18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fulham FC – AFC Bournemouth: Odds og optakt den 3. december 2021

Der er topkamp i The Championship, når topholdet Fulham FC tager mod nummer to AFC Bournemouth. (Foto: Bildbyrån)

Sikke en kioskbasker, vi har i vente her. De to suveræne tophold i den engelske The Championship brager sammen fredag aften på Craven Cottage i London. Begge mandskaber har sat farten en smule ned efter en forrygende åbning på sæsonen, men en sejr her vil gøre vinderen til topfavorit til rækkens førsteplads. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Fulham FC – AFC Bournemouth. Der er kampstart fredag d. 3. december 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Fulham FC – AFC Bournemouth: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tim Robinson
Stadion: Craven Cottage, London
Vejret: 8° og svag vind

Optakt til Fulham FC – AFC Bournemouth: Skader, karantæner og startopstillinger

Fulham FC vinkede farvel til træner Scott Parker efter nedrykningen fra Premier League, og afskedsalutten fra Parker var noget lunken og varslede et stort genopbygningsarbejde. Som Parkers afløser hentede de portugisiske Marco Silva, som havde gået og hygget sig, siden han blev fyret fra Everton FC efter godt et halvt års arbejde i 2019. Det er gået forrygende. Holdet topper tabellen med blot tre nederlag knap halvvejs gennem sæsonen, og selv om de har måttet nøjes med uafgjort de to seneste kampe, vandt de syv på stribe forud for de to gange remis. 

Den store serbiske frontangriber Aleksandar Mitrovic er i fuld gang med at brænde topscorerlisten helt af. Han har scoret 21 mål foreløbig. I det hele taget virker det til, at han er en brugbar angriber på det her niveau, for i 74 kampe for Fulham FC i Championship, er han aktuelt på 59 mål. Det er ret imponerende. De må til kampen undvære kanten Cavaleiro som den eneste af de normale startere, mens de øvrige fire på skadeslisten er mere sporadiske deltagere. 

Hos AFC Bournemouth kan det ikke gøre det. Holdet har ni mand på den kedelige liste. To af dem, Chris Mepham og Jefferson Lerma, sidder ude med karantæne, og særligt Mephams karantæne er træls, for Gary Cahill er meldt tvivlsom til kampen også, så de risikerer at skulle omstrukturere forsvaret komplet. Backen Zemura er også meldt ude, så AFC Bournemouths træner må have tænkehatten på forud for opgøret. I den forbindelse er det selvfølgelig smart, at han har ekstra godt kendskab til modstanderen, for da Scott Parker havde taget en vemodig afsked med Fulham FC, drog han til Bournemouth, og her har han indtil videre ført holdet til tabellens andenplads. Ikke dårligt. Slet ikke dårligt. 

De er dog i en sløj periode, for efter at de gik gennem de første 15 runder uden nederlag, har de i de følgende fem kampe blot vundet en enkelt og tabt to. De tre seneste kampe har holdet smidt føringer over bord, og senest var de oppe 2:0 mod Coventry City halvvejs gennem anden halvleg. Så blev Jefferson Lerma smidt ud, og gæsterne udnyttede overtallet og fik udlignet til 2:2. Den gode start betyder, at der stadig er god afstand til de nærmeste forfølgere i topkampen, men det er givet, at Parker ikke vil synes, det er sjovt, hvis de skulle tabe til hans tidligere klub. 


Fulham FC:

  • Terence Kongolo (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Nathaniel Chalobah (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Tyrese Francois (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Ivan Cavaleiro (Kant, Fast) – Skadet
  • Jay Stansfield (Angreb, Reserve) – Skadet


AFC Bournemouth:

  • Chris Mepham (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Gary Cahill (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Lloyd Kelly (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Adam Smith (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Jordan Zemura (Back, Fast) – Skadet
  • Jefferson Lerma (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Robbie Brady (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Ben Pearson (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Junior Stanislas (Kant, Reserve) – Skadet
  • David Brooks (Kant, Reserve) – Skadet

Fulham FC forventet startopstilling:  Rodak; Odoi, Adarabioyo, Ream, Robinson; Seri, Reed; Wilson, Carvalho, Kebano; Mitrovic.

AFC Bournemouth forventet startopstilling: Travers; Stacey, Cahill, Cook, Davies; Kilkenny, Cook, Billing, Anthony; Christie, Solanke.


Odds på Fulham FC – AFC Bournemouth

Kampens odds viser, hjemmeholdet er favorit i denne topkamp. 


Odds-forslag: Serbisk målmaskine slår til igen

Der er noget magisk, når tabellens nummer et og to mødes midtvejs i sæsonen. Det er toppen af poppen. Det er højeste niveau. Og der er ofte meget på spil. De to mandskaber har godt nok opbygget et solidt forspring, men en eventuel taber af opgøret vil være den nærmeste, hvis nogen af forfølgerne kommer i flow og inviterer sig selv ind i topkampen. 

De kan begge nøjes med uafgjort. Det er ingen katastrofe. Men de vil helt sikkert foretrække at vinde. Fulham FC med ni kampe på stribe uden nederlag virker trods alt som holdet, der er bedst kørende, selv om de seneste to kampe er endt uafgjort, og de blot har scoret en enkelt gang i de to opgør. 

Mitrovic sad ude, da de senest spillede 0:0 hjemme mod Derby County, men han var med fra start i sidste rundes 1:1 mod Preston North End. Nu må serberen være tilbage i omdrejninger, og så er han svær at tumle. Når nu samtidig AFC Bournemouth har udfordringer defensivt, er der åbent hus for serberen. Anbefalingen tror på, at Mitrovic får scoret i denne kamp. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,83
Mitrovic scorer
Gå til Bet365 *


Fulham FC – AFC Bournemouth: Statistik, topscorer og H2H

  • Fulham FC fører The Championship efter 20 runder, hvor de har hapset 43 point.

  • Tallene for Fulham FC er 13-4-3 med scoren 49:16.

  • Gæsterne fra AFC Bournemouth er lige efter i tabellen på 2. pladsen med 42 point for 20 kampe. 

  • AFC Bournemouths statistik siger 12-6-2, mens deres måltal er 36:16. 

  • Aleksandar Mitrovic er topscorer hos Fulham FC med 21 fuldtræffere.

  • AFC Bournemouths mest scorende er Dominic Solanke, der er noteret for 15 mål.


Expected Goals: Fulham FC vs. AFC Bournemouth de seneste tre kampe:

Fulham FCResultatxGAFC BournemouthResultatxG
Preston North End – Fulham FC (1-1) 1,64 – 1,11AFC Bournemouth – Coventry City(2-2) 1,66 – 1,39 
Fulham FC – Derby County (0-0) 3,24 – 0,38Millwall FC – AFC Bournemouth(1-1) 0,50 – 1,25 
Fulham FC – Barnsley FC (4-1) 2,70 – 1,17 Derby County – AFC Bournemouth (3-2)1,32 – 2,14 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Fulham FC – AFC Bournemouth?

Fulham FC – AFC Bournemouth spilles fredag den 3. december 20:45.

Hvor spilles Fulham FC – AFC Bournemouth?

Fulham FC – AFC Bournemouth spilles på Craven Cottage i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar