18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Reading FC – Fulham FC: Odds og optakt den 11. januar 2022

Aleksandar Mitrovic er topscorer hos Fulham FC, men serberen har blot scoret ét mål i de seneste fem ligakampe. (Foto: Bildbyrån)

I oktober og november lignede det cruise control for Fulham FC på deres march tilbage mod Premier League, men de har ikke vundet de seneste fem kampe, og Reading FC vandt det omvendte opgør 2:1. Men de smed senest en 2:0-føring i kampens afslutning mod bundholdet Derby County. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Reading FC – Fulham FC. Der er kampstart tirsdag d. 11. januar 2022 kl. 21:00. Se kampen på Bet365. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Reading FC – Fulham FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: John Brooks
Stadion: Select Car Leasing Stadium, Reading
Vejret: 8° og svag vind


Optakt til Reading FC – Fulham FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Nederlaget i lørdags i FA Cuppen til Kidderminster Harriers fra National League – helt uden for det engelske ligasystem – var en streg i regningen for Reading FC, men her møder de så Fulham FC, og det hjemme i Reading, hvor det ikke er blevet til sejr i de seneste seks forsøg. Vi skal tilbage til 16. oktober for at finde seneste hjemmesejr, som var en scrappy 1:0 mod Barnsley, der siden er raslet ned som næstsidst i rækken. 

Og før deres pokalexit mødte Reading FC så Championships bundprop, Derby County, hvor de førte 2:0, men på to sene scoringer fik Wayne Rooneys tropper udlignet og forhindret den længe ønskede hjemmesejr. Værterne har meldt fire fravær, men det er ikke umiddelbart spillere, der ville kandidere til de startende 11, så de kan stille i stærkeste opstilling. Så må vi se, om det rækker til point mod topholdet. 

For Fulham FC er godt nok i en skidt periode, men de er altså stadig nummer tre, og de har førstepladsen inden for rækkevidde med to kampe på hånden i forhold til både AFC Bournemouth og Blackburn Rovers, som er foran dem i tabellen. Fra midt oktober til 20. november vandt Fulham FC syv kampe på stribe, og siden er det gået skævt med fire uafgjorte og et nederlag senest mod Sheffield United. 

Gæsterne scorede 48 mål i sæsonens første 18 kampe, mens de i de seneste fem blot har nettet tre gange, og topscorer Mitrovic har blot stået for et enkelt af dem. De må undvære kanten Cavaleiro, som er skadet, og det samme er angrebsreserven Stansfield, men også gæsterne kan stille slagkraftigt op, og de kan glæde sig over, at deres seneste fem udekampe har givet 11 point og en score på 14:2.

Reading FC:

  • Michael Morrison (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Tom McIntyre (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Yakou Meite (Kant, Reserve) – Skadet
  • Lucas Joao (Angreb, Reserve) – Skadet

Fulham FC:

  • Ivan Cavaleiro (Kant, Fast) – Tvivlsom 
  • Jay Stansfield (Angreb, Reserve) – Skadet

Reading FC forventet startopstilling: Southwood; Ashcroft, Holmes, Dann, Baba; Dele-Bashiru, Laurent; Halilovic, Swift, Hoilett; Carroll.

Fulham FC forventet startopstilling: Rodak; Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson; Seri, Reed; Wilson, Carvalho, Kebano; Mitrovic.


Odds på Reading FC – Fulham FC

Ifølge kampens odds er gæsterne forholdsvis klare favoritter.


Odds-forslag: Fulham FC kommer i gang – og der falder mål

Kommer der gang i hjulene igen hos Fulham FC, eller er de gået i stå? Det er vel spørgsmålet forud for denne kamp, for i de seneste fem kampe har de i alt været involveret i syv scoringer, og ingen af kampene har budt på mere end to scoringer. Men på et tidspunkt klikker det hele vel igen, og så rammer de noget der minder om formen med syv sejre på stribe, som de vandt med en samlet score på 25:2. 

Topscorer Mitrovic er noteret for 22 ligamål indtil videre, og med blot et enkelt i de seneste fem er det vist en underdrivelse, at han er en smule efter sit ellers nydelige sæsonsnit på næsten ét mål per kamp. Fulham FCs foreløbige 23 kampe i ligaen har budt på lidt mere end 3 mål per kamp, mens gæsternes 22 kampe har budt på lige under 3 mål per kamp. 

Fire af værternes seneste fem kampe har begge hold været på tavlen, mens det gør sig gældende i tre af Fulham FCs seneste fem opgør, så anbefalingen er ude i en kombination af sejr til gæsterne sammen med mindst tre mål i opgøret.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,28
Fulham FC OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Reading FC – Fulham FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Reading FC er nummer 21 i Championship, hvor de har gaflet 22 point i 23 runder. 

  • Reading FCs statistik er 8-4-11 med scoren 29:36.

  • Fulham FC er lige nu på 3. pladsen med 45 point efter 23 kampe. De er to kampe efter holdene foran dem og har fire point til 1. pladsen. 

  • Tallene for Fulham FC er 13-6-4, mens deres måldifference er 51:19.

  • Reading FCs topscorer er John Swift, som har nettet 8 gange. 

  • Hos Fulham FC er det Aleksandar Mitrovic, der scorer mest. Serberen står noteret for 22 træffere.


Expected Goals: Reading FC vs. Fulham FC – de seneste tre kampe

Reading FCResultatxGFulham FCResultatxG
Kidderminster Harriers – Reading FC(2-1) 1,72 – 0,61Bristol City – Fulham FC (0-1) 1,51 – 2,51 
Reading FC – Derby County (2-2) 0,84 – 0,97Fulham FC – Sheffield United (0-1) 1,44 – 0,18 
West Bromwich Albion – Reading FC (1-0) 3,29 – 0,27 Luton Town – Fulham FC(1-1)0,61 – 1,42 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Reading FC – Fulham FC?

Reading FC – Fulham FC spilles tirsdag den 11. januar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Reading FC – Fulham FC?

Reading FC – Fulham FC spilles på Select Car Leasing Stadium i Reading i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar