18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Zenit St. Petersburg – Chelsea FC: Odds og optakt den 8. december 2021

Chelsea FC bankede senest Juventus 4:0, og med en sejr i Rusland sikrer de gruppens førsteplads. (Foto: Bildbyrån)

I frostvejr i smukke St. Petersburg skal hjemmeholdet fra Zenit St. Petersburg lægge underlag til en duel med Chelsea FC. Værterne er sikre på at snuppe Europa League-billetten i gruppen, mens gæsterne skal forsvare deres førsteplads, hvor de ligger á point med forfølgerne fra Juventus. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Zenit St. Petersburg – Chelsea FC. Der er kampstart onsdag d. 8. december 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Zenit St. Petersburg – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Serdar Gözübüyük, Holland
Stadion: Gazprom Arena, St. Petersburg
Vejret: -6° og let vind

Optakt til Zenit St. Petersburg – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Russiske Zenit St. Petersburg havde vel nok håbet at yde bedre modstand i denne gruppe, men realistisk set er tredjepladsen vel cirka, hvad de kunne forvente på forhånd. De har tabt 1:0 ude mod Chelsea FC og hjemme mod Juventus, mens kampen i Torino blev tabt 4:2. Malmö bankede de 4:0 hjemme i St. Petersburg, mens de hentede 1:1 i seneste runde. 

Dermed er de sikre på tredjepladsen i gruppen, og de har reelt en gratis kamp her, hvor de kan tænkes at skæve frem mod weekendens møde med Dinamo Moskva i den russiske liga. Dinamo Moskva er nemlig nummer to i tabellen to point efter Zenit St. Petersburg, så de spiller reelt om, hvem der skal holde vinterpause helt frem til sidste weekend i februar på rækkens førsteplads. Måske det får højere prioritet end en ligegyldig kamp mod Chelsea FC, når nu russerne hverken kan gøre til eller fra i den samlede stilling i gruppen. 

Det kan Chelsea FC til gengæld. De ligger side om side med Juventus, og med storsejren hjemme på Stamford Bridge senest, er Chelsea FC bedst indbyrdes, så vinder begge hold – hvilket vel er ganske sandsynligt – i sidste grupperunde, er det Chelsea FC, der ender øverst i gruppen. Og der er vel også god mening i at ville tilbage på sejrssporet efter nederlaget til West Ham United i lørdags. 

Chelsea FC er i gang med en kompakt december med otte kampe i kalenderen, så de kan selvfølgelig også spekulere i, hvor der med fordel kan spares kræfter. Kan reserverne hente 1:0 i kulden i St. Petersburg, vil det jo være helt perfekt. Både Timo Werner, Jorginho og Reece James ventes at spille, men de er alle meldt en kende tvivlsomme. Helt ude er Chilwell, Kovacic og Kanté.


Zenit St. Petersburg:

  • Stanislav Kritsyuk (Mål, Fast/Reserve) – Skadet
  • Dmitri Chistiakov (Forsvar, Fast) – Karantæne


Chelsea FC:

  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • Reece James (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jorginho (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Timo Werner (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Zenit St. Petersburg forventet startopstilling: Kerzhakov; Karavaev, Lovren, Rakitskiy, Douglas Santos, Krugovoi; Malcom, Kuzyaev, Barrios, Claudinho; Azmoun.

Chelsea FC forventet startopstilling:  Mendy; Azpilicueta, Silva, Rüdiger; James, Loftus-Cheek, Jorginho, Alonso; Mount, Werner, Pulišić.


Odds på Zenit St. Petersburg – Chelsea FC

Oddsene peger favoritværdigheden i retning af gæsterne.  


Odds-forslag: Cirkus Tuchel holder lukket. I hvert fald i den ene ende

Chelsea FC har spillet fem kampe i gruppespillet. I Torino tabte de 1:0. De øvrige fire er alle vundet, og de har ikke lukket mål ind. Da de løb med CL-titlen i foråret, holdet de buret rent i fem af de syv knockoutkampe. De har et meget, meget solidt forsvar, og selv om der altid er risiko for et kludemål, når termometeret siger minus seks grader, og kulden bider i næserne, vil det være meget ukarakteristisk for Chelsea FC at lukke mål ind her. 

Zenit St. Petersburg har ganske vist scoret syv gange i deres fem kampe, og det er jo godkendt, men det dækker over fem mål i de to kampe mod Malmö FF, så i de øvrige tre kampe har de blot formået at score to gange, og det var på Allianz Stadium i Torino midt i en af de mange kriser, Juventus har været igennem dette efterår. I den russiske liga har Zenit St. Petersburg scoret mere end 2,5 mål per kamp, men netop den hjemlige liga kan som nævnt tage fokus, da de har en topkamp mod Dinamo Moskva i weekenden, som risikerer at tage opmærksomhed. 

Derfor lander anbefalingen her på et bud, hvor Chelsea FC vinder kampen kombineret med, at begge hold ikke scorer, hvilket reelt er, at Chelsea FC vinder til nul. Englænderne skal bare bruge en lillebitte sejr for at sikre gruppens førsteplads, mens det er komplet ligegyldigt for russerne, hvordan denne kamp går. Det plejer ikke at være sundt for motivationen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,62
Chelsea FC OG Begge hold scorer ikke
Gå til Bet365 *


Zenit St. Petersburg – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Zenit St. Petersburg er nummer fire i CL-gruppe H med 4 point for 5 kampe. 

  • Tallene for Zenit St. Petersburg siger 1-1-3 og 7:7.

  • I den russiske liga har Zenit St. Petersburg hentet 37 point efter 17 runder, og det er nok til at toppe tabellen.

  • Chelsea FC fører gruppen med 12 point for 5 kampe. 

  • Chelsea FCs statistik er 4-0-1, og deres målforskel lyder på 10:1.

  • Med weekendens nederlag til West Ham United måtte Chelsea FC samtidig afgive 1. pladsen i Premier League, hvor de nu er nummer 3 med 33 point efter 15 runder. 

  • Zenit St. Petersburgs 7 mål i CL-gruppen er fordelt på seks spillere, som hver har scoret én gang, og de deler dermed topscorerprisen med det ‘selvmål’, som Leonardo Bonucci fra Juventus blev noteret for mod russerne. 

  • Hos Chelsea FC er det Jorginho, som er topscorer med 2 scoringer.


Expected Goals: Zenit St. Petersburg vs. Chelsea FC de seneste tre kampe:

Zenit St. PetersburgResultatxGChelsea FCResultatxG
Zenit St. Petersburg – FK Rostov (2-2) 2,18 – 0,83West Ham United – Chelsea FC (3-2) 1,81 – 1,61 
CSKA Moskva – Zenit St. Petersburg (0-2) 1,45 – 1,01Watford FC – Chelsea FC (1-2) 0,94 – 0,72 
Malmö FF – Zenit St. Petersburg (1-1) 0,45 – 1,90 Chelsea FC – Manchester United (1-1) 2,65 – 0,24 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Zenit St. Petersburg – Chelsea FC?

Zenit St. Petersburg – Chelsea FC spilles onsdag den 8. december 18:45.

Hvor spilles Zenit St. Petersburg – Chelsea FC?

Zenit St. Petersburg – Chelsea FC spilles på Gazprom Arena i St. Petersburg i Rusland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar