18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Derby County – Queens Park Rangers: Odds og optakt den 29. november 2021

Absolut bund mod tæt på toppen brager sammen på Pride Park, når Derby County tager mod Queens Park Rangers. (Foto: Bildbyrån)

Mandag aften tager Derby County, som er rigtig meget sidst i The Championship, mod Queens Park Rangers, som ser ud til at være på vej mod deres bedste sæson på næstbedste hylde siden nedrykningen fra Premier League i 2015. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Derby County – Queens Park Rangers. Der er kampstart mandag d. 29. november 2021 kl. 20:45. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Derby County – Queens Park Rangers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jeremy Simpson
Stadion: Pride Park, Derby
Vejret: 0° og svag vind

Optakt til Derby County – Queens Park Rangers: Skader, karantæner og startopstillinger

Derby County har rod i tingene, og derfor er holdet administrativt tildelt et minus på indtil videre 21 point. Det gør det vanskeligt på banen, men træner Rooney og hans mandskab kæmper bravt og har bare tabt fem af sæsonens første 19 kampe. Det er lige så få, som mandagens modstander, men værterne er altså absolut sidst i ligaen med 16 point op til redning. 

Tilbage i september udtalte træner Rooney, at han troede på, holdet overlevede, “hvis ikke vi får fratrukket flere point”. Dén er han nok lidt ærgerlig over lige nu, for som holdet skraber point til sig, er det vel trods alt ikke umuligt, at de får samlet point nok sammen til overlevelse. I de to seneste kampe har Derby County mødt rækkens to tophold, AFC Bournemouth, som de slog 3:2 og i tirsdags, Fulham FC, hvor de hentede 0:0 på Craven Cottage. Så optimisme kan de godt tillade sig at have, også selv om de her må undvære den faste venstreback Buchanan og angriber Baldock.  

Queens Park Rangers har ligesom mandagens modstander også blot fem nederlag i sæsonens første 19 kampe, men da de endnu ingen pointstraf har fået, er de på fjerdepladsen i The Championship med blot to point til tredjepladsen og lidt mere uoverstigelige ni point til de to direkte oprykningspladser. 

Gæsterne har indtil videre blot midtbanereserven Charlie Owens ude til kampen, så de kan tillade sig at håbe at bygge videre på deres seneste fem kampe uden nederlag. Senest slog de i midtugen Huddersfield Town, som også byder sig til i kampen om playoffpladserne, så det var en væsentlig sejr, og træner Warburton vil helt sikkert gøre alt for at undgå, at det var skønne spildte kræfter, som det vil være, hvis Queens Park Rangers så smider point mod bundholdet Derby County. 


Derby County:

 • Lee Buchanan (Back, Fast) – Skadet
 • Kornell McDonald (Back, Reserve) – Skadet
 • Krystian Bielik (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Sam Baldock (Angreb, Fast) – Skadet
 • Jack Stretton (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet


Queens Park Rangers:

 • Charlie Owens (Midtbane, Reserve) – Skadet

Derby County forventet startopstilling:  Roos; Byrne, Davies, Jagielka, Forsyth; Shinnie, Bird, Knight; Ebosele, Kazim-Richards, Lawrence.

Queens Park Rangers forventet startopstilling: Dieng; Dickie, Dunne, Barbet; Adomah, Amos, Johansen, Wallace; Chair, Willock; Austin. 


Odds på Derby County – Queens Park Rangers

Gæsterne er bookmakernes lille favorit i denne dyst. 


Odds-forslag: Ingen lover en festforestilling

De to klubber plejer ikke at høvle mål ind hos hinanden. Det målmæssige højdepunkt i de seneste 14 indbyrdes møder – tilbage til 10. februar 2014 – indtraf for relativt nylig, da de i februar 2020 udkæmpede en duel, som Queens Park Rangers hjemme vandt med hele 2:1. De øvrige 13 opgør er alle endt med maksimalt to scoringer.

Der er ikke en finger at sætte på den aktuelle form hos nogen af mandskaberne. Derby County vandt seneste hjemmekamp mod AFC Bournemouth, og på hver side af den flotte sejr hentede de uafgjorte resultater mod Millwall og Fulham FC. Gæsterne fra Queens Park Rangers har vundet tre af deres seneste fire kampe og altså senest 2:0 i onsdags mod Huddersfield Town. 

Det kunne godt ligne den sædvanlige historie med de her to mandskaber. De er temmeligt jævnbyrdige, og selv om det er spørgsmålet, om Derby County kan blive ved at bevare motivationen, må der trods alt være i denne første kamp efter den ekstra pointstraf en trang til at knytte næven og bide tænderne sammen. Omvendt er gæsterne på jagt efter foder til deres topplacering, så de forærer intet væk. Anbefalingen tror mest på, at de to mandskaber endnu engang holder sig under 3 scoringer, og så må de egentlig selv om, hvordan de fordeler pointene. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,83
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Derby County – Queens Park Rangers: Statistik, topscorer og H2H

 • Derby County er rock bottom i The Championship som nummer 24, da de har fået fratrukket 21 point på grund af økonomiske problemer. Dermed er de noteret for 1 point efter 19 kampe. Var de ikke fratrukket point, ville de ligger nummer 19. 

 • Derby Countys statistik siger 4-10-5 og scoren 16:18. 

 • Queens Park Rangers er aktuelt på tabellens 4. plads og ligger altså lunt til i forhold til playoffpladserne. De har 32 point efter 19 runder. 

 • Tallene for Queens Park Rangers er 9-5-5, og deres måldifference er 31:24.

 • Tom Lawrence er topscorer for Derby County med 4 basser. 

 • Hos Queens Park Rangers er Ilias Chair og Lyndon Dykes delte topscorere med hver 6 træffere. 


Expected Goals: Derby County – Queens Park Rangers de seneste tre kampe:

Derby CountyResultatxGQueens Park RangersResultatxG
Fulham FC – Derby County(0-0) 3,24 – 0,38Queens Park Rangers – Huddersfield Town (1-0) 2,01 – 0,88 
Derby County – Bournemouth(3-2)1,32 – 2,14Queens Park Rangers – Luton Town(2-0) 0,46 – 1,34 
Millwall – Derby County(1-1) 1,19 – 1,04 Blackpool – Queens Park Rangers (1-1)1,51 – 0,35 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Derby County – Queens Park Rangers?

Derby County – Queens Park Rangers spilles mandag 29. november 20:45.

Hvor spilles Derby County – Queens Park Rangers?

Derby County – Queens Park Rangers spilles på Pride Park i Derby i England.

Skriv et svar