18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Queens Park Rangers – Nottingham Forest: Odds og optakt den 29. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Tirsdag havde Queens Park Rangers hjemmebane mod League One-mandskabet fra Sunderland, da de mødtes i Carabao Cuppen. Det endte med sejr til gæsterne efter straffespark, og dermed kan Queens Park Rangers fokusere helhjertet på The Championship, hvor de er nummer syv som en del af i alt syv klubber med samme pointtal. Nottingham Forest er nummer 15, men de er bare fire point efter værterne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Queens Park Rangers – Nottingham Forest. Der er kampstart fredag d. 29. oktober 2021 kl. tid. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Queens Park Rangers – Nottingham Forest: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andy Davies
Stadion: Kiyan Prince Foundation Stadium, London
Vejret: 12° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:17.

Optakt til Queens Park Rangers – Nottingham Forest: Skader, karantæner og startopstillinger

De satsede vel ikke sådan for alvor på samlet sejr i Carabao Cuppen hos Queens Park Rangers. Men når nu de havde trukket et hold fra League One og endda havde fået hjemmebane i opgøret, der kunne have sendt dem i kvartfinalen i turneringen for første gang i mere end 30 år, ville de da gerne have sejren. Men sådan gik det ikke. Tirsdagens opgør blev afgjort på straffespark, hvor Queens Park Rangers brændte tre af fire spark og dermed tabte. Men det var situationen kort før udløb af den ordinære tid, hvor Charlie Austin blev vinket offside, der blev siddende på nethinden efter kampen. Træner Mark Warburton var i hvert fald helt overbevist om, der ikke var offside. Men det blev dømt.

Og nu kan Queens Park Rangers så fokusere fuldt og helt på ligaen, hvor de i sidste runde tabte skuffende ude med Peterborough United. Med sejr her kravler de op på fjerdepladsen, men det er tæt i feltet fra nummer fire til 14, hvor bare en enkelt sejr skiller mandskaberne. Måske netop derfor er det vigtigt, at The Hoops kommer tilbage på vinderkurs. De må formentlig stadig undvære Wallace fra midterforsvaret, ligesom de to reserver Field og Owens nok også er ude.

Hos gæsterne er de også ramt i forsvaret, hvor de må undvære Rodrigo Ely, og de har i allerhøjeste grad også noget at revanchere. Sæsonens første otte kampe fik Nottingham Forest blot et enkelt point, men så fulgte seks kampe med fem sejre og en uafgjort, så forhåbningerne var store, før sidste weekends hjemmekamp mod oprykningsaspiranterne fra Fulham FC. Men det gik ikke for værterne. Der stod 0:4 og hånede dem fra tavlen, da kampen var slut, og de skal lynhurtigt tilbage på sporet, så de ikke havner i endnu en elendig stime. 

Aktuelt er der bare fire point for The Tricky Trees op til playoffpladserne, og det vil være en langt sjovere jagt end sidste sæson, hvor de endte på 17 .pladsen i tabellen og måtte orientere sig ned frem for op. Efter den elendige start skiftede klubben træner, så det nu er Steve Cooper, der står i spidsen for Nottingham Forest, og før mødet med Fulham FC havde de ikke prøvet at tabe under Coopers ledelse. Så hvad gør de nu? Går de ned? Eller skyder de brystet frem og rejser sig?

Queens Park Rangers:

 • Lee Wallace (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Sam Field (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Charlie Owens (Midtbane, Reserve) – Skadet

Nottingham Forest:

 • Rodrigo Ely (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Loic Mbe Soh (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Jordi Osei-Tutu (Back, Reserve) – Skadet

Queens Park Rangers forventet startopstilling: Dieng; Dickie, Dunne, Barbet; Adomah, Ball, Johansen, McCallum; Chair; Austin, Dykes.

Nottingham Forest forventet startopstilling: Samba; Worrall, Figueiredo, McKenna; Spence, Yates, Garner, Lowe; Zinckernagel, Johnson; Grabban.


Odds på Queens Park Rangers – Nottingham Forest

Oddsene viser os, at bookmakerne tror på sejr til værterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: I modgang kommer ofte mere fokus på defensiven

Kun 3 af de seneste 10 indbyrdes møder er endt uafgjort, men det kunne godt tænkes, at de to mandskaber med brændte fingre, brændte straffespark og missede point i seneste runde og midtugen vil gå forsigtigt til værks. For Queens Park Rangers gælder det om at undgå at først nederlaget til Peterborough United fra bundregionen og så nederlag til Sunderland AFC fra rækken under bliver til en negativ stime. De skal ikke have nederlag nummer tre på mindre end en uge.

For gæsterne var øretæven mod Fulham FC i sidste runde langt fra katastrofal. Men den var måske en fin afstemning med virkeligheden efter en flot stime på seks sejre uden nederlag og med fem sejre. Nu er de i hvert fald mindet om, at intet kommer af sig selv. Og med udfaldet af Chris Hughtons trænerforløb i begyndelsen af sæsonen ved den nuværende træner Cooper, at der hurtigst muligt skal sættes prop i de kedelige resultater.

Så det er ikke urimeligt at forestille sig – trods de få indbyrdes uafgjorte tidligere – at de vælger at dele her. Og 7 af de seneste 10 møder har budt på højst to scoringer, så anbefalingen vælger her kombinationen af uafgjort og maksimalt to scoringer. Så vi jagter reelt enten 0:0 eller 1:1. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
4,75
Uafgjort plus Under 2,5 mål
Gå til Bet365 *


Queens Park Rangers – Nottingham Forest: Statistik, topscorer og H2H

 • Queens Park Rangers er nummer 7 i The Championship med 21 point efter 14 runder.

 • Tallene for værterne fra Queens Park Rangers siger 6-3-5 med scoren 25:22.

 • Nottingham Forest er på tabelposition nummer 15 med 17 point efter de første 14 runder. 

 • Nottingham Forest’ statistik er 5-2-7, mens deres målforskel er 18:20.

 • Illas Chair er topscorer for Queens Park Rangers med 6 mål.

 • Hos Nottingham Forest er Lewis Grabban topscorer med 5 træffere.


Expected Goals: Queens Park Rangers vs. Nottingham Forest de seneste tre kampe:

Queens Park RangersResultatxGNottingham ForestResultatxG
Peterborough United – Queens Park Rangers(2-1)1,77 – 1,81Nottingham Forest – Fulham FC(0-4)0,73 – 1,96 
Queens Park Rangers – Blackburn Rovers(1-0)1,60 – 0,15Bristol City – Nottingham Forest(1-2)1,60 – 2,69 
Fulham FC – Queens Park Rangers(4-1)2,19 – 0,57 Nottingham Forest – Blackpool(2-1)2,60 – 0,37 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar