18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Stoke City – West Bromwich Albion: Odds og optakt den 1. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Vi er knap en fjerdedel gennem kampene i The Championship. Der er topkamp fredag aften på Bet365 Stadium i Stoke, hvor værterne fra Stoke City tager mod duksene fra West Bromwich Albion. Stoke City er på fjerdepladsen, og henter de alle tre point, kravler de helt op i nakken på West Bromwich Albion. Men gæsterne har ikke tabt i sæsonens første 10 kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Stoke City – West Bromwich Albion. Der er kampstart fredag d. 1. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Stoke City – West Bromwich Albion: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tim Robinson
Stadion: Bet365 Stadium, Stoke
Vejret: 10° og frisk vind

Optakt til Stoke City – West Bromwich Albion: Skader, karantæner og startopstillinger

I seneste sæson sluttede Stoke City på 14. pladsen i The Championship. Der var 17 point ned til nedrykning. Der var 17 point op til en playoffplads. Det var vel definitionen på ingenmandsland. I denne sæson er der mere gods i The Potters, som efter 10 runder er på fjerdepladsen bare fire point efter topholdet West Bromwich Albion. 

Og det bliver endnu bedre. På hjemmebane er det blevet til seks sejre i foreløbig syv forsøg, hvis vi tæller to Carabao Cup-kampe med. Det er ikke storsejre, bevares, og deres i alt 14 scoringer efter 10 runder er ikke til at falde i svime over, men det kan jo omvendt betyde, der er potentiale til mere i holdet. Ingen af holdets angribere har endnu scoret mere end to mål, mens det er den offensive midtbanemand, Nick Powell, der med fire scoringer er holdets flittigste måltyv. Får en eller to af angriberne hul på bylden, vil det formentlig gøre holdet endnu farligere. 

Ret meget farligere behøver West Bromwich Albion måske ikke at blive og så alligevel. 20 scoringer i 10 kampe er to mål i snit per kamp, og det har indtil videre givet nedrykkerne seks sejre og fire uafgjorte. Lidt flere mål vil formentlig øge antallet af sejre og sænke antallet af uafgjorte. Det er egentlig ikke en ringe målsætning. Træner Valerien Ismaël vil kræve, at frontløberne er endnu skarpere, for topscorer Karlan Grant er blot noteret for fire scoringer i 10 kampe. Det er ikke nok på et tophold, der skaber mange chancer i hver kamp. 

Men der er ingen grund til røde lamper og fuld alarm, for det ser meget solidt ud for West Bromwich Albion, der i tirsdags bankede Cardiff City med hele 4:0, da de var en tur i det sydlige Wales. Der er tvivl om en lille håndfuld spillere hos West Bromwich Albion, men dét får ikke betydning for startopstillingen fredag. Træner Ismaël kan godt belønne et par af de gode indhop fra enten Phillips eller Diangana fra kampen i Cardiff, men så skal han jo finde nogen at tage ud. Det er måske heller ikke så tosset med lidt rotation på mandskabet, der i efteråret blot skal koncentrere sig om tabellen efter deres voldsomme exit fra Carabao Cuppen, hvor de tabte hele 6:0 til Arsenal FC. 

Stoke City:

 • Morgan Fox (Back, Reserve) – Skadet
 • Joe Allen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom 
 • Sam Clucas (Midtbane, Fast) – Karantæne

West Bromwich Albion:

 • Dara O’Shea (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Matt Clarke (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Rayhaan Tulloch (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
 • Kenneth Zohore (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Stoke City forventet startopstilling: Davies; Ostigard, Souttar, Wilmot; Smith, Sawyers, Vrancic, Thompson, Tymon; Powell; Surridge.

West Bromwich Albion forventet startopstilling: Johnstone; Ajayi, Bartley, Townsend; Furlong, Livermore, Mowatt, Reach; Phillips, Robinson, Grant.


Odds på Stoke City – West Bromwich Albion

Bookmakernes odds antyder en lige kamp, men de hælder en anelse til sejr til gæsterne. 

Odds-forslag: Tæt opgør men der bør falde mål

I The Championship har Stoke City fire sejre og en uafgjort i deres foreløbig fem hjemmekampe. De har vundet tre af kampene med et enkelt overskydende mål, og senest blev det så til 2:0 mod Hull City. I deres 10 kampe i alt i sæsonen er der faldet 25 mål, mens de i de fem hjemmekampe har været involveret i 13 scoringer – et marginalt højere snit end samlet med i alt 2,6 mål per hjemmekamp. 

Gæsterne har spillet fem udekampe i ligaen, og her er der faldet i alt 14 mål og dermed et snit på 2,8 mål per kamp. Samlet set har West Bromwich Albion budt fansene på 28 scoringer i deres foreløbige 10 kampe, og det er jo altså samme snit. Helt så fint et snit holder de to mandskaber ikke i de indbyrdes møder i Stoke, hvor de seneste 10 møder blot har budt på 17 scoringer og 1,7 mål per kamp. 

Så kan vi forvente en gentagelse af historien og få scoringer? Eller er den aktuelle form mere relevant, hvor de begge holder et snit på mindst 2,5 mål per kamp efter de første 10 runder. Anbefalingen tror, West Bromwich vil forsøge at fortsætte de overbevisende takter fra Cardiff i tirsdags, og derfor vil de gå offensivt til værks. Omvendt vil værterne ikke stikke op for bollemælk, og de har scoret i alle sæsonens fem hjemmekampe indtil nu. Det skal de nok gøre igen, og med forventningen om at gæsterne så scorer mindst to gange, lander vi på, at der falder mindst tre mål i denne duel. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,14
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Stoke City – West Bromwich Albion: Statistik, topscorer og H2H

 • Stoke City er på fjerdepladsen i stillingen med 18 point efter 10 kampe. 

 • Stoke Citys statistik lyder på 5-3-2, og deres måldifference er 14:11.

 • West Bromwich Albion er kommet stærkt fra land i The Championship og fører tabellen med 22 point efter 10 runder.

 • Tallene for West Bromwich Albion er 6-4-0 og scoren 20:8.

 • Hos Stoke City er Nick Powell flittigste mand på måltavlen med foreløbig fire træffere.

 • Karlan Grant har nettet fire gange indtil nu, og det gør ham til West Bromwich Albions topscorer.


Expected Goals: Stoke City vs. West Bromwich Albion de seneste tre kampe:

Stoke CityResultatxGWest Bromwich AlbionResultatxG
Preston North End – Stoke City (0-0)0,42 – 1,24Cardiff City – West Bromwich Albion(0-4) 0,54 – 0,86 
Stoke City – Hull City(2-0) 1,00 – 0,74West Bromwich Albion – Queens Park Rangers (2-1)1,97 – 0,14 
Watford – Stoke City (1-3) 4,24 – 0,99 Preston North End – West Bromwich Albion (1-1)0,81 – 0,82 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar