18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Barnsley – Cardiff: Odds og optakt den 2. februar 2022

Mads Juel og Barnsley er hårdt trængt i bunden af rækken. Bliver det til point onsdag? (Foto: Bildbyrån)
Mads Juel og Barnsley er hårdt trængt i bunden af rækken. Bliver det til point onsdag? (Foto: Bildbyrån)

Den er ikke helt god for Barnsley og Mads Juel Andersen, som indtager sidstepladsen i Championship. Men denne gang er der måske mulighed for point mod Cardiff, som også hører til i den nedre del af rækken. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barnsley – Cardiff. Der er kampstart onsdag d. 2. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Barnsley – Cardiff: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Oakwell, Barnsley
Vejret: 8°, regn og frisk vind


Optakt til Barnsley – Cardiff: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er fuld gang i Championship-kampene i disse dage, og onsdag går det løs igen, når Barnsley og Cardiff skal ud i noget, der minder om et bundbrag. Barnsley skraber bunden af rækken, hvorfra der er 8 point op til Reading på den rigtige side af nedrykningsstregen. Lige over Reading finder vi Cardiff, som har 12 point ned til Barnsley, men kun 6 ned til Peterborough lige under stregen. Den dufter af en overlevelseskamp for begge mandskabers vedkommende.

Barnsley med den tidligere Horsens-spiller, Mads Juel Andersen, på holdkortet virker ganske uhjælpelige i denne sæson. Det er blot blevet til sølle 14 point efter 27 fodboldkampe, så det begynder efterhånden at se svært ud. Der er mange kampe tilbage, så det er ikke umuligt at sikre overlevelse, men den seneste form tyder ikke rigtig på forbedring. Barnsley har ikke vundet i de seneste elleve ligakampe, hvoraf otte er endt i nederlag.

Cardiff havde en virkelig skidt periode i september/oktober, hvor otte tabte kampe i træk var nok til at få træner Mick McCarthy fyret. Siden er der kommet bedre styr på det, om end resultaterne stadig er svingende. Efter to nederlag i streg kom Cardiff tilbage på sejrssporet i weekenden, da de slog oprykningsbejlerne fra Nottingham Forest med 2-1. Umiddelbart ligner waliserne et mandskab, som har hvad der skal til for at sikre overlevelse i Championship.

Barnsley:

  • Aapo Halme (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Obbi Oulare (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Cauley Woodrow (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Cardiff:

  • Ingen kendte fravær

Barnsley forventet startopstilling: Collins; Andersen, Helik, Moon; Williams, Palmer, Wolfe, Styles, Vita; Iseka, Cole

Cardiff forventet startopstilling: Smithies; Ng, Morrison, McGuinness; Drameh, Doyle, Ralls, Wintle, Doughty; Davies, Hugill


Odds på Barnsley – Cardiff

Bookmakerne ser udeholdet som smalle favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Must-win for Barnsley

Som nævnt i optakten, så er der fuld knald på kampprogrammet i Championship i disse dage. Kampene kommer som perler på en snor, og derfor er det ikke uvæsentligt, at det hårdt trængt bundhold fra Barnsley har fået 24 timer længere end Cardiff til at restituere. Bookmakerne forventer et tæt opgør, og har svært ved at udpege en favorit.

Barnsley leverede en fin indsats senest mod topholdet fra Bournemouth senest, men måtte se sig slået på et tidligt mål af danske Philip Billing. Indsatsen fejlede dog ingenting, og må have givet en følelse af, at de trods alt kan være med, selv mod et af de bedste hold i rækken. Barnsley har ikke rigtig råd til at tabe her, og i en hjemmekamp mod et hold fra den nederste del af rækken, som Cardiff jo er, der skylder de sig selv at gå helhjertet efter sejren her. Ti ud af Barnsleys fjorten point i sæsonen er kommet på eget græs, så med kniven for struben og lidt friskere ben end waliserne, så satser jeg på, at Barnsley snupper en sjælden sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,10
Barnsley vinder
Gå til unibet *


Barnsley – Cardiff: Statistik, topscorer og H2H

  • Barnsley er sidst i Championship med 14 point i 27 kampe. Statistikken er på 2-8-17 og målscoren 17:42.
  • Cardiff er nummer 24 med 26 point efter 27 kampe. Statistikken er på 7-5-15 og målscoren 30:48.
  • Cauley Woodrow er topscorer for Barnsley med fire kasser.
  • Hos Cardiff topper Kieffer Moore den interne liste med fem kasser.
  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 1-1.


Expected Goals: Barnsley vs. Cardiff – de seneste tre kampe

BarnsleyResultatxGCardiffResultatxG
Barnsley – Bournemouth(0-1)1,87 – 2,11Cardiff – Nottingham Forest(2-1)1,76 – 0,99
Nottingham Forest – Barnsley(3-0)2,51 – 0,69Bristol City – Cardiff(3-2) 0,98 – 1,01
Birmingham – Barnsley(2-1)1,19 – 0,69Cardiff – Blackburn(0-1) 0,91 – 0,15
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Barnsley – Cardiff?

Barnsley – Cardiff spilles onsdag den 2. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Barnsley – Cardiff?

Barnsley – Cardiff spilles på Oakwell i Barnsley

Skriv første kommentar

Skriv et svar