontrolleret sejr mod OSC Lille i Champions Leagues ottendedelsfinaler, og på onsdag spiller de FA Cup ude mod Luton Town. Der er gang i sagerne for The Blues. 

Det er der nu også hold Liverpool FC, og med midtugens 6:0 mod Leeds United, der var chanceløse fra første til sidste minut på Anfield, fik Klopps mandskab en fremragende generalprøve på denne finale. I det hele taget har holdet vist fornem offensiv form på trods af den hyppige rotation i front enten på grund af landskampe, skader eller behov for hvilepause, men balancen på holdet virker så godt ramt for tiden, at alle hopper ind og præsterer på meget højt niveau, når det er deres tur. 

Liverpool FC spillede allerede i sidste uge ottendedelsfinale i Champions League, hvor de fik god modstand af de italienske mestre fra Inter, men det endte med en sikker 2:0-sejr til Liverpool FC. Nu jagter The Reds så deres første triumf i Carabao Cuppen siden 2012. 

Chelsea FC:

  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • Reece James (Back, Fast) – Tvivlsom

Liverpool FC:

  • Roberto Firmino (Angreb, Fast) – Skadet
  • Diogo Jota (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Silva, Rüdiger, Christensen; Azpilicueta, Jorginho, Kanté, Alonso; Ziyech, Lukaku, Pulišić.

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Gomez, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Keita; Salah, Mané, Diaz.


Odds på Chelsea FC – Liverpool FC

Liverpool FC er knebne favoritter i denne finale. 


Odds-forslag: Liverpool FC virker klart bedst spillende, men Chelsea FC kan noget med cupkampe

Carabao Cuppen får ofte skældud og må lægge ryg til nedladende tale og øgenavne som Mickey Mouse-cuppen. Trænere har det med at nedprioritere turneringen, fordi der er så meget andet, der føles vigtigere. Men en finale mellem to af landets allerbedste mandskaber må da om ikke andet kunne give os en finale på højeste niveau. Vel sagtens også fordi der er ingen af de to, der under den anden et eneste trofæ. 

Liverpool FC har vundet deres seneste ni kampe med en score på 25:3. I seks af de ni kampe har de spillet til nul, mens de har scoret mindst tre mål i fem af de opgør. Det er absolut mere end godkendt. Chelsea FC har seks kampe på stribe uden nederlag, men to af dem måtte dog i forlængelse, før de endte med sejr. 

Det er en af de absolut bedst strukturerede og kontrollerende defensiver i Premier League, der møder den bedste offensiv – eller i hvert fald den mest scorende. 70 mål i 26 kampe betyder, at Liverpool scorer knap 2,7 mål per kamp. Selv. Så vinder man altså de fleste kampe, med mindre man er Leeds United. Anbefalingen tror også på sejr til Liverpool FC her. Det er ikke meget, der skiller de to mandskaber, men formen virker simpelthen en tand bedre hos Liverpool FC. De vinder pokalen med sejr allerede i ordinær tid. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,44
Liverpool FC
Gå til Marathonbet *


Chelsea FC – Liverpool FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Chelsea FC er nummer 3 i Premier League med 50 point efter 25 runder. 

  • Chelsea FC kom til denne finale via samlet sejr i semifinalen på 3:0 mod Tottenham Hotspur. Tidligere har de besejret Brentford FC, Southampton FC og Aston Villa FC.

  • Liverpool FC er på 2. pladsen i tabellen og har 60 point for 26 kampe. 

  • Liverpool FC vandt samlet 2:0 i deres semifinaler mod Arsenal FC, og før det har de sendt Leicester City, Preston North End og Norwich City ud af turneringen. 

  • Hos Chelsea FC er Mason Mount flittigste målskytte med 7 pletskud.

  • Liverpool FCs topscorer er Mohamed Salah, som er noteret for 19 træffere.

  • Chelsea FC vandt senest denne turnering i 2015, mens Liverpool FCs seneste triumf var i 2012. Begge har været i finalen siden og tabte begge til Manchester City.


Expected Goals: Chelsea FC – Liverpool FC – de seneste tre kampe

Chelsea FCResultatxGLiverpool FCResultatxG
Chelsea FC – OSC Lille(2-0) 1,42 – 0,94Liverpool FC – Leeds United (6-0) 4,81 – 0,31
Crystal Palace FC – Chelsea FC (0-1) 0,49 – 1,13Liverpool FC – Norwich City (3-1) 3,12 – 0,55
Chelsea FC – Palmeiras (2-1) 1,85 – 1,58 Inter – Liverpool FC (0-2) 0,41 – 1,13
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Chelsea FC – Liverpool FC ?

Chelsea FC – Liverpool FC spilles søndag den 27. februar 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles Chelsea FC – Liverpool FC ?

Chelsea FC – Liverpool FC spilles på Wembley i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar