18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Barnsley FC – Swansea City: Odds og optakt den 17. maj 2021

Foto: Bildbyrån

I sidste sæson flirtede Barnsley FC længe med nedrykning, men i denne sæson er de klar til oprykningsplayoff. De møder Swansea City, som er i playoff for andet år i træk. Begge sæsonens indbyrdes møder er vundet af waliserne med 2-0. Er det alle gode gange tre for gæsterne? Eller er tredje gang lykkens gang for Barnsley FC? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barnsley FC – Swansea City. Der er kampstart mandag d. 17. maj 2021 kl. 21:15. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TILBarnsley FC – Swansea City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tony Harrington
Stadion: Oakwell, Barnsley
Vejret: 9° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Barnsley
Swansea
Odds are subject to change. Last updated 17. maj 2021 21:03.


Optakt til Barnsley FC – Swansea City: Skader, karantæner og startopstillinger

Åbningen på denne sæsons Championship må have mindet Barnsley en del om den foregående sæson. De lå til nedrykning på sidste spilledag og kun en hail mary i form af sejr ude over oprykningsaspiranterne fra Brentford FC sikrede Barnsley FC endnu en sæson i Englands næstbedste række. Men de åbnede den følgende sæson med syv kampe uden sejr, og så var det tid for et skift på cheftrænerstolen.

Franske Valerien Ismael kom ind, og siden har holdet buldret afsted, og de endte på en imponerende femteplads i tabellen. Langt fra nedrykningsfare. Faktisk i en helt reel opryknings-”fare”. Barnsley FC har kun én gang tidligere været i den bedste engelske række. Det var i sæsonen 1997-1998, og de røg ud igen efter bare en enkelt sæson. Men minderne vil helt sikkert vække både stolte følelser og håb om gentagelse, nu hvor de igen er tæt på en tur i det forjættede land.

Tæt på det forjættede land var Swansea City allerede i sidste sæson, hvor de endte på en sjetteplads og tabte i semifinalen af playoffs til Brentford FC. Denne gang kommer de fra en fjerdeplads, og de har i en stor del af sæsonen lignet et reelt bud på en direkte oprykker, men sådan gik det altså ikke, og nu venter et formentlig nervebetonet og intenst playoff. Træner Steve Cooper håber, holdet kan profitere af erfaringerne fra sidste sæson, så de kan tage et eller to skridt længere frem og snuppe guldet for enden af playoff-regnbuen. 

Tre sejre i sæsonens sidste 11 kampe betød, Swansea City endte 11 point fra en direkte oprykningsplads. De tre afsluttende kampe lignede dog en smule fremgang med uafgjort mod Reading og sejr over Derby County fulgt af et hæderligt nederlag mod Watford i den sidste kamp, da der reelt ikke var mere at spille for. Dén form og fremgang skal de tage med til dette opgør, så de kan skabe det bedste udgangspunkt til hjemmekampen og den samlede sejr. 

Barnsley FC:

 • Ben Williams (Back, Reserve) – Skadet
 • Herbie Kane (Midtbane, Fast) – Skadet

Swansea City:

 • Steven Benda (Mål, Reserve) – Skadet
 • Tivonge Rushesha (Back, Reserve) – Skadet
 • Jordan Morris (Kant, Reserve) – Skadet

Barnsley FC forventet startopstilling: Collins; Andersen, Helik, Sollbauer; Brittain, Palmer, Mowatt, Styles; Chaplin, Dike; Woodrow.

Swansea City forventet startopstilling: Woodman; Roberts, Bennett, Guehi, Manning; Hourihane, Grimes, Fulton; Lowe, Cullen, Ayew.


Odds på Barnsley FC – Swansea City

Værterne er favoritter ifølge bookmakernes odds.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 17. maj 2021 21:03.


Odds-forslag: Få mål historisk, mange nerver og en returkamp

Begge hold har vundet 23 kampe i sæsonen. Dét der skiller dem er to ekstra uafgjorte til Swansea City i de resterende 23. På hjemmebane har Barnsley FC 12-6-5 og 30:22, mens gæsterne på udebane er 11-5-7 og 29:23. De to møder i sæsonens løb er begge endt 2-0 til Swansea City – endda begge efter ankomsten af træner Valerien Ismael hos Barnsley FC. 

De må begge finde sig i en rolle som outsidere til oprykningspladsen. Brentford FC er relativt klare favoritter, men med en samlet sejr i denne semifinale er der altså bare én kamp til Premier League. Derfor bliver dette opgør formentlig fyldt med nerver og intensitet. Og der er ingen af holdene, der vil satse mere end højst nødvendigt, så de kan holde chancerne i live til returopgøret. 

De seneste seks indbyrdes ligamøder er alle endt med højst to scoringer. Tre er endt uafgjort, og Swansea City har vundet de øvrige tre. Her skal vi ikke ud i et bud på kampens udfald, for det ser meget tæt ud og kan gå begge veje. Anbefalingen læner sig i stedet op af en kamp med få scoringer og tror på højst to scoringer i opgøret mandag aften. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,53
Under 2,5 mål
Besøg Bet365 *


Barnsley FC – Swansea City: Statistik, topscorer og H2H

 • Barnsley FC afsluttede grundspillet i Championship på 5. pladsen med 78 point for 46 kampe. 

 • Statistikken for Barnsley FC er 23-9-14 og scoren 58:50.

 • Gæsterne fra Swansea City endte på 4. pladsen og fik 80 point for 46 kampe. 

 • Tallene for de walisiske gæster siger 23-11-12 og måldifferencen 56:39.

 • Cauley Woodrow er topscorer for Barnsley FC med 12 scoringer. 

 • Hos Swansea City hedder topscoreren André Ayew, og han er noteret for 16 pletskud. 


Expected Goals: Barnsley FC – Swansea City – de seneste tre kampe

Barnsley FCResultatxGSwansea CityResultatxG
Barnsley FC – Norwich(2-2)1,75 – 1,14Watford – Swansea City(2-0)1,06 – 0,74
Preston – Barnsley FC(2-0)1,36 – 2,05Swansea City – Derby(2-1)0,48 – 1,30
Barnsley FC – Rotherham(1-0)0,71 – 1,50Reading – Swansea City(2-2)1,13 – 2,60
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar