18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Cardiff: Odds og optakt den 30. december 2021

Danske Philip Billing har været en stor profil for Bournemouth i denne sæson med syv scoringer og fire assist. Foto: Bildbyrån

Bournemouth skal forsøge at holde fast i førstepladsen, Cardiff kommer forbi det sydengelske. Efter en svær periode fik Bournemouth langt om længe tre point senest, hvilket må give håb om endnu en sejr. Cardiff har dog også brug for pointene, da de blot har tre point ned til nedrykningsstregen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bournemouth – Cardiff. Der er kampstart torsdag den 30. december 2021 kl. 20:45. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


Bournemouth – Cardiff: Dommer, stadion og vejr

Dommer: J. Linington
Stadion: Vitality Stadium, Bournemouth
Vejret: 7° og frisk vind

Optakt til Bournemouth – Cardiff: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter seks kampe i streg uden sejr fik Bournemouth langt om længe tre point, da de besejrede QPR med 1-0 den 27. december. Trods den dårlige stime, så er Bournemouth stadig placeret på førstepladsen i Championship. Det skyldes ikke mindst, at de nærmest konkurrenter fra Fulham også er gået fuldstændig i stå. Til gengæld kommer Blackburn buldrende bagfra med fem sejre på stribe. Netop disse stimer, både gode og dårlige er kendetegnet for Championship. Rækken er så jævnbyrdig, så meget bliver afgjort på de små marginaler og momentum.

Momentum har Cardiff ikke fundet i sæsonen hidtil. I hvertfald ikke efter den flotte sæsonstart. Ubesejret i de første fire kampe i sæsonen begyndte at tænde et lille lys af håb for waliserne, men dette lille håb blev hurtigt afløst af det stik modsatte, da Cardiff røg ind i en slem stime med 10 kampe i træk uden sejr. De 10 kampe fra midten af september til starten af november indbragte kun Cardiff ét enkelt point og pludselig var de en del af bundkampen.

Det er to mandskaber i hver sin ende af tabellen. Det gør det dog ikke mindre interessant, da Bournemouth bør kæmpe for point til topstriden og Cardiff skal bruge point i kampen om at undgå nedrykning til League One.


Bournemouth:

  • Adam Smith (Forsvar, Fast) – Skadet
  • David Brooks (Kant, Fast) – Sygdom


Cardiff:

  • Sam Bowen (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Isaac Vassell (Angriber, Reserve) – Skadet

Bournemouth forventet startopstilling: Travers; Stacey, Cahill, Kelly, Zemura; Cook, Lerma; Christie, Billing, Stanislas; Solanke

Cardiff forventet startopstilling: Smithies; McGuinness, Flint, Nelson; Ng, Vaulks, Ralls, Giles; Colwill, Harris; Moore


Odds på Bournemouth – Cardiff

Bookmakernes vurdering er, at Bournemouth er rimelige favoritter.


Odds-forslag: Bournemouth bør ride videre på sejren senest

Bournemouth kommer ind til opgøret med en frisk sejr i bagagen og selvom man snakker om hårdt program i disse dage i julen, så er Bournemouth ikke så hårdt ramt som andre mandskaber. Hverken på skadesfronten, covid-19-fronten eller i forhold til kampprogrammet. Godt nok spillede Bournemouth den 27. december, men med tre døgn hvile og det seneste opgør den 18. december, så bør det ikke være et problem.

Det samme kan faktisk siges om Cardiff. De har ikke spillet en kamp siden den 11. december, og spørgsmålet er egentlig om det er en fordi eller en ulempe? Det sidste virker mest oplagt. Særligt fordi, at mandag den 27. december var første gang, hvor truppen kunne træne sammen igen efter smittetilfælde.

Bournemouth er inde i rytmen og den rytme bør Cardiff få svært ved at matche gennem 90 minutter. Sejr til førerholdet i Championship.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,66
Bournemouth vinder
Gå til unibet *


Bournemouth – Cardiff: Statistik, topscorer og H2H

  • Bournemouth er nummer ét i Championship.

  • Cardiff er placeret på rækkens 20. plads.

  • Dominic Solanke er topscorer for Bournemouth 17 scoringer.

  • Kieffer Moore har scoret fem mål for Cardiff, hvilket gør ham til holdets topscorer.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 0-1 til Bournemouth.


Expected Goals: Bournemouth – Cardiff. De seneste tre kampe:

BlackburnResultatxGCardiffResultatxG
QPR – Bournemouth(0-1)0,21 – 2,42Birmingham – Cardiff(2-2)1,22 – 2,03
Middlesbrough – Bournemouth(1-0)3,00 – 1,00Cardiff – Bournemouth(2-3)1,30 – 2,17
Bournemouth – Blackburn(0-2)1,49 – 1,31Luton – Cardiff(1-2)1,14 – 1,29
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bournemouth – Cardiff?

Bournemouth – Cardiff spilles torsdag den 30. december klokken 20:45.

Hvor spilles Bournemouth – Cardiff?

Bournemouth – Cardiff spilles på Vitality Stadium i Bournemouth.

Skriv et svar