18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Huddersfield – Derby: Odds og optakt den 2. februar 2022

Bliver der grund til smil for Wayne Rooney og Derby onsdag aften? (Foto: Bildbyrån)
Bliver der grund til smil for Wayne Rooney og Derby onsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

Huddersfield og Derby kæmper i hver sin ende af Championship i denne sæson. Hjemmeholdet har brug for point for at hænge på top-6, mens Derby forsøger at kravle op over nedrykningsstregen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Huddersfield – Derby. Der er kampstart onsdag d. 2. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Huddersfield – Derby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: John Smith’s Stadium, Huddersfield
Vejret: 11°, frisk vind


Optakt til Huddersfield – Derby: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er vigtige point på spil onsdag aften, når Huddersfield tager imod Derby i den næstbedste engelske række. Huddersfield indtager 7.pladsen med præcis lige så mange point som West Bromwich og Middlesbrough på 5. og 6.pladsen, så håbet om at blande sig i oprykningskampen lever i bedste velgående. Derby er næstsidst i Championship, hvorfra der er 7 point op til Reading, som ligger på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Huddersfield er i udmærket form for tiden, eller de er i hvert fald svære at slå. Weekendens 1-1’er hjemme mod Stoke var den tiende kamp i streg uden nederlag for Huddersfield, hvoraf fem er endt med sejr og fem med nederlag. Det ene point i weekenden resulterede godt nok i, at hjemmeholdet ikke længere er at finde i top-6, men de er fortsat med hvor det er sjovt!

Wane Rooneys Derby kæmper røven ud af bukserne i denne sæson, hvor de pga. rod i økonomien er blevet straffet med hele 21 minuspoint. Uden den straf ville Derby ligger sikkert til i midten af rækken med 16 point ned til nedrykningsstregen, så præstationerne på banen har altså været virkelig fine, men vejen til overlevelsen er fortsat lang. I weekenden viste Rooneys mandskab fantastisk moral, da de med fem minutter tilbage af kampen mod Birmingham var bagud med 2-0, men alligevel lykkedes med at hive et point i land efter en fantastisk slutspurt.

Huddersfield:

  • Alex Vallejo (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Levi Colwill (Forsvar, Fast) – Skadet

Derby:

  • Krystian Bielik (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Kamil Jozwiak (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Huddersfield forventet startopstilling: Nicholls; Turton, Pearson, Lees, Toffolo; Hogg, O’Brien; Thomas, Holmes, Sinani, Ward

Derby forventet startopstilling: Allsop; Byrne, Davies, Stearman, Buchanan; Bird, Thompson, Knight; Ebosele, Plange, Lawrence


Odds på Huddersfield – Derby

Bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Friskere Huddersfield-ben gør udslaget

Der skal nok blive smæk på i Huddersfield onsdag aften, for 3 point ville virkelig lune for både Huddersfield og Derby. Kampene i Championship kommer som perler på en snor for tiden, så det kan vise sig afgørende at Huddersfield senest var i aktion fredag aften, mens Derby først spillede søndag eftermiddag.

Hjemmeholdet er virkelig svære at overvinde for tiden, hvilket ti kampe i streg uden nederlag vidner godt om. De vil nok være ærgerlige over et par af de uafgjorte kampe, men uagtet så ser det godt ud for Huddersfield for tiden. Denne gang får de besøg af hårdt trængt Derby, som faktisk lagde en ganske sløj indsats for dagen senest, men alligevel lykkedes med at hive et point i land. Derbys udebaneform hører til de dårligste i ligaen, og sammenholdt med den seneste præstation samt den korte restitueringstid, så bør Huddersfield have hvad der skal til for at snuppe alle 3 point her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,10
Huddersfield vinder
Gå til marathonbet *


Huddersfield – Derby: Statistik, topscorer og H2H

  • Huddersfield er nummer 7 i Championship med 45 point i 29 kampe. Statistikken er på 12-9-8 og målscoren 38:34.
  • Derby er næstsidst med 15 point efter 28 kampe. Statistikken er på 8-12-8 og målscoren 28:28.
  • Danny Ward er mest målfarlige Huddersfield-spiller indtil videre i sæsonen, han står noteret for ti kasser.
  • Hos Derby er det Tom Lawrence, der topper den interne liste med otte mål.
  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 1-1.


Expected Goals: Huddersfield vs. Derby – de seneste tre kampe

HuddersfieldResultatxGDerbyResultatxG
Huddersfield – Stoke(1-1)1,24 – 1,53Derby – Birmingham(2-2)2,04 – 1,31
Reading – Huddersfield(3-4)1,51 – 2,06Nottingham Forest – Derby(2-1)1,89 – 1,24
Huddersfield – Swansea(1-1)1,85 – 0,95Derby – Sheffield United(2-0)0,33 – 0,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Huddersfield – Derby?

Huddersfield – Derby spilles onsdag den 2. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Huddersfield – Derby?

Huddersfield – Derby spilles på John Smith’s Stadium i Huddersfield

Skriv et svar