18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Zenit – Juventus: Odds og optakt den 20. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Gruppe H’s førerhold fra Juventus skal en tur til Rusland for at møde Zenit, som udklasserede Malmø i den seneste runde. Hvis russerne skal gøre sig forhåbninger om avancement kræver det minimum ét point på hjemmebane mod Juventus, men mon ikke italienerne har andre planer. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Zenit – Juventus. Der er kampstart onsdag d. 20. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


Zenit – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: S. Scharer, Schweiz
Stadion: Gazprom Arena, Sankt Petersborg
Vejret: 4° og regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Zenit – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

Zenit har Sankt Petersborg har efterhånden udviklet sig til at være Ruslands stærkeste hold – både i hjemlandet, men også på den europæiske scene, hvor de har været fast inventar i de seneste sæsoner grundet deres succes i hjemlandet. Zenit har vundet det russiske mesterskab de seneste tre sæsoner, hvilket har givet adgang til Champions League og dermed også muligheden for at tiltrække attraktive spillere til den knap så attraktive russiske liga. Nå ja, så har Zenit også det russiske energiselskab Gazprom i ryggen, så økonomien fejler bestemt ikke noget. I de forrige sæsoner er det ikke lykkes for Zenit at kvalificere sig til hverken ottendedelsfinalerne i Champions League og ikke engang Europa League, som tredjepladsen ellers giver. Det må være ambitionen i år – særligt med tanke på, at Malmø er sidste hold i gruppen.

Juventus var ikke særlig imponerende i starten af sæsonen, men efterhånden som ugerne er gået, ser det bedre og bedre ud for den italienske storklub. Massimiliano Allegri er tilbage ved roret og han har formået at vende en sæsonstart der bød på tre kampe uden sejre til en stime på syv kampe uden nederlag, og endda med seks sejre. I Champions League har Juventus gjort rent bord, hvor de endda har slået Chelsea. Selvom Juventus bør være inde i en opbygningsfase med ny træner og Ronaldo der er væk igen, så bør holdet stadig være stærkt nok til både at kunne blande sig i toppen af Serie A og samtidig spille sig videre til de afgørende kampe i Champions League.

Zenit er pisket til point, hvis ikke Juventus og Chelsea skal ‘gå i udbrud’ i Gruppe H, så derfor bliver det interessant at følge, hvordan russerne vil gribe kampen an.

Zenit:

  • Yaroslav Rakitsky (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Magomed Ozdoev (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Juventus:

  • Matthjis de Ligt (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Adrien Rabiot (Midtbane, Fast/Reserve) – Syg
  • Paulo Dybala (Angreb, Fast) – Skadet

Zenit forventet startopstilling: Kerzhakov; Barrios, Chistyakov, Rakitskyi; Sutormin, Kuzyaev, Wendel, Santos; Malcom, Azmoun, Claudinho

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Sandro; Chiesa, Bentancur, Locatelli, Bernardeschi; Morata, Kean


Odds på Zenit – Juventus

Bookmakerne holder Juventus som favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Cruise control for Juventus

Zenit startede ud som lyn og torden i den russiske Premier League og gjorde egentlig også fin figur, da de gæstede Chelsea i Champions League, men måtte se sig besejret med 1-0. Men i de seneste to kampe er Zenit løbet ind i to smalle nederlag, hvilket må give grund til bekymring forud for opgøret mod Juventus.

Juventus’ formkurve ser nemlig anderledes ud. De startede sæsonen skidt ud, men er siden kommet efter det. Juventus har vundet de seneste fem kampe på tværs af alle turneringer og fælles for alle de kampe er, at sejren har været på præcis ét mål. Det er en ‘klassisk Juventus’. Uanset om spillet flyder eller om det ikke helt glider, så formår de alligevel at hive sejren i land.

Massimiliano Allegri er ekspert i at dosere kræfterne, så det lige er tilstrækkeligt. Juventus’ defensiv er ikke til at tage fejl af med Chiellini og Bonucci og i den anden ende af banen skal italienerne nok få scoret det antal mål der skal til. Juventus fortsætter deres stime med étmålssejre og denne gang går det udover Zenit.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,85
Juventus vinder med præcis et mål
Gå til Unibet *


Zenit – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

  • Zenit slog Malmø med hele 4-0 i deres seneste Champions League-kamp, hvilket bringer russerne op på tre point – ligesom Chelsea på gruppens andenplads.

  • Juventus har gjort rent bord i Champions League indtil videre med 3-0 over Malmø og 1-0 over Chelsea senest.

  • Fire spillere kom på tavlen for Zenit mod Malmø, heriblandt kantspilleren Claudinho og angriberen Sutormin.

  • Juventus’ mål i Champions League er også fordel på forskellige spillere, bl.a. har Chiesa og Morata scoret et mål hver.

  • Zenit og Juventus mødte hinanden gruppespillet i Champions League i 2008. Her endte det 0-0 i Rusland og 1-0 til Juventus i Italien.

Info
NavnMalmö FFMAL
Land
Sverige
SVE
CheftrænerJon Dahl Tomasson
Websitewww.mff.se
Form
Statistik
Turnering
Allsvenskan
Kampe spillet
23
Mål
48
Mål imod
25
Rent bur
7
Gule kort
44
Røde kort
1
Turnering
Champions League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål imod
7
Gule kort
4
Røde kort
1


Expected Goals: Zenit vs. Juventus de seneste tre kampe:

ZenitResultatxGJuventusResultatxG
Arsenal Tula – Zenit(2-1)0,70 – 2,91Juventus – Roma(1-0)1,19 – 1,29
Zenit – Sochi(1-2)1,14 – 1,63Torino – Juventus(2-3)0,68 – 1,21
Zenit – Malmø(2-1)3,26 – 0,86Juventus – Chelsea(1-0)1,39 – 0,83
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar