18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Huddersfield Town – Stoke City: Odds og optakt den 28. januar 2022

Med tre scoringer i seneste kamp er Huddersfield Towns Danny Ward i storform netop nu. (Foto: Bildbyrån)

Fredag aften er der duel i Championship, når Huddersfield Town får besøg af Stoke City. Værterne er aktuelt på playoffplads, mens Stoke City er dumpet ned midt i rækken i kraft af blot én sejr i de seneste seks kampe. Men det omvendte opgør gav sejr på 2:1 til Stoke City, så måske er der håb at hente dér. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Huddersfield Town – Stoke City. Der er kampstart fredag d. 28. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Huddersfield Town – Stoke City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Gavin Ward
Stadion:  Kirklees Stadium, Huddersfield
Vejret: 8° og frisk vind


Optakt til Huddersfield Town – Stoke City: Skader, karantæner og startopstillinger

Da Huddersfield Town i 2019 røg ud af Premier League efter to sæsoner på øverste hylde, gik de et par hårde sæsoner i møde i Championship. Det er blevet til en 18. plads og en 20. plads, så de har været tættere på nedrykning til League One end en retur til Premier League. Men det ser meget bedre ud for dem i denne sæson. En aktuel sjetteplads og kan de sætte en stærk stime sammen, er der trods alt bare otte point til den direkte oprykningsplads. 

Holdets spanske træner Carlos Corberan har stort set frit valg til startopstillingen, hvor der aktuelt blot er de to reserver, Vallejo på midten, og Aarons på kanten, som er skadede til opgøret. Topscorer Danny Ward kommer til kampen brandvarm efter tre scoringer i sidste rundes udekamp mod Reading FC, som gav sejr på 4:3. 

Stoke City bed sig væsentligt bedre fast end Huddersfield Town, da The Potters rykkede direkte i Premier League tilbage i 2008. De holdt fast i et årti og røg først ned igen i 2018, og siden er det blevet til placeringer som nummer 16, 15 og 14 i Championship. Så man kan sige, de overpræsterer voldsomt med den aktuelle 11. plads. 

De er noget hårdere ramt end værterne på skadesfronten, hvor de er uden keeper Bursik og den faste mand i midterforsvaret Souttar. Væk er også Sawyers på midten og de knap så faste Thompson, som også er midtbanemand, og angriberen Nick Powell. Formen er skidt med blot én sejr i de seneste seks ligakampe, og de kommer direkte fra et ekstra kedeligt nederlag tirsdag til Coventry City, som med sejren overhalede Stoke City i tabellen.

Huddersfield Town:

  • Alex Vallejo (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Rolando Aarons (Kant, Reserve) – Skadet

Stoke City:

  • Josef Bursik (Mål, Fast) – Skadet
  • Harry Souttar (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Romaine Sawyers (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jordan Thompson (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet 
  • Nick Powell (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Huddersfield Town forventet startopstilling: Nicholls; Pipa, Pearson, Lees; Thomas, Hogg, O’Brien, Toffolo; Sinani, Koroma; Ward.

Stoke City forventet startopstilling: Bonham; Harwood-Bellis, Jagielka, Chester; Smith, Ince, Baker, Clucas, Tymon; Wright-Phillips, Brown.


Odds på Huddersfield Town – Stoke City

Ifølge kampens odds er hjemmeholdet en lille smule favoritter i, hvad der ligner et lige opgør.


Odds-forslag: Tæt duel i vente men værterne trækker sejren hjem

Værterne har gjort det godkendt på eget græs med syv sejre og tre uafgjorte i 13 forsøg. Scoren siger 19:16, men det dækker over en ordentlig øretæve i sæsonens første hjemmekamp, hvor de mødte Fulham FC. Huddersfield Town blev klædt af på eget græs og tabte 1:5. 

Gæsterne fra Stoke City er nok i en generelt dårlig form i ligaen, men de har faktisk hentet fire sejre i deres seneste seks udekampe. To nederlag som begge var på 1:0, og to sejr epå 1:0 og to på 2:0. Dermed jo også afsløret, at det ikke er målorgier, de underholder med, når de er på udebane. 13:13 hedder scoren for deres 13 udekampe. 

De seneste tre indbyrdes opgør i Huddersfield er endt henholdsvis 1:1 i 2017, 2:5 i 2020 og 1:1 i 2021 for cirka et år siden. Fem sejre og tre uafgjorte har værterne hentet i deres seneste ni hjemmekampe, og de virker aktuelt i bedre tilstand end gæsterne. Af sæsonens syv sejre på hjemmebane har de fem af dem været på præcis ét overskydende mål, og med tanke på de to holds trods alt ikke overvældende flair for målscoring, bliver buddet til denne kamp, at værterne endnu engang vinder med præcis ét mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
4,10
Huddersfield Town med præcis ét overskydende mål
Gå til Unibet *


Huddersfield Town – Stoke City: Statistik, topscorer og H2H

  • Huddersfield Town er aktuelt nummer 6 i Championship og altså lige akkurat på playoffplads med 44 point efter 28 kampe. 

  • Huddersfield Towns statistik er på 12-8-8 med scoren 37:33.

  • Gæsterne fra Stoke City er på 11. pladsen med 38 point efter 27 runder. 

  • Tallene for Stoke City siger 11-5-11, mens deres måldifference er 32:29.

  • Danny Ward er topscorer hos Huddersfield Town med 10 sæsonmål.

  • Stoke Citys flittigste mand på måltavlen er Jacob Brown, som er noteret for 6 træffere.


Expected Goals: Huddersfield Town vs. Stoke City – de seneste tre kampe

Huddersfield TownResultatxGStoke CityResultatxG
Reading FC – Huddersfield Town(3-4) 1,51 – 2,06Coventry City – Stoke City (1-0) 1,62 – 0,23 
Huddersfield Town – Swansea City (1-1) 1,85 – 0,95Stoke City – Fulham FC (2-3) 0,58 – 1,13 
Burnley FC – Huddersfield Town (1-2) 0,56 – 2,55Hull City – Stoke City (0-2) 0,58 – 1,55 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Huddersfield Town – Stoke City?

Huddersfield Town – Stoke City spilles fredag den 28. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Huddersfield Town – Stoke City?

Huddersfield Town – Stoke City spilles på Kirklees Stadium i Huddersfield i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar