18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley – Norwich: Odds og optakt den 9. september 2022

OBS: Kampen er udskudt pga. Dronning Elizabeth II’s død.

Burnley vandt ingen af de indbyrdes opgør med Norwich i sidste sæson. Lykkes de med at overvinde kanariefuglene denne gang? (Foto: Bildbyrån)
Burnley vandt ingen af de indbyrdes opgør med Norwich i sidste sæson. Lykkes de med at overvinde kanariefuglene denne gang? (Foto: Bildbyrån)

Både Burnley og Norwich rykkede ned fra Premier League i sidste sæson, og kæmper nu for at vende lynhurtigt tilbage i den bedste engelske række. Efter otte spillerunder er begge klubber med i den sjove ende af rækken, så der skal nok blive smæk på fredag aften! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley – Norwich. Der er kampstart fredag d. 9. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Burnley – Norwich: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Turf Moor, Burnley
Vejret: 15° og svag vind

Burnley – Norwich: Skader, karantæner og startopstillinger

Både Burnley og Norwich var at finde i Premier League i sidste sæson, men ingen af dem klarede skærene. Norwich var aldrig i nærheden af at sikre sig overlevelse i den bedste engelske række, mens håbet hos Burnley næsten levede til det sidste. Nu har klubberne taget hul på en lang og hård sæson i Championship, hvor der venter et hav af kampe, en masse fight og forhåbentlig en masse point, som igen kan sende dem op i det fineste selskab. De to nedrykkere er selvfølgelig blandt favoritter til en oprykningsplads, og begge er da også kommet fornuftigt fra land.

Nedrykning til Championship har resulteret i en del ændringer hos Burnley, som har sagt farvel til spillere som Nick Pope, Ben Mee, Nathan Collins, Cornet, McNeil og James Tarkowski. De fleste erstatninger er fundet i den belgiske Jupiler League eller hos Manchester City, steder hvor den nye cheftræner tidligere har slået sine folder. Den tidligere Manchester City-styrmand, Vincent Kompany, har nemlig overtaget roret i Burnley efter et par sæsoner, hvor han har stået i spidsen for Anderlecht med rimelig succes. Hjemmeholdet har fået en godkendt start på sæsonen, og især de seneste kampe har kastet godt med point af sig. Burnley er en af de helt store favoritter til at stryge op i Premier League, men de får formentlig kamp til stregen af Norwich, som er eksperter i netop den disciplin.

Kanariefuglene ved om nogen hvordan man finder vej op til Premier League, de har bare ikke fundet ud af hvordan de etablerer sig i den bedste række. I 14/15 sikrede Norwich oprykning til Premier League, men røg direkte ned igen. Det samme skete i 19/20, og minsandten om det ikke skete igen i sidste sæson. Der er gået elevatorhold i den for gæsterne, som suser frem og tilbage mellem de to rækker. Championship virker til at være den rette hylde for Norwich, som vandt rækken både i 18/19 og 20/21, de er nemlig vanen tro kommet godt fra land, og indtager i skrivende stund 2.pladsen. Gæsterne har vundet fem ligakampe i rap efter de første tre kampe blot kastede 1 point af sig.


Burnley:

 • Arijanet Muric (Målmand, Fast) – Skadet


Norwich:

 • Liam Gibbs (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Jacob Lungi Sørensen (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Dimitris Giannoulis (Back, Reserve) – Skadet
 • Isaac Hayden (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Sam McCallum (Back, Reserve) – Skadet

Burnley forventet startopstilling: Peacock-Farrell; Roberts, Harwood-Bellis, Taylor, Maatsen; Cork, Cullen; Gudmundsson, Brownhill, Tella; Rodriguez

Norwich forventet startopstilling: Krul; Aarons, Hanley, Omobamidele, Byram; Nunez, McClean; Sargent, Ramsey, Cantwell; Pukki


Odds på Burnley – Norwich

Bookmakerne har Burnley som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Favoritopgør uden vinder

Tilværelsen som bundhold og udgangspunktet som underdog i de fleste kampe, er byttet ud med præcis det modsatte for Burnley og Norwich, som har skiftet Premier League ud med Championship. De to nedrykkere er blandt de største favoritter til at sikre oprykning, og er da også begge kommet pænt fra land. 3 point skiller Burnley på 5.pladsen fra Norwich på 2.pladsen.

Norwich kom faktisk haltende ud til sæsonen med blot 1 point i de første tre kampe, men kanariefuglene har virkelig fået styr på sagerne siden. De seneste fem kampe er alle endt i sejr, og derfor er den uheldige start selvfølgelig allerede glemt. Burnley har kun tabt én af de første otte kampe, til gengæld har de allerede x’et hele fire gange. Tre af hjemmeholdets fire uafgjorte er kommet hjemme på Turf Moor, så mon ikke, at de formstærke gæster også kan få raget point til sig?

Det er stadig tidligt på sæsonen, så selvom man selvfølgelig altid er interesseret i at sætte de direkte konkurrenter til vægs, så kunne man også forestille sig, at ingen af de to mandskaber ville være helt utilfredse med en pointdeler. I sidste sæson spillede de to klubber to jævnbyrdige og målfattige opgør, og på Turf Moor endte det netop i en pointdeler efter 0-0. Anbefalingen lyder på 1 point til hver.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,48
Uafgjort
Gå til Marathonbet *


Burnley – Norwich: Statistik, topscorer og H2H

 • Burnley er 5’er i Championship med 13 point i otte kampe. Statistikken er på 3-4-1 og målscoren 14:8.

 • Norwich er nummer 2 med 16 point, en statistik på 5-1-2 og målscoren 12:6.

 • Jay Rodriguez er topscorer for hjemmeholdet med fire ligamål.

 • Hos gæsterne topper Joshua Sargent listen med fem kasser.

 • I sidste sæson krydsede de to klubber klinger i Premier League, hvor det endte 0-0 i Burnley og 0-2 i Norwich.

Info
NavnBurnleyBUR
Land
England
ENG
CheftrænerVincent Kompany
Websitewww.burnleyfootballclub.com
Form
Statistik
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
1
Mål
1
Mål imod
2


Expected Goals: Burnley vs. Norwich – de seneste tre kampe:

BurnleyResultatxGNorwichResultatxG
West Bromwich – Burnley(1-1) 2,92 – 1,46Norwich – Coventry (3-0) 2,13 – 0,42 
Burnley – Millwall(2-0) 3,9 – 1,59Birmingham – Norwich(1-2)0,97 – 1,77 
Wigan – Burnley (1-5) 2,59 – 1,25 Sunderland – Norwich(0-1) 2,13 – 0,96
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Burnley – Norwich?

Burnley – Norwich spilles fredag den 9. september 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Burnley – Norwich?

Burnley – Norwich spilles på Turf Moor i Burnley

1 kommentar

 1. English Football League, EFL, har valgt at udsætte alle fredagens kampe som følge af Dronning Elizabeths død, så Burnley og Norwich kommer ikke i aktion i aften.

Skriv et svar