18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Huddersfield Town – Nottingham Forest: Odds og optakt den 29. maj 2022

Nottingham Forest måtte ud i straffespark for at besejre Sheffield United i playoff-semifinalerne. De var glade for sejren (Foto: Bildbyrån)

Det bliver næppe mere intenst end playoff-finalen i Championship. 46 kampe i sæsonen. Semifinaler ude og hjemme. Og så finale på Wembley, hvor alt bliver afgjort i den ene kamp. Vinderen rykker i Premier League til lukrative sponsorkontrakter og enorme tv-penge. Taberen kan prøve igen næste år. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Huddersfield Town – Nottingham Forest. Der er kampstart søndag d. 29. maj 2022 kl. 17:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Huddersfield Town – Nottingham Forest: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion: Wembley, London
Vejret: 15° og let vind


Optakt til Huddersfield Town – Nottingham Forest: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er blevet til blot to nederlag for Huddersfield Town i ligaen siden nytår. 12 sejre og syv uafgjorte. Og så altså senest den samlede sejr mod Luton Town i semifinalerne. Så nu står de her igen. I playoff-finalen. Som de gjorde det i 2017, hvor der måtte straffespark til efter 120 minutters nulløsning mod Reading FC. Huddersfield Town vandt straffesparkene 4:3 og rykkede i Premier League. 

De fik dog kun to sæsoner deroppe i den bedste række, så i 19-20 var de tilbage i Championship. Med 18. og 20. pladser rodede de endda rundt i fare for en tur i League One, men i denne sæson er det altså klikket for mandskabet, der er bygget stille og roligt op uden store indkøb men med tillid til den spanske træner Corberan og hans arbejde med at bygge holdet op. Det kan de så høste frugterne af, hvis det lykkes at vinde denne kamp. 

Hos Nottingham Forest måtte der et trænerskifte til allerede tidligt i sæsonen. De første syv kampe gav seks nederlag og en uafgjort, og så røg Chris Hughton ud. Den følgende kamp var det assistenttræner Steven Reid, der styrede løjerne, og der vandt The Tricky Trees 2:0. Ude. Mod Huddersfield Town. Steve Copper blev hentet ind med al den walisiske erfaring, som havde tilladt ham at styre Swansea til playoffplads to sæsoner i streg, og han skulle værsgo i en fart få styr på tropperne. 

Det fik han. Blot seks nederlag i resten af sæsonen, og nu er mandskabet endda bookmakernes favoritter i denne kamp, selv om de jo egentlig endte under Huddersfield Town i tabellen. Der er et stort dansk fodaftryk hos Nottingham Forest, hvor den tidligere norske mester hos Bodø/Glimt, Philip Zinckernagel, styrer de offensive løjer. Danskeren er ejet af Watford, men han er altså lejet ud til Nottingham Forest. Og der kan jo ske det besynderlige for danskeren, at han kan hjælpe sin lejeklub op i Premier League for så at vende tilbage til ejerklubben, der er rykket ned i Championship.

Huddersfield Town:

  • Matthew Pearson (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Nottingham Forest:

  • Max Lowe (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Lewis Grabban (Angreb, Fast) – Skadet

Huddersfield Town forventet startopstilling: Nicholls; Lees, Hogg, Colwill; Turton, Holmes, Russell, O’Brien, Toffolo; Sinani, Ward.

Nottingham Forest forventet startopstilling: Samba; Worrall, Cook, McKenna; Spence, Yates, Garner, Colback; Zinckernagel; Johnson, Surridge.


Odds på Huddersfield Town – Nottingham Forest

Det er Nottingham Forest, der er kneben favorit hos bookmakerne.


Odds-forslag: Maksimal spænding men formentlig få mål

Det er sjette gang, Huddersfield Town er i en playoff-finale. De har vundet fire af de foregående fem forsøg. Og de var senest i Championship Playoff-finalen i 2017, hvor de slog Reading efter straffespark. Nottingham Forest er omvendt for første gang i fem forsøg gået videre fra playoff-semifinalerne, og de har mulighed for at returnere til Premier League for første gang siden 1999. 

Huddersfield Town kommer med syv sejre og to uafgjorte i deres foregående ni kampe. Nydeligt. Helt så stilrent præsenterer statistikken sig ikke for Nottingham Forest, der kun har vundet én af deres seneste fire kampe. De var meget tæt på at formøble deres 2:1-føring i semifinalen, da de i hjemmekampen led et tilsvarende nederlag og røg i forlængelse og straffespark, før billetterne til denne finale blev sikret. 

De har mødt hinanden tre gange i sæsonen. Det er endt med to sejre til Forest – den ene i FA Cuppen på 2:1 – mens det i ligaen er endt 2:0 til Forest og 1:0 til Huddersfield. Syv af de seneste ni finaler i playoff har budt på højst to scoringer. Omvendt har to af de seneste tre haft præcis tre scoringer. Det kan være tegn på en ny tendens, men anbefalingen tror dog på, at vi får en meget tæt og både chance- og målfattig affære, som godt kan risikere at måtte i forlængelse og straffespark for at finde en vinder.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,66
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Huddersfield Town – Nottingham Forest: Statistik, topscorer og H2H

  • Huddersfield Town sluttede sæsonen i Championship som nummer 3 i tabellen med 82 point efter 46 kampe. 

  • Tallene for Huddersfield Town siger 23-13-10 og 64:47.

  • I playoffspillets semifinaler mødte Huddersfield grundspillets nummer 6, Luton Town, som blev slået samlet 2:1.

  • Nottingham Forest blev nummer 4 i Championship og hentede 80 point i deres 46 kampe.

  • Nottingham Forests statistik lyder på 23-11-12, og deres målforskel var 73:40.

  • For at komme til denne finale måtte Nottingham Forest besejre Sheffield United med 6:5 efter straffespark.

  • Huddersfield Towns topscorer i sæsonen er Danny Ward, som scorede 14 kasser.

  • Hos Nottingham Forest er flittigste målskytte Brennan Johnson, der har nettet 16 gange. 


Expected Goals: Huddersfield Town – Nottingham Forest – de seneste tre kampe

Huddersfield TownResultatxGNottingham ForestResultatxG
Huddersfield Town – Luton Town(1-0) 1,48 – 1,47Nottingham Forest – Sheffield United (1-2) 1,44 – 2,94 
Luton Town – Huddersfield Town (1-1) 1,32 – 0,81Sheffield United – Nottingham Forest(1-2) 1,20 – 3,24 
Huddersfield Town – Bristol City(2-0) 1,54 – 0,77 Hull City – Nottingham Forest (1-1) 0,87 – 3,09 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Huddersfield Town – Nottingham Forest?

Huddersfield Town – Nottingham Forest spilles søndag den 29. maj 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles Huddersfield Town – Nottingham Forest?

Huddersfield Town – Nottingham Forest spilles på Wembley i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar