18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

West Bromwich Albion – Nottingham Forest: Odds og optakt den 26. november 2021

West Bromwich er godt nok 10 pladser bedre placeret end Nottingham Forest i tabellen, men formpilene peger i hver sin retning. (Foto: Bildbyrån)

West Bromwich Albion tager hjemme på The Hawthorns mod Nottingham Forest fredag aften. Selv om værterne er nummer tre og gæsterne nummer 13, kan det blive mere spændende end som så, for siden Steve Cooper overtog trænersædet hos gæsterne, har de kun tabt én af 11 kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Bromwich Albion – Nottingham Forest. Der er kampstart fredag d. 26. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


West Bromwich Albion – Nottingham Forest: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Gavin Ward
Stadion: The Hawthorns, West Bromwich
Vejret: 2° og frisk vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til West Bromwich Albion – Nottingham Forest: Skader, karantæner og startopstillinger

Det går en hel del op og ned for West Bromwich Albion, der siden årtusindskiftet er rykket ud af Premier League hele fem gange. Men det betyder selvfølgelig så også, at de foreløbig er rykket op fem gange, og hver gang er det sket indenfor de første to sæsoner efter nedrykningen. To gange endda i den følgende sæson. Sådan så det også ud til at skulle gå denne gang, da de åbnede livet i The Championship med 10 kampe uden nederlag. 

Siden er der opstået nogle knirkerier i træner Valerien Ismaëls meget kontante og direkte spillestil, og det er blot blevet til tre sejre og fire nederlag i de følgende ni kampe. De er dog stadig på tredjepladsen, men der er allerede ved at åbne sig et hul op til Fulham FC og AFC Bournemouth på de to pladser, der giver direkte oprykning. Da West Bromwich Albion var i form i begyndelsen af august, spillede de 2:2 med AFC Bournemouth, mens de i slutningen af oktober var chanceløse, da de fik klø 3:0 på Craven Cottage mod Fulham FC. 

Nottingham Forest har haft en på mange måder omvendt sæson. De startede elendigt med seks nederlag i de første syv kampe, og det kostede træner Chris Hughton jobbet, og waliseren Steve Cooper har taget over og gjort det fornemt med blot et nederlag i de første 11 kampe i spidsen for Nottingham Forest. Holdet sluttede sidste sæson i den tunge ende af tabellen, men hvis de kan holde kadencen bare nogenlunde, vil de snart være i spil til en playoffplads. 

Mandskabet havde sin storhedstid for 40 år siden, da de vandt deres eneste mesterskab i 1978 og tog sølv i 1979, og både i 1979 og 1980 vandt de såmænd datidens Champions League, mesterholdenes Europa Cup. Derfra vil det være vanskeligt ikke at løbe ind i lidt modgang, men det var trods alt først i 1999, de røg ud af Premier League for så seks år senere at tage en ydmygende tur i League One. Her var de i tre sæsoner, og siden har de været i Championship med to forsøg i playoffspillet for 10 år siden. Nu drømmer de igen med træner Cooper om et rambukforsøg mod den fineste engelske række. 


West Bromwich Albion:

 • Kean Bryan (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Dara O’Shea (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Rayhaan Tulloch (Angreb, Reserve) – Skadet


Nottingham Forest:

 • Rodrigo Ely (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Loic Mbe Soh (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jordi Osei-Tutu (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jack Colback (Back, Fast) – Karantæne

West Bromwich Albion forventet startopstilling:  Johnstone; Kipre, Bartley, Clarke; Furlong, Molumby, Mowatt, Townsend; Diangana, Grant; Phillips.

Nottingham Forest forventet startopstilling: Samba; Spence, Worrall, McKenna, Figueiredo; Ojeda, Garner; Lolley, Zinckernagel, Johnson; Taylor.


Odds på West Bromwich Albion – Nottingham Forest

Oddsene peger i retning af hjemmesejr. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.


Odds-forslag: Stærkt hjemmehold på vej tilbage mod knap så stærkt udehold på vej frem

Ni hjemmekampe har givet seks sejre og tre uafgjorte for West Bromwich. Fem gange har de holdt buret rent, og de har selv scoret i alt 16 mål i de ni kampe. Senest blev det 1:1 mod Middlesbrough på hjemmebanen, og det har de fulgt op med et point i to udekampe mod  Huddersfield Town og Blackpool. 

Omvendt har Nottingham Forest i deres ni udekampe blot tabt to, og det var sæsonens to første forsøg ude. De har altså ikke tabt de seneste syv udekampe. Fire sejre og tre uafgjorte og en score på 13:5 i de syv kampe vidner om solidt arbejde. 

West Bromwich Albion har på hjemmebane ikke slået Nottingham Forest siden 2001. Det er dog kun blevet til fire opgør, men to er endt uafgjort og to med udesejr. Tre af de seneste fire indbyrdes møder er endt med pointdeling. Og gæsterne har spillet fire af deres seneste fem kampe i ligaen uafgjort. Anbefalingen tænker, de to mandskaber kan enes om pointdeling igen fredag aften. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
4,00
Uafgjort
Gå til Nordicbet *


West Bromwich Albion – Nottingham Forest: Statistik, topscorer og H2H

 • West Bromwich Albion er på 3. pladsen i The Championship med 33 point efter 19 runder.

 • Statistikken for West Bromwich Albion siger 9-6-4 med scoren 27:16.

 • Nottingham Forest indtager pladsen som nummer 12 med 24 point for deres 19 kampe. 

 • Nottingham Forests tal fordeler sig således: 6-6-7 og deres målscore lyder 24:23.

 • Karlan Grant er topscorer hos West Bromwich Albion med 8 ligamål.

 • Hos Nottingham Forest er 8 scoringer også nok til at være topscorer, og det har Lewis Grabban noteret sig for.


Expected Goals: West Bromwich Albion – Nottingham Forest de seneste tre kampe:

West Bromwich AlbionResultatxGNottingham ForestResultatxG
Blackpool – West Bromwich Albion(0-0)1,46 – 3,47Nottingham Forest – Luton Town(0-0)0,63 – 1,37 
Huddersfield – West Bromwich Albion(1-0)0,89 – 1,59Reading FC – Nottingham Forest(1-1)1,16 – 0,98 
West Bromwich Albion – Middlesbrough(1-1)0,88 – 1,12 Nottingham Forest – Preston North End(3-0)1,53 – 0,33 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles West Bromwich Albion – Nottingham Forest?

West Bromwich Albion – Nottingham Forest spilles fredag 26. november 21:00.

Hvor spilles West Bromwich Albion – Nottingham Forest?

West Bromwich Albion – Nottingham Forest spilles på The Hawthorns i West Bromwich i England.

Skriv et svar