18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Queens Park Rangers – Swansea City: Odds og optakt den 25. januar 2022

Queens Park Rangers er i forrygende form forud for mødet med Swansea City, så der er ingen grund til at hænge med mulen for maskotten Jude (Foto: Bildbyrån)

Queens Park Rangers tager tirsdag aften mod Swansea City i en kamp, hvor værterne med en sejr kravler op på en direkte oprykningsplads. Gæsterne er mere beskedent placeret som nummer 17 i tabellen, men de fik dog en tiltrængt sejr senest efter fem kampe på stribe uden sejr. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Queens Park Rangers – Swansea City. Der er kampstart tirsdag d. 25. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Queens Park Rangers – Swansea City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Geoff Eltringham
Stadion: Kiyan Prince Foundation Stadium, London
Vejret: 3° og svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Queens P.R.
Swansea
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. januar 2022 20:42.


Optakt til Queens Park Rangers – Swansea City: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er blevet til bare to nederlag i de seneste 13 kampe for Queens Park Rangers, og ni af de kampe har givet sejre. Derfor kravler de tættere og tættere på de helt sjove pladser i toppen, og fansene kan efterhånden godt tillade sig at drømme om Premier League-bold på stadion igen. De har ikke været på øverste hylde siden sæsonen 2014-2015, hvor de sluttede sidst med blot fire sejre i sæsonen. Av. 

Det ser meget bedre ud nu, og vinder de tirsdag, runder de 15 sejre i sæsonen i de første 27 spillede. Det er ganske imponerende. Syv sejre og tre uafgjorte i deres 13 hjemmekampe har gjort hjemmekampene til en fornøjelse, og med tre delte topscorere er holdet mindre sårbart over for skader og fravær. De må undvære førstekeeper Seny Dieng, som er med Senegal til Africa Cup of Nations, og væk til de afrikanske mesterskaber er også backreserven Kakay samt den faste midtbanemand Chair. 

Hos gæsterne er der stort set frit valg på alle hylder med ingen karantæner, og kun Stefan Johansen på midten er meldt tvivlsom, men han blev senest afløst af Dozzell, der gjorde det fint mod Preston North End, så måske vælger træner Russell Martin bare at genbruge startopstillingen til denne duel. 

Swansea City har godt nok fire kampe i hånden i forhold til Huddersfield Town på første playoffplads og med 13 point op, kan det jo se meget bedre ud, end tabellen viser lige nu. Hvis altså Swansea City vinder de fire kampe, men deres aktuelle form har altså budt på fem kampe uden sejr, før de seneste slog Preston North End 1:0. De har 12 point ned til de røde pladser i bunden, men deres tal på udebane varsler ilde til dette opgør. Bortset fra de tre nederste hold i tabellen er Swansea City ringest præsterende på udebane med blot 12 point i 12 kampe. 

Queens Park Rangers:

 • Seny Dieng (Mål, Fast) – Africa Cup of Nations
 • Sam McCallum (Back, Reserve) – Skadet
 • Osman Kakay (Back, Reserve) – Africa Cup of Nations
 • Ilias Chair (Midtbane, Fast) – Africa Cup of Nations

Swansea City:

 • Stefan Johansen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Queens Park Rangers forventet startopstilling: Marshall; Dickie, Dunne, Barbet; Adomah, Dozzell, Field, Wallace; Willock; Dykes, Gray.

Swansea City forventet startopstilling: Hamer; Cabango, Naughton, Manning; Christie, Downes, Grimes, Latibeaudiere; Smith, Wolf; Piroe.


Odds på Queens Park Rangers – Swansea City

Bookmakernes odds indikerer en lille favoritrolle til hjemmeholdet. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. januar 2022 20:42.


Odds-forslag: Hjemmeholdet slider sig til endnu en sejr

Inden vi flyver helt væk af begejstring over hjemmeholdets flotte stime, er det værd at bemærke, at det er hårdt slid, der ligger til grund for de mange point. Ni sejre i de seneste 13 kampe dækker over syv sejre på præcis ét mål og en pokalkamp, der faktisk først blev vundet i forlængelse. Så det er ikke ekstatiske overlegne opvisninger, de fyrer af hos Queens Park Rangers. Det er hårdt arbejde. 

Til gengæld er det kun sket én gang i de seneste 10 indbyrdes møder i London, at kampen er endt med etmåls-sejr. To er endt uafgjort, mens de øvrige er endt med cifre som 2:0, 5:0, 5;1 og 3:0. Fire sejre til værterne og tre til Swansea City. Som også vandt sidste sæsons opgør i London med 2:0. 

Alligevel tror anbefalingen mest på hjemmeholdet her. Selv i fraværet af førstekeeper Dieng og delt topscorer Chair virker Queens Park Rangers aktuelt stærkere end waliserne, men med den snævre margin værterne har tillagt sig som vane, når de vinder, går vi efter en sejr på præcis ét mål til Queens Park Rangers.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,85
Queens Park Rangers vinder med præcis ét overskydende mål
Gå til Unibet *


Queens Park Rangers – Swansea City: Statistik, topscorer og H2H

 • Queens Park Rangers er aktuelt nummer 4 i Championship med 47 point efter 26 kampe. De har bare to point op til en direkte oprykningsplads og en kamp i hånden. 

 • Tallene for Queens Park Rangers lyder på 14-5-7 med en målscore på 40:31.

 • Swansea City er på 17. pladsen med 31 point for 24 kampe. 

 • Swansea Citys statistik er 8-7-9, mens de har en måldifference på 28:32.

 • Hos Queens Park Rangers er 3 spillere hver noteret for 6 mål og deler dermed topscorerværdigheden – det drejer sig om Chris Willock, Ilias Chair og Lyndon Dykes. 

 • Hollandske Joel Piroe er flittigste målskytte hos Swansea City med 11 træffere.


Expected Goals: Queens Park Rangers vs. Swansea City – de seneste tre kampe

Queens Park RangersResultatxGSwansea CityResultatxG
Coventry City – Queens Park Rangers(1-2)2,45 – 1,31Swansea City – Preston North End(1-0)0,65 – 1,04 
Queens Park Rangers – West Bromwich Albion(1-0)0,76 – 0,77Huddersfield Town – Swansea City(1-1)1,85 – 0,95 
Queens Park Rangers – Rotherham(2-1)2,45 – 2,52 Swansea City – Southampton FC(2-3)1,45 – 1,38 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Queens Park Rangers – Swansea City?

Queens Park Rangers – Swansea City spilles tirsdag den 25. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Queens Park Rangers – Swansea City?

Queens Park Rangers – Swansea City spilles på Kiyan Prince Foundation Stadium i London i England.

Skriv et svar