18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea FC – Aston Villa FC: Odds og optakt den 22. september 2021

Foto: Bildbyrån

Premier Leagues tophold, Chelsea FC, får besøg af Aston Villa i Carabao Cuppen onsdag aften. De mødtes også for halvanden uge siden på Stamford Bridge, og dengang var det i ligaen, hvor Chelsea FC vandt 3:0. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea FC – Aston Villa FC. Der er kampstart onsdag d. 22. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Chelsea FC – Aston Villa FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Graham Scott
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 15° og svag vind

Optakt til Chelsea FC – Aston Villa FC: Skader, karantæner og startopstillinger

En Champions League-titel og en fjerdeplads i tabellen blev det til i sidste sæson, da først træner Thomas Tuchel havde fået samlet stumperne op efter Frank Lampard. Og i denne sæson skal de gøre det endnu bedre. I hvert fald i ligaen. De er kommet stærkt fra land og har hentet fire sejre i de fem første kampe, hvor de har scoret 12 mål og blot lukket et enkelt ind selv. 

Romelu Lukaku har vist sig at være præcis den tilføjelse, holdet manglede, men mon ikke belgieren ville være en positiv add-on på de fleste mandskaber? Til dette opgør er han formentlig ikke med, for der skal nok roteres, så tyske Timo Werner får chancen i front, og så kan han jo vise, om han har lært noget til træning af den træfsikre belgier. Der bliver givetvis også plads til folk som Chalobah i forsvaret, Niquez, Kovacic og Chilwell på midten, mens Hudson-Odoi og Ziyech formentlig skal fodre Werner med scoringsmuligheder. Selv om det er B-holdet, ser det ganske kapabelt ud. 

I udgangspunktet var det næppe meningen, Aston Villa FC ville stille med et B-hold til denne kamp, men det kan de blive tvunget til af omstændighederne. Der er en lang række spillere, som enten allerede er ude eller er meldt tvivlsomme til kampen. Det gælder de to backs, Cash og Targett, og det gælder Trezeguet, McGinn og Bailey længere fremme på banen. Så det kan blive et alternativt mandskab, gæsterne sender på banen. 

Det kan koste dem dyrt, for selv med stærkeste opstilling er det en noget slingrende start på sæsonen, de har fået. Bevares, de bankede Barrow fra League Two, da de trådte ind i Carabao Cuppen, men i Premier League har de blandt andet tabt til oprykkerne fra Watford og spillet uafgjort med en anden oprykker, Brentford. Til gengæld vandt de senest med knusende 3:0 mod subtop-aspiranterne fra Everton FC. 

Chelsea FC:

 • Edouard Mendy (Mål, Fast) – Tvivlsom
 • Cristian Pulisic (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Aston Villa FC:

 • Matty Cash (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Matt Targett (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Trezeguet (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Carney Chukwuemeka (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom 
 • John McGinn (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Leon Bailey (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Jaden Philogene-Bidace (Angreb, Reserve) – Tvivlsom 
 • Keinan Davis (Angreb, Reserve) – Skadet

Chelsea FC forventet startopstilling: Arrizabalaga; Christensen, Chalobah, Azpilicueta; James, Niguez, Kovacic, Chilwell; Hudson-Odoi, Werner, Ziyech.

Aston Villa FC forventet startopstilling: Steer; Konsa, Tuanzebe, Hause, Young; Nakamba, Sanson; Traore, Buendia, El Ghazi; Watkins.


Odds på Chelsea FC – Aston Villa FC

Oddsene peger på, at bookmakerne har Chelsea FC som favorit i denne dyst.

Odds-forslag: Grådige Chelsea FC napper den her

Aston Villa har ikke vundet på Stamford Bridge siden 2011, hvor de hentede en 2:1-sejr. I næste opgør i London vandt Chelsea FC 8:0, så man forstår jo godt, hvorfor Aston Villa er tøvende over for at hente sejren på Stamford Bridge igen. Det er siden blevet til yderligere fem sejre og en enkelt uafgjort. Den uafgjorte kom i sidste sæsons møde, og nu har Chelsea FC allerede banket Aston Villa 3:0 som hævn for dét. 

Selv om det er et alternativt mandskab, værterne stiller med, så må de mange skadesproblemer hos gæsterne som minimum udligne manglerne, og det ligner et opgør, Chelsea FC vil styre ikke bare på cruise control men med fuld indsats, fordi de mange reserver skal bevise, de har niveau til lidt mere spilletid på det ‘rigtige’ Chelsea FC-hold. Og Chelsea FC jagter indtil videre alle tænkelige trofæer. Der skal mere sølvtøj i skabet på Broen.

Eneste bekymring i forhold til størrelsen på hjemmesejren er, at Timo Werner ikke har haft målnæsen fremme i sin tid i London. Med ham i front risikerer vi en af de der kampe, hvor Chelsea FC styrer opgøret stramt og skaber 2-3 enorme chancer, som Werner brænder. Og så vinder de måske bare en kneben 1:0-sejr i stedet. Derfor vælger anbefalingen at gå forsigtigt til værks og byder på ren Chelsea FC-sejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,49
Chelsea FC
Gå til Marathonbet *


Chelsea FC – Aston Villa FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Chelsea FC topper Premier League efter 5 kampe og 13 point. 

 • Chelsea FCs statistik er 4-1-0 og en score på 12:1.

 • Aston Villa FC er nummer 10 i tabellen med 7 point efter deres første 5 kampe. 

 • Tallene for Aston Villa FC er 2-1-2, og deres målscore er 8:7.

 • Chelsea FCs topscorer er Romelu Lukaku, som har scoret 3 mål indtil nu.

 • Danny Ings er noteret for 2 af Aston Villa FCs første 8 scoringer i sæsonen, og det gør ham til deres aktuelle topscorer. 


Expected Goals: Chelsea FC vs. Aston Villa FC de seneste tre kampe:

Chelsea FCResultatxGAston Villa FCResultatxG
Tottenham Hotspur – Chelsea FC(0-3)0,54 – 2,75Aston Villa FC – Everton FC(3-0) 1,04 – 1,11 
Chelsea FC – Zenit(1-0)0,94 – 1,16 Chelsea FC – Aston Villa FC (3-0)1,12 – 1,67 
Chelsea FC – Aston Villa FC(3-0) 1,12 – 1,73 Aston Villa FC – Brentford(1-1) 0,85 – 0,88 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar