18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Ipswich bringer sig snublende nær oprykning mod Coventry

| Sidst opdateret:


Tirsdag venter en uhyggelig vigtig kamp for Ipswich, som med en sejr over Coventry, kan bringe sig op på Championships 2.plads inden sæsonens sidste spillerunde. Klarer de skærene eller går der gummiben i den? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Coventry – Ipswich. Der er kampstart tirsdag d. 30. april 2024 kl. 21:00. Se kampen på bet365. 

Odds og optakt til Coventry - Ipswich i Championship

Ipswich kan tage et stort skridt mod oprykning til Premier League med en sejr over Coventry tirsdag aften. Foto: PA Images / Alamy Stock Photo

CoventryIpswich: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Coventry Building Society Arena
Vejret: 10° og svag vind

Leeds vs Southampton
Leeds

Uafgjort

Southampton

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

CoventryIpswich preview

Leicester har allerede sat sig på den ene oprykningsbillet til Premier League, og tirsdag kan Ipswich tage et stort skridt mod at blive den anden direkte oprykker til den bedste engelske række.

Det duftede ellers i lang tid af, at Leeds som forventet skulle sætte sig på 2.pladsen, men der er gået gummiben i den engelske traditionsklub. Senest med et 4-0 nederlag til Lucas Andersens QPR.

Derfor har Ipswich nu skæbnen i egne hænder. Inden dette udsatte opgør mod Coventry er gæsterne á point med Leeds, og kan med en sejr bringe sig 3 point foran konkurrenterne inden sæsonens sidste spillerunde i den kommende weekend.

The Tractor Boys kæmper dog også selv med begyndende gummiben, og er således uden sejr i de fire seneste kampe, hvoraf de tre seneste alle er endt uafgjort.

Coventry har omvendt udspillet deres rolle i denne sæson efter et par hektiske uger med fire ligakampe uden sejr, som betyder, at de ikke længere kan nå en playoff-plads, og nå ja, så led de i forrige weekend en enormt hård skæbne, da de tabte FA Cup-semifinalen til Man United efter et kæmpe drama.

Er der mere tilbage i tanken hos hjemmeholdet?

Forventede startopstillinger Coventry – Ipswich

Coventry: Skader og karantæner

Ipswich: Skader og karantæner

Odds-forslag: Markant forskel på motivation og friskhed

Ipswich har gang i et formidabelt comeback i engelsk topfodbold. Gæsterne rykkede ned fra Premier League i 2002, og har ikke siden været blandt Englands 20 bedste hold.

Efter fire sæsoner i League 1, sikrede Ipswich i sidste sæson oprykning fra den tredjebedste række, og er nu på nippet til et sensationelt comeback til Premier League med anden oprykning på stribe.

Med sejr over Coventry tirsdag aften kan gæsterne så småt begynde at køle champagnen, da de i så fald har 3 point ned til Leeds inden sidste runde, hvor de selv møder bundholdet Huddersfield, mens Leeds skal gå en anderledes svær opgave mod Southampton.

Ipswich er uden sejr i de seneste fire runder, men denne gang bør der være rigtig fine muligheder for at finde tilbage på sejrssporet mod ligeledes formsvage Coventry.

Værterne har været spændt hårdt for på det seneste, og går her indtil deres femte kampe på 16 dage, mens Ipswich går ind til deres tredje i samme periode.

Hjemmeholdet har ikke mere at spille for i denne sæson, så foruden trættere stænger end gæsterne, er der altså også en betydelig motivationsforskel her.

Ipswich snupper sejren, og bringer sig snublende tæt på oprykning.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
1,85
Ipswich vinder
Gå til Betfair *

Coventry – Ipswich live stream

Du kan se Championship opgøret mellem Coventry – Ipswich på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles CoventryIpswich?

Coventry – Ipswich spilles tirsdag d. 30. april 2024 kl. 21:00.

Hvor spilles CoventryIpswich?

Coventry – Ipswich spilles på Coventry Building Society Arena.

Forventede startopstillinger Coventry – Ipswich

Coventry: Skader og karantæner

Ipswich: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar