18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hull – Huddersfield: Odds og optakt den 1. april 2022

Huddersfield blander sig i toppen af Championship, men de hænger nok stadig lidt med mulen efter to nederlag i streg. (Foto: Bildbyrån)
Huddersfield blander sig i toppen af Championship, men de hænger nok stadig lidt med mulen efter to nederlag i streg. (Foto: Bildbyrån)

Hull og Huddersfield kæmper i hver deres ende af Championship. Hjemmeholdet skal forsøge at lægge afgørende afstand til bundstriden, mens gæsterne skal forsøge at hænge på i toppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hull – Huddersfield. Der er kampstart fredag d. 1. april 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Hull – Huddersfield: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: MKM Stadium, Hull
Vejret: 4°, let vind

Optakt til Hull – Huddersfield: Skader, karantæner og startopstillinger

Huddersfield, som senest var oppe i den bedste engelske række i 17/18-sæsonen, kan i denne sæson igen øjne en oprykningsplads til Premier League. I skrivende stund er gæsterne 4’er i Championship, hvorfra der er 6 point op til Bournemouth på 2.pladsen, som giver direkte oprykning, og blot 4 point ned Middlesbrough udenfor top-6, som giver playoff-kampe. Der er stadig masser af kampe tilbage, men der er virkelig grund til begejstring hos Huddersfield, som efter nedrykningen til Championship er endt som nummer 18 og 20 i de to seneste sæsoner. I denne sæson er de i det mindste med hvor det er sjovt! Indtil for ganske nylig var udeholdet inde i en fantastisk stime på 17 kampe uden nederlag, men nu er de altså gået tomhændet fra banen i de to seneste kampe, så der skal rettes op hurtigst muligt, hvis ikke de skal blive overhalet indenom.

Hull var lige nede og vende i League 1 i sidste sæson, men sikrede sig lynhurtigt et fortjent comeback til Championship. Her hører de dog til i den nederste del af rækken, nærmere bestemt er de nummer 20 af 24 hold. De tre nederste hold i rækken rykker ned, og selvom der ikke er andet end to pladser ned til Barnsley under stregen, så er forspringet altså på ganske komfortable 13 point. På nær en periode tilbage i november, hvor Hull diskede op med fire sejre på stribe, så er det virkelig svigende resultater, som hjemmeholdet leverer. Der bliver x’et, vundet og tabt i én stor pærevælling, men indtil videre er det nok til at holde sig oven vande. Hjemmefansene trænger formentlig snart til lidt opmuntring, de seneste fem hjemmekampe er nemlig alle blevet tabt.


Hull:

  • Ingen kendte fravær


Huddersfield:

  • Ingen kendte fravær

Hull forventet startopstilling: Ingram; Jones, McLoughlin, Greaves; Longman, Docherty, Smallwood, Elder; Honeyman, Lewis-Potter; Eaves

Huddersfield forventet startopstilling: Nicholls; Turton, Pearson, Lees, Toffolo; Thomas, Russell, O’Brien, Holmes; Sinani, Ward


Odds på Hull – Huddersfield

Bookmakerne har gæsterne som snævre favoritter.


Odds-forslag: Hull kan bare ikke på hjemmebane

Hull og Huddersfield kæmper om vigtige point til hver sin ende af Championship, ingen af dem viser dog særlig stabile resultater for tiden, hvilket gør det til en svær kamp at spå om. Efter en flot stime på 17 kampe uden nederlag har Huddersfield tabt de to seneste kampe, og det skal der rettes op på lynhurtigt, for der er mange om buddet i toppen af rækken. Hull har et pænt forspring til nedrykningsstregen, men kan ikke hvile på laurbæerne endnu – der skal flere sejre til for at sikre overlevelse.

Hull er det dårligste hjemmehold i Championship i denne sæson, 18 point i 19 hjemmekampe er virkelig ikke imponerende, og det virker ikke til, at der er forbedring på vej. Hjemmeholdet har tabt de seneste fem kampe på eget græs, de tre seneste endda med mere end et overskydende mål. Huddersfield har vist pænt niveau i denne sæson, og kan med rette drømme om oprykning. Fredag venter gæsterne en oplagt mulighed for at komme tilbage på sejrssporet mod bundholdet fra Hull, og den skal de nok klare. Anbefalingen lyder på en sejr til Huddersfield.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,70
Huddersfield vinder
Gå til bet365 *


Hull – Huddersfield: Statistik, topscorer og H2H

  • Hull er nummer 20 i Championship med 41 point. Statistikken er på 11-8-20 og målscoren 33:44.

  • Huddersfield er nummer 4 med 63 point, en statistik på 17-12-10 og målscoren 51:43.

  • Keane Lewis-Potter er mest scorende spiller for hjemmeholdet med otte mål.

  • Danny Ward er topscorer for Huddersfield med tretten kasser.

  • Huddersfield vandt sæsonens første indbyrdes opgør 2-0.


Expected Goals: Hull vs. Huddersfield de seneste tre kampe:

HullResultatxGHuddersfieldResultatxG
Hull – Luton Town(1-3) 1,96 – 1,11Huddersfield – Bournemouth(0-3) 0,8 – 1,46 
Coventry – Hull(0-2) 1,79 – 1,39 Millwall – Huddersfield (2-0)3,17 – 1,16 
Birmingham – Hull(0-0)1,04 – 0,18 West Bromwich – Huddersfield (2-2) 2,47 – 2,21
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Hull – Huddersfield?

Hull – Huddersfield spilles fredag den 1. april 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Hull – Huddersfield?

Hull – Huddersfield spilles på MKM Stadium i Hull

Skriv et svar