18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Bromwich – Preston: Odds og optakt den 26. januar 2022

Danske Emil Riis viser sig flot frem for Preston i denne sæson. Er der flere mål i støvlerne på danskeren onsdag aften? (Foto: Bildbyrån)
Danske Emil Riis viser sig flot frem for Preston i denne sæson. Er der flere mål i støvlerne på danskeren onsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

West Bromwich kæmper for at hænge på i toppen af Championship, hvor de i skrivende stund indtager 5.pladsen. Bliver det til 3 point hjemme mod Emil Riis og Preston, som huserer i midten af rækken? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Bromwich – Preston. Der er kampstart onsdag d. 26. januar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


West Bromwich – Preston: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: The Hawthorns, West Bromwich
Vejret: 5°, frisk vind


Optakt til West Bromwich – Preston: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er som altid heftig kamp om de øverste placeringer i Championship, hvor de to bedste hold stryger direkte op i Premier League, mens de fire næste i tabellen skal kæmpe om én oprykningsbillet. Som det ser ud nu, så er West Bromwich en del af det felt, som kan tillade sig at drømme om at spille i den bedste engelske række til næste sæson.

Hjemmeholdet indtager i skrivende stund 5.pladsen i rækken, men en sejr her vil reducere Blackburns forspring på 2.pladsen til blot 4 point. West Bromwich fik hug i Premier League i sidste sæson, men det lader til, at de har samlet stumperne op, og at de nu går benhårdt efter at stryge direkte op igen. Værterne fik en tiltrængt sejr i weekendens hjemmekamp mod Peterborough, for før det var det kun blevet til 2 point i de seneste fire spillerunder.

Preston ligger lidt i et ingenmandsland her midt inde i sæsonen. Fra gæsternes 15.plads er der nemlig 11 point op til den playoff-givende 6.plads, mens der er 14 point ned til Peterborough under stregen. Sæsonen er lang, og der skal spilles et hav af kampe, men umiddelbart ligner det en klassisk sæson for Preston, som som regel er at finde i midten af rækken. Med al sandsynlighed får vi to danskere i aktion for Preston onsdag aften, Daniel Iversen vogter målet, mens den tidligere Randers-spiller, Emil Riis, skal stå for målscoringen i den anden ende.

West Bromwich:

  • Daryl Dike (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Preston:

  • Tom Barkhuizen (Back, Fast/Reserve) – Skadet

West Bromwich forventet startopstilling: Johnstone; Kipre, Bartley, Clarke; Furlong, Livermore, Mowatt, Townsend; Grant, Robinson, Diangana

Preston forventet startopstilling: Iversen; Van den Berg, Bauer, Hughes; Olosunde, Whiteman, Browne, Cunningham; Johnson; Riis, Evans


Odds på West Bromwich – Preston

Bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Målfesten udebliver på The Hawtorns

Hverken West Bromwich eller Preston imponerer voldsomt for tiden, godt nok vandt værterne weekendens opgør med 3-0 over Peterborough, men i de fem foregående kampe på tværs af turneringer var det ikke blevet til sejr. Preston har ikke vundet i de seneste fire kampe på tværs af turneringer, så det er ikke fordi, at formbarometret brager igennem taget.

West Bromwich lever ikke på deres offensive kunnen, de er nemlig det mindst scorende hold i top-6, til gengæld har de så også rækkens allerbedste defensiv med sølle 20 scoringer imod i 27 kampe. 10 af hjemmeholdets seneste 13 kampe er gået under 2.5 mål, og det er der udmærkede muligheder for igen onsdag aften, for Preston angriber ikke bare med hovedet under armen. West Bromwich har endnu ikke tabt en hjemmekamp i denne sæson, og jeg regner også med at de kommer til at kontrollere dette opgør, men nogen målfest bliver det ikke.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,83
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


West Bromwich – Preston: Statistik, topscorer og H2H

  • West Bromwich er nummer 5 i Championship med 45 point i 27 kampe. Statistikken er på 12-9-6 og målscoren 34:20.
  • Preston er nummer 15 med 33 point efter 26 kampe. Statistikken er på 8-9-9 og målscoren 29:33.
  • Karlan Grant er topscorer hos hjemmeholdet med ti kasser.
  • Hos Preston er det danske Emil Riis, som fører topscorerræset med ni sæsonmål.
  • Sæsonens første opgør mellem de to klubber endte 1-1.


Expected Goals: West Bromwich vs. Preston – de seneste tre kampe

West BromwichResultatxGPrestonResultatxG
West Bromwich – Peterborough (3-0)2,58 – 0,19Swansea – Preston(1-0)0,65 – 1,04
Queens Park Rangers – West Bromwich(1-0)0,76 – 0,77Preston – Sheffield United(2-2)1,42 – 2,13
West Bromwich – Brighton(1-2)0,71 – 1,66Preston – Birmingham(1-1)1,58 – 1,08
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Bromwich – Preston?

West Bromwich – Preston spilles onsdag den 26. januar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles West Bromwich – Preston?

West Bromwich – Preston spilles på The Hawthorns i West Bromwich

Skriv et svar