18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AFC Bournemouth – Brentford FC: Odds og optakt den 17. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Så er det den tid på sæsonen igen. De 46 kampe i engelske Championship er afviklet. Fire hold skal dyste om én enkelt plads i Premier League. AFC Bournemouth blev nummer seks i grundspillet og åbner hjemme på Vitality Stadium mod Brentford FC, som sluttede på tredjepladsen bare fire point fra direkte oprykning, og som sidste sæson var i finalen. Hvem kommer bedst af sted fra runde 1 af denne playoff-semifinale? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AFC Bournemouth – Brentford FC. Der er kampstart mandag d. 17. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TILAFC Bournemouth – Brentford FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tim Robinson
Stadion: Vitality Stadium, Bournemouth
Vejret: 14° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bournemouth
Brentford
Odds are subject to change. Last updated 17. maj 2021 18:54.


Optakt til AFC Bournemouth – Brentford FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Hjemmeholdet er en helt utrolig historie. To gange i løbet af 00’erne måtte de tvangsnedrykkes til League 2, og anden gang var så sent som i 2008, hvorefter de på seks sæsoner snuppede tre oprykninger og pludselig befandt sig i Premier League for første gang nogensinde. Dér blev de så frem til afslutningen af sidste sæson, hvor de blev degraderet, og nu har de så chancen for at stryge tilbage på den fineste hylde igen. 

Seks sejre på stribe fra begyndelsen af april løftede AFC Bournemouth ind i top 6, og selv om de så har tabt grundspillets sidste tre kampe, holdt de altså lige nøjagtigt fast i top 6. De har én gang tidligere spillet playoff. Det var i 2003, hvor de rykkede fra League 2 til 1. Til gengæld er de ikke så begejstrede for Brentford FC som modstander, for de seneste seks indbyrdes møder har givet bare én sejr til AFC Bournemouth.

Én sejr var lige præcis, hvad der manglede for Brentford FC i sidste sæson. To gange endda. Først smed de en direkte oprykningsplads på sidste spilledag i grundspillet, da de tabte til bundholdet Barnsley, som med de tre point lige præcis reddede en sæson mere i Championship, og nu også er med i dette playoffspil. Det betød, at Brentford FC blev bag West Bromwich, som ellers åbnede en slotsport på vid gab, da de blot spillede uafgjort på sidste spilledag. 

Men Brentford FC måtte altså i playoff for anden gang, siden de i 2014 blev en del af Championship. Her bankede de Swansea City i semifinalen, men efter 105 minutter af finalen på Wembley mod Fulham, kom de bagud på et besynderligt – eller måske genialt – mål af Fulhams back Joe Bryan, der overrumplede keeper David Raya ved forreste stolpe. Senere scorede backen igen og lavede dermed sit andet og tredje mål i sæsonen og afgjorde oprykningskampen. Nu har Brentford FC chancen igen, og de sluttede grundspillet i storform med 12 ubesejrede kampe og sejr i de sidste fire – inklusive en 1-0-sejr på Vitality Stadium over AFC Bournemouth.

AFC Bournemouth:

 • Lewis Cook (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Junior Stanislas (Kant, Fast) – Skadet

Brentford FC:

 • Rico Henry (Back, Fast) – Skadet
 • Henrik Dalsgaard (Back, Fast) – Skadet
 • Joshua Dasilva (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Shandon Baptiste (Midtbane, Reserve) – Skadet

AFC Bournemouth forventet startopstilling: Begovic; Stacey, Cook, Carter-Vicker, Kelly; Pearson, Lerma; Brooks, Billing, Groeneveld; Solanke.

Brentford FC forventet startopstilling: Martin; Jansson, Nørgaard, Pinnock; Rasmussen, Janelt, Jensen, Canós; Fosu-Henry; Toney, Forss.


Odds på AFC Bournemouth – Brentford FC

Oddsene peger på, bookmakerne forventer en meget lige kamp med en lille favoritværdighed til gæsterne fra Brentford FC.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 17. maj 2021 18:54.


Odds-forslag: Stol på mål i begge ender

AFC Bournemouth sluttede grundspillet med tre nederlag og ingen mål. 0:4 blev det til. Før det havde de 6 sejre stribe med i alt 23 mål i de 6 kampe. Altså 3,75 mål pr. kamp. Deres 46 kampe i sæsonen har budt på 2,58 mål i snit, og selv om de ikke har scoret i de seneste tre kampe, har spillet set ganske fornuftigt ud. Det behøver ikke blive en langgaber mandag aften. 

Det vil Brentford FC formentlig heller ikke stræbe efter. Deres nuværende form er god. 4 sejre på stribe med scoren 7:1. Altså 2 mål pr. kamp. De seneste 10 indbyrdes møder har set 26 mål – altså 2,6 i snit, mens der i hver anden af de 10 kampe er scoret af begge hold. Senest blev det altså 1-0 til Brentford FC, da de mødtes på Vitality Stadium, mens Brentford FC 30. december 2020 vandt 2-1 på hjemmebane. Sæsonens 46 kampe har for gæsterne budt på 121 scoringer, hvilket giver et snit på 2,63 mål.

AFC Bournemouth vil klø på for at slette indtrykket fra de seneste 3 nederlag på stribe, og der er klart plads til at hæve niveauet, men Brentford FC ligner helt enkelt et bedre hold aktuelt. I de indbyrdes møder hos AFC Bournemouth er det 6 gange endt med 1-0-sejr, mens det 4 gange har budt på mindst 4 scoringer. 6 gange er det endt med hjemmesejr, mens det kun 2 gange er endt med sejr til gæsterne fra Brentford FC. Det er et opgør, der kan gå begge veje, og anbefalingen holder sig til en scoring til hver side. Som minimum. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
Begge hold scorer
Besøg Bet365 *


AFC Bournemouth – Brentford FC: Statistik, topscorer og H2H

 • AFC Bournemouth sluttede på 6. pladsen i Championship med 77 point for 46 kampe. 

 • Tallene for AFC Bournemouth endte på 22-11-13 med målscoren 73:46.

 • Brentford FC endte på 3. pladsen i tabellen med 87 point for 46 kampe.

 • Statistikken for Brentford FC lyder 24-15-7 med en målforskel på 79:42.

 • Hos AFC Bournemouth deler Arnaut Groeneveld og Dominic Solanke topscorerværdigheden med hver 15 pletskud.

 • Flittigste målskytte hos Brentford FC er Ivan Toney med 31 scoringer. 


Expected Goals: AFC Bournemouth – Brentford FC – de seneste tre kampe

AFC BournemouthResultatxGBrentford FCResultatxG
AFC Bournemouth – Stoke(0-2)1,08 – 1,55Bristol City – Brentford FC(1-3)0,64 – 2,49
Wycombe – AFC Bournemouth(1-0)0,58 – 1,61Brentford FC – Watford(2-0)2,38 – 0,89
AFC Bournemouth – Brentford FC(0-1)0,33 – 2,05Brentford FC – Rotherham(1-0)0,86 – 0,99
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar