18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Swansea City – Luton Town: Odds og optakt den 1. februar 2022

Swansea City og Michael Obafemi har brug for en sejr, når de tager mod Luton Town tirsdag aften. (Foto: Bildbyrån)

Swansea City tager tirsdag hjemme i Wales mod Luton Town. Efter at have været i playoff de to seneste sæsoner er Swansea City temmeligt skuffende på en 18. plads i stillingen, men de har dog et par kampe i hånden. Luton Town har omvendt gjort det glimrende og er på 10. pladsen med seks point op til en playoffplads – og en kamp i hånden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Swansea City – Luton Town. Der er kampstart tirsdag d. 1. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på Bet365. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Swansea City – Luton Town: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Oliver Langford
Stadion:  Swansea.com Stadium, Swansea
Vejret: 11° og frisk vind


Optakt til Swansea City – Luton Town: Skader, karantæner og startopstillinger

Fra 2011 til 2018 var Swansea City i Premier League med en ottendeplads som bedste udbytte. Men for tre sæsoner siden måtte de altså en tur ned i systemet, og første sæson endte de som nummer 10. De to seneste sæsoner er det blevet til en fjerdeplads og en sjetteplads og altså playoffkampe. Men tydeligvis uden at det har ført til oprykning. 

I denne sæson tumler de lidt mere med tingene, og selv om de altså er et par kampe efter de øvrige hold i rækken, er der nu alligevel et stykke vej op til playoffpladser, hvis de drømmer om den slags endnu engang. Senest tabte de 2:0 til Hull City, og det spolerede en ellers fin stime på tre kampe uden nederlag. Angriber Jamie Paterson er stadig skadet til denne kamp, og holdet får desuden et par stykker tilbage fra skader og karantæner, så der kan meget vel ske rokeringer i startopstillingen efter nederlaget senest. 

Der er egentlig ikke meget grund til at rokere hos Luton Town. Holdet har en fornem sæson og kan så småt skimte playoffpladserne i det fjerne i en god periode, der har givet dem otte kampe med blot et enkelt nederlag og fem sejre. I de otte modstandere gemmer sig blandt andre den aktuelle top tre med Fulham FC, Blackburn Rovers og AFC Bournemouth. 

Luton Town var fra 2010 til 2015 helt ude af det engelske ligasystem, men i 2015 var de tilbage i League 2, hvor de hurtigt konsoliderede sig i den bedste halvdel. I 2018 røg de direkte i League 1, og dér skulle de blot bruge en enkelt sæson for at sikre oprykning til Championship. Første sæson lå de med rumpetten i vandskorpen og sluttede som nummer 19, men senest blev det til en plads midt i rækken, og nu rækker de altså ud efter playoffpladserne. Det er en klub i medvind.

Swansea City:

  • Jamie Paterson (Angreb, Fast) – Skadet

Luton Town:

  • Danny Hylton (angreb, Reserve) – Skadet

Swansea City forventet startopstilling: Hamer; Bennett, Naughton, Manning; Christie, Downes, Grimes, Latibeaudiere; Ntcham, Wolf; Obafemi.

Luton Town forventet startopstilling: Shea; Lockyer, Osho, Naismith; Bree, Campbell, Lansbury, Berry, Bell; Adebayo, Muskwe.


Odds på Swansea City – Luton Town

Kampens odds indikerer, bookmakerne regner med en meget lige kamp med lille favoritværdighed til værterne.


Odds-forslag: Frygten for at tabe formentlig større end lysten til at vinde

I sæsonens foreløbig 12 hjemmekampe for Swansea City er der i alt faldet 29 scoringer fordelt med 16 til hjemmeholdet og 13 til gæsterne. De kom lidt skidt fra land med tre uafgjorte og et nederlag i de første fire kampe på eget græs, men de i de følgende otte har de vundet fem og blot tabt to. De har dog blot en sejr i de seneste fire forsøg på hjemmebane. 

Luton Town har spillet 13 udekampe og hentet fire sejre og fire uafgjorte med en samlet score på 16:16. De kommer dog med et nederlag som seneste oplevelse, da de blev besejret 2:0 ude mod Sheffield United. I sæsonens første møde mellem de to kom Luton Town på 3:0 i kampens første 23 minutter, men i kampens sidste 23 minutter fik Swansea City udlignet til 3:3 – de to sidste scoringer faldt i minuttal 86 og 90. 

Begge klubber har brug for point her. Hvis Swansea City vil holde liv i et temmeligt spinkelt håb om at kæmpe med om playoffpladserne – vinder de deres to kampe i hånden i forhold til Huddersfield Town på sjettepladsen, er der trods alt overkommelige syv point mellem dem – så skal de bruge en sejr her. Det samme gælder for Luton Town, der er noget tættere på topplaceringerne, men smider de point her, vil forfølgerne i det tætte midterfelt lugte muligheder. 

Ingen af dem under formentlig hinanden noget, og ser vi ud over seneste 3:3-møde, er de fem foregående alle endt med maksimalt to scoringer. Anbefalingen tror, der venter en lidt låst affære, og at vi højst får to scoringer endnu engang. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,66
Under 2,5 mål
Gå til Bet365 *


Swansea City – Luton Town: Statistik, topscorer og H2H

  • Swansea City er på 18. pladsen i Championship med 32 point for 26 kampe. 

  • Swansea Citys statistik er 8-8-10 med en målforskel på 28:34.

  • Gæsterne fra Luton Town indtager tabellens 10. plads med 39 point efter 27 runder. 

  • Tallene for Luton Town lyder på 10-9-8 og scoren 38:32.

  • Joel Piroe er topscorer hos Swansea City med foreløbig 11 kasser.

  • Hos Luton Town er flittigste mand på måltavlen Elijah Adebayo, som står for 11 mål.


Expected Goals: Swansea City vs. Luton Town – de seneste tre kampe

Swansea CityResultatxGLuton TownResultatxG
Hull City – Swansea City (2-0) 0,99 – 2,46Luton Town – Blackburn Rovers (0-0) 1,21 – 0,35 
Queens Park Rangers – Swansea City (0-0) 0,26 – 1,15Luton Town – Bristol City (2-1) 2,00 – 0,90 
Swansea City – Preston North End(1-0) 0,65 – 1,04 Sheffield United – Luton Town(2-0) 1,64 – 0,31 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Swansea City – Luton Town?

Swansea City – Luton Town spilles tirsdag den 1. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Swansea City – Luton Town?

Swansea City – Luton Town spilles på Swansea.com Stadium i Swansea i Wales.

Skriv første kommentar

Skriv et svar